ahojte, hľadám si kamošku v žiline, som sama, viem že to vyznieva asi čudne, ale chcela by som si nájsť kamošku ísť s ou von, sa prejsť, na výlet a tak, som sama úplne, nemám ani priateľa, a moje kamošky sú všetky povydávané , a tak, nemajú čas na mna, od 23 rokov do X poprosím. dakujem pekne ak sa tu niekto najde mily, a kamaratskyy, prosim pisni sem
Ja som zo Ziliny,mozes mi napisat do sukromnej posty,som slobodna a bezdetna.
@savoya napísane
@ivik4 nooo neviem vydatá žena už má predsa iné povinnosti..🙂 chcem aj výlety nejaké dvoj trojdňové dovce a tak to sa skôr hodí na slobodnú ženu ale si zlatá dik🙂
Chapem kazdy ma predstavu ze vydata zena nikam casto nechodi s babami. Dobre, pa 🙂
Napíš 🙂
Ahoj, ja som slobodna a bezdetna 30tnicka… kludne sa ozvi, mozeme niekam vybehnut ;)
Ahoj máš fb ak chceš napíš NatTally alebo na natalia2002@azet.sk hľadám tiež super kamošku na výlety a tak 🙂
@natalii99 napíšem 🙂
Ahoj, tiež by som sa rada pridala na kávu a nejaké pekné tripy, bývam pár km (cca. 20) od ZA, ale chodievam tam aj tak takmer každý deň. 🙂 Mám 23, tiež bez priateľa a detí. 😁
ahoj ja zas rad by som spoznal zenu do zivota
Ahoj, ak to je ešte aktuálne, kľudne napíš 🙂
@ivik4 ty si strašne mila pripomínas mi jednu kamošku z Martina 🙂
@lenicka777 😀 ja som aj povodne Martincanka
@ivik4 to fakt? 😂 Ešte povedz ze zo Záturčia a odpadnem
@lenicka777 nie nie, z Priekopy
Ahojte dievčatá, zoberiete ma do partie? 😄
Ja som sa do Žiliny priťahovala a som tu v podstate fakt sama. Poznám len pár ľudí.
Mám 26 rokov, slobodná, bezdetná, pracujúca. Rada by som vybehla niekam na kávičku, korčule, túra.. Alebo sa najesť, zabaviť.
Rada posrandujem, vypočujem, porozprávam sa. Čokoľvek 🙂
Kľudne napíšte súkromnú správu. Teším sa 😊
Ahojte, ja som sa tiez prisťahovala do Žiliny a nikoho tu moc nepoznám. Som slobodná bezdetna a za kazdu srandu 😁 Tak ked sa budete nudit kludne mi napiste súkromnú spravu a mozeme dat kavicku, vinko …Mne je jedno ci bezdetna, s detmi, slobodná, vydata hlavne nech je sranda 🤩
@lenushka258 ahoj, kľudne napíš 🙂
Ahojte, aj ja budem rada ak sa mi ozvete🙂🙂
Ahoj , napis mi kludne 🙂 tiez som vydata ale volneho casu mam dost