Babylove Mama Bio ovsené sušienky s chia semienkami, 125 g

8 skúseností

babylove Mama Bio ovsené sušienky s chia semienkami, 125 glahodné sušienky vyrobené z vybraných bio ingrediencií, ako sú bio ovsené vločky, bio celozrnná ovsená múka a bio chia semienka. Tieto sušienky sú bohaté na vlákninu a predstavujú ideálny snack pre budúce a dojčiace mamičky. Neobsahujú pridaný cukor ani umelé konzervanty.

Kde kúpim babylove Mama Bio ovsené sušienky s chia semienkami, 125 g?

#test_dm53

Hodnotenia a skúsenosti s babylove Mama Bio ovsenými sušienkami s chia semienkami, 125 g

Máš skúsenosť s babylove Mama Bio ovsenými sušienkami s chia semienkami, 125 g?

Tieto ma paradoxne dostali

Datľová tyčinka ma neoslnila. No sušienky práve naopak. Vzala som ich do práce.
Naozaj sú skvelé, nepresladené. Majú vyhovujúce zloženie, veľkosť, naozaj som si šla kúpiť ďalšie ;).
  • Zloženie
  • Chuť
  • Veľkosť balenia
jajamalka  6. apr 2025 Overená recenzia

Chutný nepresladený snack

Ako vidno z fotky, tieto keksíky išli so mnou rovno do pôrodnice. :-)
Oceňujem zloženie, pretože pri dojčení nechcete riešiť čo nemôžete jesť a tu sa dá spoľahnúť na výrobcu, ktorý to postráži za vás.
  • zloženie vhodné pre nastávajúce a dojčiace mamy
  • nepresladené
  • príjemne chrumkavé
  • keksíky sú krehké, takže pri neopatrnej manipulácii môže byť časť z nich polámaná
  • keksíky by mohli byť väčšie

Sušienky s chia

Od týchto keksíkov som čakala viac. Osobne mi čisté nechutili, zdali sa mi suché. Naopak výhodou je, že nie sú také sladké a uhasili môj pocit po sladkom.
Výborne sa mi hodili do jogurtu.
  • Málo sladké
  • Suché
juliana23  3. apr 2025 Overená recenzia

Bio ovsené sušienky

Chuťovo mi prišli jemne sladké. Ovsené vločky mám veľmi rada a kombináciu s chia semienkami som skúsila prvý krát, prišli mi také suchšie. V kombinácii s Babylove smoothie ale vynikajúce.
  • Balenie s obsahom 125g
  • Vysoký obsah vlákniny
  • Obsah železa
  • Bez aróm
  • Suché
betuszz  31. mar 2025 Overená recenzia

Sušienky

Prekvapila ma chuť, nečakala som, že budú také sladké, ale fajn, oceňujem aj zloženie s vitamínmi, za mňa je to super snack.
  • Sladká chuť
  • Chrumkavé
  • Bohaté na železo, vlákninu
  • Malé balenie
majus2323  31. mar 2025 Overená recenzia

Sušienky

Tieto sušienky boli fajn. Majú dobré zloženie a ja oceňujem, že sú zdrojom železa. Neboli príliš sladké ani fádne. Na mlsanie alebo rýchly snack sú ideálne.
  • Vhodné ako rýchly snack
  • Príjemná chuť
jana543  28. mar 2025 Overená recenzia

Sušienky

Sušienky som ochutnala prvý krát.
Majú príjemnú chuť, nie sú zbytočne presladené. Jediné mínus pre mňa je cena, za také malé balenie mi príde vysoká. 🙂 Inak nemám čo vytknúť.
  • Zloženie
  • Chuť
ivon88  26. mar 2025 Overená recenzia

Sušienky od Babylove

Tieto sušienky som mala prvý raz a môžem ich len odporučiť. Najskôr som si myslela, že sú tvrdé, ale práve naopak, sú veľmi jemné. Chuťovo sú výborné, hneď ich museli všetci ochutnať a mali len pozitívne reakcie. Sušienky sa hneď zjedli. Takže viem, že keď pôjdem najbližšie do Dm, opäť ich kúpim.
  • Vynikajúca chuť