Alverde NATURKOSMETIK Mama krémovo-olejový sprchovací gél, 200 ml

alverde NATURKOSMETIK Mama krémovo-olejový sprchovací gél, 200 mlšpeciálna prírodná starostlivosť o pokožku počas tehotenstva. Obsahuje kombináciu prírodného extraktu zo slezu a slnečnicového oleja, ktoré dodávajú vašej pokožke extra dávku starostlivosti. Obzvlášť jemné povrchovo aktívne látky na rastlinnej báze jemne čistia pokožku bez toho, aby ju vysušovali, a vaše zmysly rozmaznáva upokojujúcou vôňou. Tento produkt je NATRUE certifikovaný, neobsahuje zložky na báze minerálnych olejov, syntetické vonné a farbiace látky, geneticky modifikované zložky ani syntetické konzervačné látky.

Kde kúpim alverde NATURKOSMETIK Mama krémovo-olejový sprchovací gél, 200 ml?

#test_dm53

Hodnotenia a skúsenosti s alverde NATURKOSMETIK Mama krémovo-olejovým sprchovacím gélom, 200 ml

Máš skúsenosť s alverde NATURKOSMETIK Mama krémovo-olejovým sprchovacím gélom, 200 ml?
dceslova  15. apr 2025 Overená recenzia

Mama alverde gel

Za mňa najlepší výrobok pre mamičku z kozmetiky. Odkedy som mamou, nemám energiu na telové mlieka a toto je presne to, čo potrebujem. Osprchujem sa a zároveň vyživím pokožku. Konečne výrobok 2v1 nielen pre mužov. Uvítala by som aj taký šampón s kondicionérom :). A najlepšie je, že je to prírodný produkt, ja používam len Alverde alebo Weledu.
  • zjemňuje pokožku
  • 2v1 sprch. gél a krém
  • vyživuje pokožku
  • jednoducho sa nanáša
  • dlho vydrží
  • nízka cena výrobku
  • prírodný produkt

Mama sprchový gél

Produkt ma prekvapil pekným dizajnom a recyklovateľným obalom. Čakala som príjemnú kvetinovú vôňu, pre mňa bola však skôr mandľová. Konzistencia je olejovitá, ľahko sa rozotiera, ale ťažšie sa zmýva - krúživými pohybmi musíte prejsť cez dané miesto 4-5x, aby ste mali pocit, že ste všetko zmyli. Produkt je málo penivý a príjemne hydratuje pokožku. Pozitívne hodnotím zloženie produktu - prírodné zložky bezpečné aj pre moju dcérku.
  • Obal
  • Zmývateľnosť
jajamalka  6. apr 2025 Overená recenzia

Príjemný sprchový olejový gél

Najskôr ma prekvapila jeho konzistencia. V nadpise je síce uvedené, že ide o gél, ale v skutočnosti je konzistencia skôr redšia, až taká mlieková. Možno aj kvôli tomu gél nepení tak, ako je človek bežne zvyknutý. Nič z toho však ja osobne nepovažujem za negatívum. Gél umýva a oceňujem aj mandľovú vôňu, ktorá ale nemusí vyhovovať každému.
  • prijateľná cena
  • príjemná vôňa po mandliach
  • zloženie bez syntetických konzervantov a farbiacich látok
  • nižšia penivosť
jana543  2. apr 2025 Overená recenzia

Sprchový gél

Sprchový gél ma príjemne prekvapil. Má krémovú konzistenciu, pokožku zanecháva príjemne hladkú a hydratovanú. To mi vyhovuje, pretože mám kožu suchú obzvlášť teraz v tehotenstve. Vôňa je jemná, skôr neutrálna, čo je pre mňa ďalšie plus, keďže nemám rada zbytočne parfumovanú kozmetiku.
Jediné mínus za mňa je, že málo pení.
  • Nepení
leonka26  31. mar 2025 Overená recenzia

Sprcháč

S mojou citlivou pokožkou som sa celkom obávala, pretože mne vadí skoro všetko, ale tento prírodný olej je úžasný na suchú pokožku. Vrelo odporúčam na suchú a citlivú pokožku.
  • Konzistencia
majus2323  31. mar 2025 Overená recenzia

Prírodný sprchový gél

Tento prírodný sprchový gél určený pre ženy počas tehotenstva je fajn. Má príjemnú konzistenciu, vôňa je jemná, ale za mňa nie moc príjemná, na rozdiel od iných produktov z tejto rady.
Jeho prednosťou je určite cena a pocit, že na seba nedávam nič, čo by bábätku uškodilo.
  • Prírodné zloženie
  • Konzistencia
juliana23  28. mar 2025 Overená recenzia

Krémovo - olejový sprchovací gél

Pri umývaní som sa celá kĺzala, chce to námahu sa poriadne opláchnuť. Myslela som si, že mi ostane pokožka po kúpaní jemná, ale nebolo tomu tak.
  • Pekné balenie
  • Málo penivý
  • Príliš mastný
  • Nevstrebateľný

Výborný sprchový gél

Má krémovo mliečne zloženie a super vôňu. Aj po umytí zanecháva na pokožke príjemnú vôňu.
  • Vôňa
  • Po umytí zanecháva pokožku vláčnu a voňavú
megan661  19. mar 2025 Overená recenzia

Odporúčam

Úžasná vôňa a vynikajúca krémová textúra. Keďže ma v tehotenstve svrbí bruško, tento sprchový gel pokožku krásne upokojí.
  • Na rastlinnej báze
  • Certifikovaná kozmetika