Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Bugaboo Cameleon 2 (Cameleon+)

7.8
8
Či leto ci zima, nesklamal nikdy...
recenziu napísala lenkaaa8316.11.2020
  • Zaujímavé menenie strieška plus podložka, kombinovanie
  • Pevná konštrukcia
  • Dobre ťažisko aj s väčším dieťatkom
  • Pri hlbokej vanicke problém dostať sa do košíka
  • Predné kolieska (lepšie vymeniť za väčšie - zimné )
Bola som spokojná, bol to môj 2. kočiar. Či leto ci zima, nesklamal nikdy...
9
Dcéra sa v ňom rada vyvážala 🙂
recenziu napísala mamina6549.9.2020
Krasny a šikovný kočík do mesta i do terénu. Dcére sa veľmi páčilo korýtkove sedenie a možnosť predĺžiť striešku. Rada sa v ňom vyvážala 🙂.
7
Najväčšie mínus tohto kočíka sú poťahy, ktoré naozaj rýchlo vyblednú
recenziu napísala p_anna24.8.2020
  • Ku kočíkom Bugaboo je na výber bohaté príslušenstvo, a tak sa dá skvele nakombinovať - strechy, podložky, slnečník, ...
  • Predlžovacia strecha zakryje takmer celý kočík
  • Veľký nákupný košík
  • Je otočný na oba smery
  • Preklápacia rukoväť (super v prípde že treba “narýchlo” otočiť kočík kvôli slnku napr.)
  • Na zadných veľkých kolesách nevidno opotrebovanie ani po dlhej dobe
  • Predné kolesá sa dajú vymeniť za športové
  • Odnímateľné madlo
  • Pomerne ľahko sa s ním manipuluje
  • Poťahy rýchlo vyblednú
  • Na predných kolesách rýchlo vidieť opotrebovanie (zapichnuté kamienky hneď po prvej jazde...)
  • Nemá polohovateľnú opierku nôh, čo trocha chýba pri menších deťoch
  • Neskladá sa vcelku
  • Terénne kolesá nie sú otočné
  • Konštrukcia nie je dostatočne pevná
  • Nie je vhodný na celé kočíkovacie obdobie
Kočík Bugaboo Cameleon 2 sme mali ako “doplnkový” kočík, a celkovo ho hodnotím ako kočík dobrý, vhodný do mesta.

Vzhľadom na to, že konštrukcia nie je dostatočne stabilná (viem porovnať aj s inými kočíkmi), tak terénom sa prechádza o nieco ťažšie.

Na kočíkoch Bugaboo je skvelé, že sa dajú vyskladať “do poslednej skrutky”, a tak si ho majiteľ vie nakombinovať podľa vlastných predstáv.

Vzhľadom na to, že športová časť má korýtkové sedenie, menšie, nie je vhodný na celé kočíkovavie obdobie.

Najväčšie mínus tohto kočíka sú poťahy, ktoré naozaj rýchlo vyblednú.

Napriek pár mínusom, ktoré sme počas používania objavili, sme si kočíkovanie s týmto kočíkom naozaj užili 🙂
9
Veľmi dobrý do mesta, terén neodporúčam
recenziu napísala ernesternst12.5.2020
  • jazdné vlastnosti
  • manipulácia
  • pohodlné pre bábätko
  • veľká vanička
  • skladanie, na ktoré treba získať grif
Veľmi dobrý kočiar do mesta. Terén neodporúčam.
3
Taky vysnivany, tolko omielany a vsetkymi zboznovany, ale za mna obrovske sklamanie
recenziu napísala trollkarolka9.12.2019
  • Velkost striesky
  • Velkost kosa
  • Zasekavajuce skladanie
  • Vyblednutie potahov
  • Male predne kolieska
  • Cena
  • Velkost
Lahka je len konstrukcia, so sedadlom je uz tazsi ako bezne kociky. Komplikovane sa skladal, potrebne obe ruky. Zaberal vela miesta, osobitne zlozena konstrukcia a sedadlo zabrali cely kufor kombi auta. Jazdne vlastnosti mal dobre, ale po par tyzdnoch sa predne kolieska zacali zasekavat, nehovoriac o ponicenom povrchu. Za tu priserne vysoku cenu ho novy uz neodporucam kupit. Od ruky z bazaru posluzi aj tak. Taky vysnivany, tolko omielany a vsetkymi zboznovany, ale za mna obrovske sklamanie. A vybledne rovnako, ak nie horsie, ako ostatne, ovela lacnejsie kociky.
6
Kocik na paradenie, ale prakticky moc nie je
recenziu napísala rubia1012.6.2019
  • velkost kosa a striesky
  • prehadzovatelna rucka, moznost nakliknut v oboch smeroch
  • manipulacia pri jazdeni
  • korytkove sedenie
  • vyblednutie potahov
  • komplikovane skladanie
  • skladnost
  • cena doplnkov, cena kociara
  • prebalovaciu tasku neodporuca vyrobca pouzivat
  • korytkove sedenie
Za mna sklamanie. Vsetky plusy zatieni obrovske minus za nespratnost, skladanie kociara a vyblednutie potahov. Zabera vsade vela miesta, doma aj v aute. Moj obrovsky kufor zabera ako na sirku, tak na dlzku. Strieska, sedenie a kos vyblednu po jednom lete (letna strecha este aj vnutri zazltne 😨). Skladanie je velmi neprakticke - po case musite viackrat postlacat tlacidla, aby sa zacal skladat, a este ho aj treba pritlacit o zem, aby sa zlozil komplet a zaklikol. Letne striesky za prudenie vzduchu fajn, ale cez sietky svieti slnko do kociara a vela babatkam to vadi.

Za plusy - jazdi sam, lahko a hladko, i ked predne kolieska zapadaju do kazdej jamky. Velky kos je fajn. Tiez velke striesky - aj nepredlzena je dostatocne dlha. Korytko babatku bud sadne, alebo nesadne - mojmu dietatu zacalo po polroku vadit.

Zaver: ocenia mamicky, ktore byvaju v meste a casto neskladaju a nenakladaju kociar do auta. Kocik na paradenie, ale prakticky moc nie je 🙄 Za vela penazi malo muziky.
8
Najväčšia výhoda bola otočná rukoväť
recenziu napísala nesvadbovo18.5.2018
Kúpila som si ho ako druhý kočík predovšetkým kvôli športovej časti (hlbokú som už nestihla využiť). Korýtko má výhodu v tom, že dieťa ešte nemusí pevne sedieť a napriek tomu už pekne vidí na svet.

Pre mňa najväčšia výhoda bola otočná rukoväť, keďže dcérka nenávidí, keď jej slnko svieti do očí a bolo pohodlnejšie otočiť rukoväť ako celú športovú časť.

Vymenila som ho z týchto dôvodov:
- korýtkové sedenie - kupovala som ho kvôli nemu, nakoniec dcérke prestal vyhovovať ten malý priestor pod zadočkom a dosť sa v ňom hrbila
- skladnosť - je celkom nespratný, zaberie stále dosť veľkú časť kufra
- skladanie - nedá sa zložiť pomocou jednej ruky
- konštrukcia - kvôli prehadzovaniu rúčky je konštrukcia po istom čase "rozheganá", rúčka lieta hore dole
8
Je to skor mestsky kocik
recenziu napísala niki0910.5.2018
  • Lahky
  • Velky nakupny kos
  • Dobra manipulacia
  • Otocna vanicka aj sedacka v smere aj v protismere jazdy
  • Predne mensie kolesa
Moj nazor na tento kociar je, ze je dobry, ale skor je to mestsky kocik. Je lahky a dobre sa s nim manipuluje. Velky nakupny kos na veci a super predlzovacia strieska.
10
Perfektny kocik
recenziu napísala nikolett115.3.2018
Perfektny kocik, som uplne spokojna.
10
Jednoducho dokonaly
recenziu napísala luciaamarek06.3.2018
  • Je lahky
  • Lahko sa sklada
  • Nezaberie vela miesta v aute
Jednoducho dokonaly.