Babylove detský krém na tvár a telo sensitive, 75 ml

babylove detský krém na tvár a telo sensitive, 75 ml sa dokonale postará o pokožku vášho bábätka! Ošetrujúci krém s obsahom rumančeka, pantenolu a slnečnicového oleja hydratuje a zvláčňuje jemnú a citlivú detskú pokožku. Jemná receptúra chráni pokožku vášho dieťaťa a zanecháva príjemný a hebký pocit na pokožke.

Kde kúpim babylove detský krém na tvár a telo sensitive, 75 ml?

#test_dm52

Hodnotenia a skúsenosti s babylove detským krémom na tvár a telo sensitive, 75 ml

Máš skúsenosť s babylove detským krémom na tvár a telo sensitive, 75 ml?
verra7  10. mar 2025 Overená recenzia

Babylove krém

Keďže bolo zimné obdobie a chodili sme každý deň von, bol teto krém otestovaný na 100%, pretože tváričku sme natierali zakaždým. Je veľmi vláčny, nevysušuje pokožku, krásne vonia a je príjemný na dotyk 😊.
  • super cena
  • krásna vôňa
  • vláčny
  • príjemný na dotyk
  • nevysušuje
nikelca  10. mar 2025 Overená recenzia

Prvá pomoc v každom období

Prvý krát som ho kúpila pre seba v jedno obzvlášť teplé leto a pomohol hneď na plnej čiare. Odvtedy bol u nás prvou pomocou aj prvou voľbou.
  • Jemný aj k detskej pokožke
  • Výborne hojí zapareniny a podráždenie
  • Nenecháva nepríjemný film
veron1111  7. mar 2025 Overená recenzia

Krém

Krém sme vyskúšali prvýkrát, no môžem povedať, že je lepší ako akékoľvek predražené krémy pre bábätká. Krém je jemný, ma príjemnú vôňu, ľahko sa nanáša a hlavne sa skvele vstrebe.
  • Príjemná vôňa
  • Nezanecháva mastný film na pokožke
  • Ľahko sa rozotiera

Krém

Krém má veľmi príjemnú vôňu. Pekne sa vpije do pokožky bábätka, hydratuje ju a zvláčňuje. Pokožka bábätka je po použití na dotyk hebká.
  • Príjemná vôňa
  • Ľahký
misiellka  5. mar 2025 Overená recenzia

Super krém

Tento krém ma veľmi milo prekvapil.
Je ľahký, nádherne vonia, dobre sa rozotiera, vpíja sa do pokožky, vôbec nezanecháva nepríjemný pocit na rukách po krémovaní ako niektoré krémy.
Pokožka je po ňom jemnučká, lesklá, krásne hydratovaná.
Okrem krémovania dcérky si ho veľmi rada ukradnem aj pre seba.
Produkty babylove svojou kvalitou vysoko prevyšujú ich nízku cenu. Preto sú najlepšou voľbou ako pre bábätká, tak aj pre naše peňaženky.
(5 fotiek)
  • Jemný
  • Ľahký
  • Vpíja sa rýchlo
  • Nezanecháva mastný pocit na rukách
  • Nádherne vonia
  • Akurátne balenie
dida2311  3. mar 2025 Overená recenzia

Super krémik

Tento krémik som si kúpila do svojej výbavičky ešte pred narodením dieťatka, čiže ho veľmi dobre poznám a môžem len odporučiť. Super konzistencia, krásna vôňa a perfektné balenie.
  • Super konzistencia
mims_28  25. feb 2025 Overená recenzia

Krém

Krém sme použili po kúpaní. Prekvapilo ma, že niektoré suché miesta na tele dcérky zmizli úplne alebo čiastočne vďaka hydratácii. Prekvapila ma aj príjemná vôňa.
  • - praktické balenie
  • - vôňa
  • - hydratácia
anicka135  18. feb 2025 Overená recenzia

😍

Používali sme iný krém na tváričku, ktorý bol dosť tuhý a zle sa rozotieral. Ale tento určite nakúpime do zásoby. Je veľmi jemnučký, ľahko sa rozotiera a hneď sa vpije. Malý nie je vôbec mastný. Navyše obsahuje rumanček a panthenol, čo je naozaj super. Za nás jednoznačne už len tento krémik😊.
  • Hydratuje
  • Na citlivú pokožku
  • Obsahuje rumanček a panthenol
  • Príjemne vonia
sabca2424  17. feb 2025 Overená recenzia

Krémik

Páči sa mi balenie, je veľmi pekné a praktické, všade si ho môžeme zobrať. Cenovo dostupné.
  • Cenovo dostupné
  • Praktické balenie