Žilina    0     Profil používateľky
Ahojte žienky a mamičky. Ďakujem že ste nakukli do môjho albumu. Predávam väčšinou veci úplne nové, alebo nosené málo. Kupujúcu vždy upozorním dopredu, aby nedošlo k nedorozumeniu. Dievčatá a mamičky, ktoré chcete veci zmeriať zhora zdola a z ľava do prava a nakoniec ani nemáte vlastne záujem a ani nepoďakujete, prosím nepíšte. Stojí to môj čas, ktorý môžem tráviť so svojou dcérkou... Vecičky posielam prevodom na účet vopred, je tak lacnejšie poštovné a ja mám tak záruku, že si zásielku prevezmete.
Zobraz celé podmienky
Zobraziť hodnotenia:
annakudelasova
6. dec 2021
Super, rýchle dodanie, pekný tovar. Určite odporúčam.
gabs23
26. okt 2021
Dakujem za krasne leginky 👍
aduska8888
30. sep 2021
Žiaľ,neodporúčam....pani vôbec nekomunikuje,dlho trvalo doručenie,ale čo je horšie,tovar prišiel rozparany na viacerých častiach....komunikácia nula bodov
melissa151
5. okt 2021
Pani nerozumiem čo píšete. Žiadnu správu od vás nemám, tovar som posielala v poriadku. Prečo predtým ako píšete recenzie, nenapíšete mne? Tovar som vám poslala presne ako sme boli dohodnuté, obyčajným poštovným. Poslala som vám 30€ košelu za nejakých 6€. Nerozumiem niektorých ľudí. Ale prajem vám aj tak pekný deň a veľa šťastia
julliska
16. mar 2021
Zakúpené topánočky síce zodpovedali opisovanemu stavu, no komunikáciu zo strany predávajúcej hodnotím za veľmi zlú a preto bohužiaľ píšem aj takéto hodnotenie... Nedodržala dohodu o odoslaní v deň, na ktorom sme sa dohodli, o čom ma ani nebola schopná informovať. Na jej žiadosť som jej uhradila vyššie poštovné, pričom rozdiel mi sľubovala vrátiť - rozdiel mi vrátila az po mojej konfrontácii a "pribalila" k tomu urážky na moju adresu. Takže odporúčam nespoliehat sa na sľuby tejto predavajucej, ktorej chyba ešte aj sebareflexia (namiesto obyčajného "prepáčte" ma radšej urazila). NEODPORÚČAM!
melissa151
17. mar 2021
Prvý krát som sa stretla s kupujúcou, ktorá vyzerala zo začiatku veľmi milá. Všetky podmienky predaja som dodržala. Je pravda, že mi poslala screen shot o platbe, no zo skúsenosti predtým som sa poučila a posielam balíky až keď platba nabehne. Takže hneď ako mi pípli peniaze na účet, ihneď som balík odoslala, to že má pani inú banku ako ja a transakcia trvá dlhšie, za to nemôžeme ani jedna. Poslala som to 1.triedou, obviňovala ma z toho, že to 1.triedou poslané nebolo, pritom mám potvrdenie, no balík mi odmietla odfotiť, pretože tam bol štítok 1.trieda. Posielala som to v piatok, cez víkend pošta ani banky nefungujú, že to bolo odosielané v piatok vedela. Mala to riešiť ešte v piatok somnou. No v pondelok mi začali chodiť výhražné a urážajúce správy, povedala som teda nech mi topánočky vráti, no aj to odmietla. Rozdiel na poštovnom som jej vrátila, no tvrdila že nie. Môj prvý dúfam že aj posledný predaj so zlou skúsenosťiu a obzvlášť na moje predchádzajúce recenzie. Dokonca niektorím mamičkám pomáham a darujem vecičky. Niesom zlý človek a táto pani mám pocit, že si potrebovala vyventilovať na mne svoje mindráky. Dokonca sa mi vyhrážala, že keď sa jej nemienim ospravedlniť, napíše mi zlú recenziu. No ja jej napriek tomu prajem veľa šťastia
adamin
12. mar 2021
Ďakujem veľmi pekne za obchodik a teším sa aj nabudúce 😁 😁 😁 😁 😁
sara2233
15. dec 2020
Ďakujem 😘
fufka13
9. jan 2020
Dobry den nevadi to to co som potrebovala vedela som ze to je termo obal na flasku 😊 sneska dorazil dakujem vam velmi pekne 😊 prajem vsetko dobre 😊
parcelka
29. okt 2019
Ďakujem, za rýchly obchodík, predavajucu odporúčam 👍
abreza
19. sep 2019
Ďakujem veľmi pekne, odporúčam!
petuliena
18. sep 2019
Odporúčam, veľká spokojnosť
veroonr
25. júl 2019
Super
kamilkasararut
15. júl 2019
Ďakujem veľmi pekne, maximálna spokojnosť... 🙂
simonab1974
25. jún 2019
Ďakujem za krásne žabky, predávajúcu odporúčam. 🙂
pstrosica
4. máj 2019
všetko prebehlo super vporiadku 🙂 ďakujem!
katkarum
11. apr 2019
Som spokojná, aj keď mi nesadli. Cena bola výborná a všetko bolo na jednotku+. Ďakujem.🙂👍🍀
ludmik
8. jan 2019
Obchodik odporucam 😉 rychle jednanie, skvela komunikacia
miska8844
8. jan 2019
Ďakujem krasne za šatičky😊 vrelo odporúčam
natalia1985
23. okt 2018
maminu odporucam som spokojna rychly obchodik
zuzanafodorova
3. okt 2018
Predavajucu vrelo odporucam😉
evamarek77
25. sep 2018
Odporúčam každému som veľmi spokojná
katy1234
22. sep 2018
super predavajuca tovar uplne v poriadku odporucam