Žiadne krvácanie po Escapelle

maria123a
29. apr 2019

Dobrý deň zienky 🙂 v minuly týždeň pondelok 22.4. Mi skončila menstruacia a 2 dni na to v stredu sme s partnerom mali nechránený pohlavný styk ( zošmikla sa ochrana) Tak som štvrtok ráno na to užila tabletku escapelle.. dnes je pondelok a nedostavilo sa žiadne krvácanie po tabletke, ktoré by vraj malo byť .. viem, že niektoré zeny to tak nemajú, ale vždy predtým led som escapelle užila, krvácanie nastalo, aj keď bolo krátko po menštruácií, tak neviem čím to je, a dúfam, že niesom tehotná, máte s tým niektorá skúsenosť a ako to vlastne s tou tabletku byt ma? Všade píšu inak, neviem či mám navštíviť gynekológa alebo by to bolo skôr zbytočne a nemusím sa trápiť? Ešte pociťujem a najmä deň po zžití tabletky take menšie kŕče a pálenie v pošve..
dalujem Vám vopred za vaše rady a názory 🙂

sintra
29. apr 2019

Ja som po Escapelle krvacanie nemala nikdy, uzila som ho 2x v zivote

maria123a
autor
29. apr 2019

@sintra Mám kamarátku , ktorá tiež nikdy krvácanie nemala.. no kam som užila tabletku asi 2-3 krát v živote a vždy som krvacala , preto sa čudujem prečo teraz nie 🤷🏽‍♀️

sintra
29. apr 2019

@maria123a nuz, netusim. Mne to akurat vzdy dobre rozhadzalo menstruacny cyklus na nejaky cas.

queen_mary
29. apr 2019

Ja som mala asi 2krat a tiez som nikdy nekrvacala 🙂

@sintra stale lepsie nachvilu rozhadzany cyklus ako potrat, alebo dieta na skole, ne? 🙂

sintra
29. apr 2019

@queen_mary tak to bez debaty

javorinska
29. apr 2019

@maria123a ja som uzila asi 3x pocas celeho mojho zivota a tiez krvacanie nebolo, davaj si pozor escapelle by si mala uzit max 1 za rok.

maria123a
autor
29. apr 2019

@javorinska Viem, že u niektorých krvácanie nie je, len sa čudujem tomu, že vždy ked som ja užila, krvácanie nastalo, a teda moje telo na tabletku takto reagovalo, a tentokrát je to inak.. 🙂 možno len zbytočne stresujem

diaalex
29. apr 2019

Raz som to užila a žiadne krvácanie nebolo ani mi to nerozhodilo ciklus 😊

javorinska
29. apr 2019

@maria123a ja si myslim ze stresujes zbytocne, to co bolo vcera nemusi byt aj zajtra alebo dnes, telo sa stale meni, vyvija, vsetko na to vplyva, proste len teraz malo inu reakciu, ak si to uzila vcas pomoze to, inak by to asi nestalo tolko penazi... kolko mas rokov?

emaemese
1. mar 2020

Tie čo máte skúsenosti s touto tabletkou:

Chcem sa uistiť jednej veci.. na začiatku svojho cviklu som užila tabletku “po”. Ako sme s priateľom sulozili tak sa nám roztrhol kondom avšak sa do mna NEspravil. Aj tak som si do 3 hodin dala núdzovú antikoncepciu aby som bola v klude. Cyklus mám 30 dňový.. teraz je už 33. Deň mojho cyklu a menstruacia nikde. Mala som 3 dni spinenie (pred takými 5 dňami). PMS pravdpeodibne mám avšak prišla trochu Skorej (mám to čo pred každou menštruáciou)(bolest pŕs, plynatosť, bolest podbruska a nadpriemernejsie prejedanie).. myslite že môžem byt tehotná? Či he to všetko len tou tabletkou a menstrucia pride a tehotná nie som?

diaalex
1. mar 2020

@emaemese vsetko je to tabletkou, je to aj tuším v letáku, že ms sa pozmení kus 🙂

emaemese
1. mar 2020

@diaalex čiže tehotenstvo môžem vylúčiť, však?

diaalex
1. mar 2020

@emaemese áno 🙂

emaemese
1. mar 2020

@diaalex dobre. Dakujem krásne. Už som stresovala.. 😅