ATTITUDE Baby Leaves™ Ekologický odstraňovač škvŕn na detské prádlo v spreji, 800 ml

5 skúseností

ATTITUDE Baby Leaves™ Ekologický odstraňovač škvŕn na detské prádlo v spreji je prírodný odstraňovač na škvrny pre bábätká a väčšie deti s technológiou NATURE+, ktorá spája silu prírody a vedy. Produkt bol vyvinutý s ohľadom na vaše deti, rodinu aj planétu a je vyrobený z vysoko účinných rastlinných zložiek.

Ide o neparfumovaný prírodný čistič, ktorý účinne odstraňuje škvrny z oblečenia celej rodiny. Je vhodný na všetky stálofarebné látky a na pranie pri všetkých teplotách. Stačí nastriekať priamo na škvrnu, pretrieť a nechať pôsobiť podľa intenzity znečistenia (1–10 minút), následne vyprať.

ATTITUDE Baby Leaves™ Ekologický odstraňovač škvŕn na detské prádlo v spreji

Odstraňovač obsahuje 98,8 % prírodných ingrediencií a je šetrný k pokožke bábätiek. Výrobca produkt podrobil dôkladnému testovaniu s cieľom odstrániť všetky bežné alergény. Jeho vegánske zloženie bez krutosti je bezpečné pre deti aj citlivú pokožku.

Fľaša je vyrobená z recyklovateľného plastu HDPE #2, ktorý patrí k najšetrnejším voči životnému prostrediu. Výroba produktu prebieha s využitím 100 % obnoviteľnej energie.

Vlastnosti a benefity:

• Obsahuje 98,8 % prírodných účinných látok
  • Bez parfumácie – vhodný aj pre citlivú pokožku
  • Bez alergénov – vhodný pre bábätká a batoľatá
  • Účinný na všetky stálofarebné látky a pri všetkých teplotách
  • Praktická forma v spreji
  • Vhodný na pranie v práčke aj ručné pranie
  • 100 % recyklovateľný obal
  • Výroba z obnoviteľných zdrojov energie
  • Certifikované PETA¹
  • Testované na neprítomnosť škodlivých látok²
  • Objem: 800 ml
Kde kúpim ATTITUDE Baby Leaves™ Ekologický odstraňovač škvŕn na detské prádlo v spreji?

Certifikácie

¹ Certifikované PETA: 100 % vegánske zloženie a netestované na zvieratách.

² Neprítomnosť škodlivých látok (napr. fosfátov, optických zjasňovačov, farbív) bola overená nezávislým laboratórnym testovaním.

#test_attitude

Hodnotenia a skúsenosti s ATTITUDE Baby Leaves™ ekologickým odstraňovačom škvŕn na detské prádlo v spreji

Máš skúsenosť s ATTITUDE Baby Leaves™ ekologickým odstraňovačom škvŕn na detské prádlo v spreji?
rianacs  8. jún 2025 Overená recenzia

Super eko odstraňovač škvŕn

Na tento ekologický odstraňovač sa naozaj môžeme my mamičky spoľahnúť. Nielen, že je bezpečný pri manipulácii a šetrný k prírode, ale hravo si poradil aj so škvrnami od ovocia, trávy aj mastných škvŕn. Jediné, čo sa mi nepodarilo vyčistiť, ale chcela som to skúsiť, boli škvrny od potu na manželových košeliach. Avšak to neberiem ako negatívum, keďže to sa mi nepodarilo doposiaľ so žiadnym odstraňovačom.
  • Šetrný k prírode
  • Skutočne odstraňuje škvrny
  • Bezpečný pri kontakte s pokožkou
  • Bez zápachu
  • Dobre sa aplikuje vďaka rozprašovaču
jennyska  6. jún 2025 Overená recenzia

Na mastné aj na ovocie

Malé deti = škvrny mastné aj od ovocia. Na tepláčikoch bol mastný fľak, postriekala som a hneď prala na 40. Všetko ostalo super čisté, nebolo treba nič iné. Skúsila som aj na staré škvrny od ovocia na tričkách a zabralo. A tiež na plátenné tenisky, capačky a balerínky 😁 a vypralo ich tiež. Ostali čisté, krásne a bez škvŕn.
  • Účinkuje na mastné aj na škvrny od ovocia
  • V spreji
  • Veľké balenie, čo pri deťoch oceňujem

Sprej na fľaky

Funkciu splnil, fľaky odstránil.
  • Veľké balenie

Odstraňovač škvŕn

Výborný odstraňovač. Odstránil fľaky po tráve aj od krvi. Stačí nastriekať, takže som nebola zababraná 😄. Plusom je, že je úplne prírodný a vhodný aj pre najmenších. Super!
  • Veľké balenie
  • Prípravok v spreji
  • Vhodný pre bábätká
leuska1997  2. jún 2025 Overená recenzia

Výborný odstraňovač škvŕn

Mám vynikajúcu skúsenosť s týmto produktom, nakoľko mám dve malé deti a večne niekde fľak (veď to poznáte mamky). Určite odporúčam, pekne zišli dole fľaky od jedla, blata,...))
  • Výborne odstraňuje škvrny