BIOPRON BABY+ (kvapky)

20 skúseností

BIOPRON® BABY+ kvapky je prípravok s unikátnou kombináciou dvoch kmeňov živých mikroorganizmov, exkluzívne s najprebádanejším kmeňom Lacticaseibacillus rhamnosus GG (LGG), s kmeňom Bifidobacterium animalis subsp. Lactis v dennej dávke až 2,5 miliárd prospešných baktérií a s vitamínom D. Prípravok je určený na dlhodobé podávanie na podporu celkovej kondície a ako vhodná suplementácia pre vaše dieťatko či novorodenca.

VIDEO: Koliky, bolesť bruška, tráviace problémy? TOTO môže zachrániť vaše bábätko!

Výživový doplnok BIOPRON® BABY+ je špeciálne vhodný pre malé deti s nedostatočne vyvinutým či narušeným prirodzeným bakteriálnym prostredím –pri a po užívaní antibiotík, alebo z dôvodu absencie priechodu pôrodnými cestami pri cisárskom reze, kedy nedochádza k prirodzenému prenosu mikrobiómu z matky na dieťa. Suplementácia živých mikroorganizmov sa odporúča hlavne u detí, ktoré nie sú dojčené, ako podpora vývoja zdravého črevného mikrobiómu.

Biopron Baby+ (kvapky)

Benefity BIOPRON® BABY+

• Napomáha kondícii vášho dieťaťa.
  • Podporuje rast a vývoj kostí.
  • Podporuje vývoj imunitného systému.
  • Udržiava rovnováhu črevného mikrobiómu.
  • Odporúča sa pri a po užívaní antibiotík.
  • Bez lepku a laktózy.

Biopron Baby+ (kvapky)

Kedy je BIOPRON® BABY+ vhodný?

• Pre deti s nedostatočne vyvinutým črevným mikrobiómom.
  • Pri a po užívaní antibiotík.
  • Pri narušenej rovnováhe črevnej mikroflóry.
  • Pre deti narodené cisárskym rezom.
  • Pre deti, ktoré nie sú dojčené.
Kde kúpiť BIOPRON® BABY+ kvapky?

Dôležité upozornenie: Prípravok BIOPRON® BABY+ kvapky je doplnok stravy a neslúži ako náhrada pestrej stravy. Pred podávaním sa odporúča konzultácia s pediatrom. Uchovávajte mimo dosahu detí. Odporúčanú dennú dávku neprekračujte.

#test_biopron_baby

Hodnotenia a skúsenosti s BIOPRON BABY+ (kvapky)

Máš skúsenosť s BIOPRON BABY+ (kvapky)?

Obľúbili sme si ho

Biopron sme si obľúbili, podávam deťom aj sebe. Možno je to náhoda, no keď som cítila, že na mňa niečo začína liezť, začala som kýchať ráno, nasadila som si Biopron a céčko a do večera som to prekonala.
Deťom pomohlo pri črevnej viróze, zvládli sme ju podľa mňa lepšie, ako iné deti v blízkom okolí, ktoré to chytili tiež.
Má neutrálnu chuť, takže ho deti neodmietajú a bonus je, že nemusí byť v chladničke.
Často sa mi stávalo, že som deťom dala probiotikum, zabudla som ho na linke a potom som ho mohla vyhodiť.
  • neutrálna chuť - deti ho neodmietajú
  • možnosť užívať dlhodobo
  • nemusí byť v chladničke

BIOPRON BABY+ Probiotiká pre najmenších

Probiotiká sme dcérke dávali približne 2 týždne, trávenie sa zlepšilo, reagovala dobre. Na dôkladnejšie odskúšanie by sme ocenili aj mesiac skúšania, 2 týždne je málo.
Pozitívne vnímam veľkosť balenia, malé, skladné. Kvapky môžu užívať deti už od narodenia, vhodné aj odporúčané deťom narodeným sekciou alebo predčasne. Podporujú imunitu, nevyhnutné sú aj pri antibiotickej liečbe.

Kvapadlo - pipetka
  • Kvapkadlo - jednoduché dávkovanie
  • Cena.
vei  12. mar 2025 Overená recenzia

Probiotické kvapky od narodenia

Probiotické kvapky Biopron Baby + sme s dcérkou skúšali 2 týždne. Reagovala na ne dobre, nemala žiadne ťažkosti s trávením pred ani po nich. Užívajú sa jednoducho, kvapkala som na lyžičku do materského mlieka. Dcérke chutili.
  • Vhodné od narodenia.
  • Jednoduché dávkovanie s kvapkadlom.
  • Nemusia sa držať v chladničke.
  • Obohatené o vitamín D.

Biopron

Máme dvojmesačnú dcérku, kvapky sme začali užívať a odsledovali sme, že dcérka už nemá také boľavé bruško. Stolicu mávala dosť s kŕčmi, veľmi sa pučila😔. Toto nám zmizlo a nebyť "vône", tak skoro ani nevieme kedy kaká 😊.

Určite budeme s probiotikami pokračovať aj naďalej.
Cena je dosť vysoká, tú by som uvítala o niečo nižšiu.
  • Zlepšenie trávenia
ewca0611  9. mar 2025 Overená recenzia

BIOPRON BABY+

Probiotiká BIOPRON sme vyskúšali, dcérka mávala problémy s boľavým bruškom a nadúvaním, už po pár dňoch sme viedli rozdiel že dcérku toľko nenadúva, stolica sa malej upravila a začala pravidelne sa vyprázdňovať. Noci sa nám zlepšili a dcérka lepšie spinká.
Takže za nás hodnotenim veľmi pozitívne kvapky a čo je úplne super že obsahujú aj vitamín D. Určite budeme aj naďalej používať tieto probiotiká.
  • Kavapkadlo
  • Zlepšené trávenie
  • Obsahuje aj vit. D
  • malé balenie
gustomini  8. mar 2025 Overená recenzia

Biopron

Biopron kvapky sme vyskušali ako na svojom synčekovi tak aj na krsniatku 5 a 7 mesiačikov👶👶 Starší mal problem so stolicou po užívaní sa to rapidne zlepšilo.
Vyhodou je super davkovanie chutilo
im :)
Cena je priateľná nakoľko obsahuje aj vitamín D
  • chuť
  • davkovanie
redpink  7. mar 2025 Overená recenzia

BIOPRON Baby+

Dá sa povedať, že sme na probiotikách od prvého dňa života kvôli problémom, ktoré nám spôsobil samotný pôrod a tiež detským kolikam.
Ako veľké pozitívum vnímam , že je obohatený o Vitamin D, ktorý tiež užívame vo zvýšených dávkach, kvôli spomínaným komplikáciám. Pri predošlých probiotikach mi malinky kakal zriedka, prípadne sme mu museli pomáhať rektalnou trubičkou, ak už bolo najhoršie. Samotné prdiky dosť zapachali. Pri týchto probiotikach som asi po 3 dňoch spozorovala, že prdíky má takmer pri každom kojení sa a bez zápachu. Stolicu nemá každý deň, ale je vidieť, že sa cíti lepšie. Čo sa týka ceny, porovnala som si ju so značkou, ktorú sme užívali doteraz a pri Biopron by som ešte aj ušetrila. Ale áno, tá cena je vysoká tak či tak. Pri kúpe nových probiotík určite siahneme po značke Biopron, aj vďaka cene.
  • obsah Vit. D
  • pipeta na dávkovanie
  • pozitívne účinky
  • cena

Biopron Baby+

Biopron Baby+ hodnotím veľmi pozitívne 😊.
Samotný produkt je super, malý ho bez problémov papal z lyžičky. Upravila sa nám stolica, nemáme problém s vyprázdňovaním.
Dávkovanie sme však museli znížiť, keďže malý mal zo začiatku hnačku a stolicu aj 5x za deň. Nám osobne pomohol aj pri plienkovej dermatide, ktoré vyvolali atb.
Určite v užívaní budeme pokračovať 🥰.
  • Účinky
  • Riedka stolica pri odporúčanej dávke
nikita151  5. mar 2025 Overená recenzia

BIOPRON BABY+

Super, že sú už od narodenia dieťatka. Malé balenie a kvapkadlo sú dobré na obsluhu. Po testovaní môžem povedať, že dcérka nemá problémy so stolicou. Určite zakúpime aj ďalšie balenie, lebo je dobré na jej imunitu.
  • Malé balenie
18735  4. mar 2025 Overená recenzia

Biopron baby+ ( kvapky )

Biopron baby +
Kvapky sme vyskúšali a za nás sú super.
Kvapky majú kvapkadlo, čo je veľké plus.
Žiaľ cena je vysoká. Myslím si, že pre tie deti by to mohlo byt lacnejšie.
  • Malé balenie

Biopron Baby +

Máme doma bábätko, ktoré má problémy s prdíkmi a vyprázdňovaním. Môžem povedať, že cca. po 2 týždňoch sa frekvencia stolice oveľa zlepšila rovnako ako prdiky. Ako veľké plus vidím kvapkadlo, ktoré mi pomohlo pri aplikácii. Bohužiaľ neviem, či sa mi to len zdá, ale kvapky majú dva týždne po otvorení zvláštny zápach. No chuť sa nezmenila. Inak určite odporúčam.
  • Účinné
  • Kvapkadlo
  • Zvláštny zápach niekoľko dní po otvorení

Probiotiká Biopron

Jediné plus je, že sú obohatené o vitamín D, inak rovnako účinný ako jeden nemenovaný produkt od konkurencie.

Biopron kvapky

Ahoj, vyskúšali sme tieto kvapky a veľmi milo prekvapili v tom, že pri staršej (3ročnej) dcére sa zlepšila frekvencia stolice a hlavne, že nemala problém nechať si kvapky kvapnúť priamo do úst. U synčeka ustúpil problém s kolikou a s prdíkmi. Dávkovanie 7 kvapiek je super a kvapkadlo bolo veľmi praktické pre staršie i mladšie dieťa. Žiadne alergie ani negatívne reakcie sme nezaznamenali. Produkt odporúčam.
  • Dávkovanie
daska178  3. mar 2025 Overená recenzia

BIOPRON BABY+
Páči sa mi, že sú vhodné už od narodenia dieťatka. Majú praktické malé balenie a veľké plus je pipetka, čo veľmi oceňujem. Cena mi príde prehnaná, ale chápem, treba si zaplatiť za kvalitu. Čo sa týka testovania, môžem povedať, že synček nemal žiadne problémy, nemal problém si ich dať a verím, že imunita mu vydrží pri týchto kvapkách.
Hodnotíme 10/10.
  • Kvapadlo - pipetka
  • Zloženie
  • Vhodné od narodenia
  • Vitamín D
  • Cena je dosť vysoká

Biopron Baby

Biopron je skvelý výživový doplnok. Dcérka ho začala užívať tesne po chorobe. Posilňuje jej imunitu, podporuje trávenie a navyše obsahuje živé kultúry s vitamínom D, čo je pre bábätká veľmi potrebné pre normálny rast a vývoj kostí. S trávením sa nám skutočne veľmi polepšilo.
Vyzdvihnem aj praktické balenie. Pipetkou veľmi rýchlo nadávkujem potrebné množstvo. Dokonca máme doma už druhé balenie 🙂.
  • Zloženie
  • Vhodné od narodenia
  • Neutrálna chuť
  • Dávkovanie pipetkou

Pomocník s trávením

V čase, kedy nám prišiel Biopron na testovanie sme mali všetky 4 deti na antibiotikách, takže sme ho využili naplno.
Obišli sme sa bez boľavého brucha, bez preháňania z liekov a deťom aj napriek chorobe chutilo jesť 😊.
Pipeta na dávkovanie je super, každému som strekla dávku do úst a nemala problém ani najmladšia, 2 ročná. Za mňa super výhoda.
Určite ich budeme kupovať ďalej😊.
(5 fotiek)
  • Dávkovanie pomocou pipety
  • Žiadne boľavé brucho
  • Zlepšenie trávenia
16oriesok  3. mar 2025 Overená recenzia

Recenzia na Biopron baby

S kvapkami sme boli spokojní. Zmenu som videla cca. po týždni. Dcérku trápili koliky, nafukovalo ju a tiež mala zápchu. Po kvapkách bolo oveľa lepšie. Kvapkadlo je u mňa len plus. Určite odporúčam.
  • Účinok
mims_28  27. feb 2025 Overená recenzia

Probiotiká

Probiotiká Biopron sme začali užívať hneď ako nám prišli. Dcérka mala vtedy akurát atb. Probiotiká zabrali a užíva ich každý deň. Dávam ich aj staršej dcére. Za mňa je super, že nie sú vo forme kvapiek, ale majú kvapkadlo. Určite budeme pokračovať ďalej a kupovať tieto kvapky :-).
  • - cena
  • - kvapkadlo
  • - bez laktózy
lilka1998  21. feb 2025 Overená recenzia

BIOPRON kvapky

Kvapky sme začali hneď používať. Výsledky vidím už po týždni, bábätko nemá problémy s bruškom, lepšie mu trávi, imunita sa buduje.
Aj na staršom synčekovi vidím zmeny. Budeme kupovať tento produkt ďalej.
  • Pekné praktické balenie
  • Cenová dostupnosť
anicka135  20. feb 2025 Overená recenzia

Super

Mali sme už viacero probiotík, ale pri týchto sme videli zmenu ihneď. Malý je spokojný, nenadúva ho, má lepšie trávenie, očividne mu aj chutia pretože neprotestuje 😁. Cena je vyššia, ale stále prijateľná a kvapky fakt vydržia. Za tú pohodu bábätka to stojí 😊.
Jediné mínus u nás je, že fľaštička po pár použitiach ostáva mastná. Kvapkadlo ostáva mokré a keď ho umyjem, ostáva voda v ňom. Premyslela by som ešte toto a zvolila úplne iný spôsob dávkovania, pretože toto je fakt nepraktické.
  • Efekt
  • Kvapatko