Babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 80 ks

babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 80 ks sú vhodné pre vaše dieťatko už od narodenia. Jemne čistia plienkovú oblasť a sú tiež vhodné na ruky, tvár i telo. Vlhčené utierky s neutrálnym pH k pokožke majú veľmi dobrú znášanlivosť s pokožkou, sú vhodné aj pre citlivú a na alergie náchylnú detskú pokožku. Neobsahujú žiadne parfumy, farbivá, silikóny ani alkohol. Utierky babylove sú vyrobené z obnoviteľných surovín a sú 100 % biologicky odbúrateľné.

Kde kúpim babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 80 ks?

#test_dm52

Hodnotenia a skúsenosti s babylove vlhčenými utierkami s 99 % vody, 80 ks

Máš skúsenosť s babylove vlhčenými utierkami s 99 % vody, 80 ks?
mims_28  10. mar 2025 Overená recenzia

Vlhčené obrúsky

Vlhčené obrúsky sú kvalitné a primerane navlhčené. Niektoré iné značky sú buď suché, alebo sú premočené až príliš. Veľká škoda, že zatváranie nie je na plastový uzáver, ale to človek prežije 😃. Využiť sa dajú aj na utretie tváre a nezanechávajú po použití fľaky, ako sa nám stalo pri inej značke. Za mňa sú super a aj cenovo sú dostupné.
  • - 80 ks
  • - cena
  • - na citlivú pokožku
  • - bez zbytočných parfumov
  • - 99% vody
  • - jediná, fakt malinká nevýhoda, je to zatváranie

Vlhčené utierky

Sú jemné k citlivej pokožke bábätka. Neobsahujú parfémy ani alkohol, ale 99% vody. Sú vhodné na celé telo.
  • Jemné k citlivej pokožke bábätka
  • Univerzálne použitie

Odporúčam

Tieto vlhčené obrúsky používame od narodenia. Za mňa super, aj keď po pár dňoch mi už prídu doslova suché. Super by bolo možno aj menšie balenie, aby nestihli obschnúť.
  • Super cena
  • Bez vône
  • Bey parfumu
  • Široké využitie
  • Vyschnú skôr, ako ich stihnete použiť
misiellka  5. mar 2025 Overená recenzia

Super vlhčené utierky

Tieto Babylove vlhčené utierky mám veľmi rada už dlhšie. Sú dostatočne mokré na to, aby sa s nimi dala poutierať každá nehoda a nie len to, poradia si aj so špinavými rúčkami a tvárou. V balení je až 80 kusov, preto vydržia dlhšie. Krásne voňajú, nezanechávajú nepríjemný pocit ani na pokožke ani na rukách. Neštípu a nedráždia. Sú naozaj skvelé. Jedinou chybičkou je pre mňa to, že nemajú plastovú krytku, uzáver sa častým používaním rýchlo opotrebuváva a slabšie lepí a vrchné servítky potom obschnú.
  • Dostatočne mokré
  • Počet ks v balení
  • Neštípu
  • Nedráždia
  • Cena < kvalita
  • Chýba plastová krytka
rennqa  4. mar 2025 Overená recenzia

Šetrné k pokožke

Po skúsenostiach s rôznymi vlhčenými utierkami som konečne našla víťaza, ktorý nedráždil detskú pokožku a dajú sa použiť doslova od hlavy po päty. Siahne po nich už celá rodina. Majú príjemnú vôňu a sú dostatočne navlhčené. Nespotrebujem ich veľké množstvo naraz a sú naozaj veľkým pomocníkom či doma, či na cestách.
  • Šetrné k citlivej pokožke
  • Príjemná vôňa
  • Nezanechávajú žiaden povlak
  • Nevysychajú po otvorení
  • Skvelá cena
aknizuz  3. mar 2025 Overená recenzia

Super vlhkosť

Babylove vlhčené utierky sú určené pre citlivú detskú pokožku. Obsahujú 99 % vody, sú bez parfumácie, alkoholu a iných dráždivých látok. Sú vhodné aj pre novorodencov a deti s citlivou pokožkou. Veľmi mi vyhovuje ich vlhkosť, nie sú príliš suché ani premočené, takže sa dobre používajú. Okrem prebaľovania sú vhodné aj na čistenie rúk a tváre.
Jediné, čo by som vytkla je to, že by mohli mať lepší uzáver a možno trošku pevnejšie zloženie.
  • naozaj super vlhkosť
  • univerzálne použitie
  • výhodný pomer ceny a kvality
  • balenie bez plastového uzáveru – po otvorení sa môžu utierky rýchlejšie vysušiť
  • ťažšie vyťahovanie z balenia – občas sa vytiahne viac utierok naraz
kika1181  3. mar 2025 Overená recenzia

Úžasné vlhčené utierky

Tieto vlhčené sú tak neskutočne úžasné. Tá ich vôňa je tak dokonalá, že by som sa s nimi utierala celý deň, aj s deťmi 😁😁. Sú veľmi príjemné, bezparfumové. Za mňa jedny z najlepších, aké sme mali. Nemajú problém zotrieť nič, nie sú suché ako bývajú niektoré iné. Ale zasa nie sú ani moc mokré, sú také akurát. V poslednom čase sa mi deti z iných vlhčených utierok vyhadzovali, mali podráždenú pokožku. No pri týchto vôbec, ani ich nič neštípalo.
  • Vôňa
  • Bez parfumu, alkoholu
  • Cena
diana_1212  22. feb 2025 Overená recenzia

Recenzia

Veľmi príjemné vlhčené utierky na pokožku bábätka. Nie sú ani veľmi mokré, ani veľmi suché. Sú tak akurát. Veľká spokojnosť.
  • cena
  • vôňa
  • konzistencia
anicka135  18. feb 2025 Overená recenzia

Úžasné

Musím povedať, že sme teda vyskúšali veľa vlhčených utierok aj z DM, ale aj iné. Neviem prečo som si tieto nikdy nevšimla. Ale už teraz viem, že ostávame len pri týchto. Sú super cenovo dostupné, ľahko sa vyťahujú, netrhajú sa a je to naozaj veľké balenie 🙏🏻. Malý má citlivú pokožku a tieto utierky mu neškodia. Odporúčam
  • Super cena
  • Veľké balenie
  • 99% vody
  • Bez parfumov
sabca2424  17. feb 2025 Overená recenzia

Naše najobľúbenejšie utieročky

Vhodné na ruky, tvár. Sú dobré na citlivú pokožku, pretože sú jemné. Cenovo sú dostupné a hlavne je dobrá cena a veľké balenie. Predtým sme používali iné, ale malinký sa mi vyhádzal. Akonáhle sme použili tieto DM, hneď mu to prešlo. Majú 99% vody.
  • Cenovo dostupné
  • Výhodné veľké balenie
  • Pre citlivú pokožku
  • Na tvár, telo, ruky
nanda02  3. feb 2025

Veľmi dobrá

Používame len tieto. Skúšala som aj inú značku aj iný typ babylove,ale najlepšie sú tieto. Z inej značky sa dcérke začervenala pokožka a iný typ babylove mi prišiel suchý. Tieto sú za mňa top