Citrón so spirulinou v mede od Včelařství Domovina

Citrón so spirulinou v mede od Včelařství Domovina je unikátna kombinácia pastovaného medu, citrónu a spiruliny, vytvorená na rodinnej farme Včelařství Domovina na okraji Vysočiny. Tento produkt sa vyznačuje azúrovou farbou a osviežujúcou kyslastou chuťou, ktorá obohatí váš jedálniček.

Vlastnosti a benefity:

• 100% prírodné zloženie – obsahuje pastovaný med, citrón a sušenú spirulinu, bez pridaných látok.
  • Osviežujúca chuť – kombinácia sladkosti medu a kyslosti citrónu s jemným nádychom spiruliny.
  • Bohatý na vitamíny a minerály – citrón je zdrojom vitamínu C, spirulina obsahuje množstvo živín.
  • Univerzálne použitie – vhodný do pečiva, koláčov, müsli, jogurtov alebo na pečivo. Med sa skvele hodí do viacerých receptov.
  • Atraktívny vzhľad – azúrová farba dodá jedlám a nápojom originálny vzhľad.

VIDEO: Modrý med? Chilli med? Toto musíte vidieť!

Zloženie a výroba:

Citrón so spirulinou v mede od Včelařství Domovina obsahuje:

• Pastovaný med – kvetový med mechanicky upravený do roztierateľnej konzistencie, bez straty kvality.
  • Citrón – sušený citrón dodáva osviežujúcu kyslú chuť a je bohatý na vitamín C.
  • Spirulina – modrozelená riasa považovaná za superpotravinu, bohatá na bielkoviny, vitamíny a minerály.

Výroba prebieha na rodinnej farme s dôrazom na tradičné metódy a poctivé remeslo, bez použitia chemikálií či náhrad.

Tipy na použitie:

• Raňajky – pridajte do jogurtu, müsli alebo natrite na pečivo.
  • Dezerty – vmiešajte do tvarohu, použite ako polevu na palacinky alebo do koláčov.
  • Nápoje – oslaďte si čaj, pripravte osviežujúcu limonádu alebo smoothie.
  • Darček – originálny a chutný darček pre vašich blízkych.
Kde kúpim citrón so spirulinou v mede od Včelařství Domovina?

#test_vcelarstvi_domovina

Hodnotenia a skúsenosti s citrónom a spirulinou v mede od Včelařství Domovina

Máš skúsenosť s citrónom a spirulinou v mede od Včelařství Domovina?
maggie20  2. apr 2025 Overená recenzia

Netradičná kombinácia medu so spirulinou

Fantázii sa medze nekladú, a Med s citrónom a spirulinou je ideálnym príkladom. Pekná modrá farba vzbudila zvedavosť u všetkých členov našej rodiny. Má osviežujúcu kyslo-sladkú chuť, preto nám dobre poslúžil na ochutenie ľadovej limonády. Efektívne ju zafarbil na modro a najmä doplnil vitamínmi, ktoré teraz po zime všetci potrebujeme.
Vyskúšali sme ním potrieť aj palacinky, plnohodnotne nahradil džem a deti sa tešili, že majú na palacinkách šmolkovskú modrú:)
Oceňujem nápaditosť a bude ideálnym darčekom pre moju mamu a sestru k narodeninám.
  • všestranné využitie
  • nápadité
  • vhodné aj ako darček
  • bohatý na vitamíny
cecilia29  29. mar 2025 Overená recenzia

Osviežujúce spojenie

V tejto kombinácii sú obe zložky dominantné. Sladká chuť medu aj osviežujúci citrón. Spirulina pridáva medu zaujímavú farbu. Tento produkt ma trošku zachránil, keď som na želanie svojmu synovi robila tortu s témou "rozbúrene more". Na spodný okraj som natrela tento tmavomodrý medík a trošku oživil farbou a osviežil chuťou. Neviem si ho vynachváliť do čaju, lebo milujem kombináciu byliniek, citrónu a medu. To je presne to, čo človeka nakopne, keď má toho veľa.
  • Zaujímavá farba
  • Osviežujúca chuť
  • Dobre sa natiera
  • Skvelé na posilnenie imunity prírodným spôsobom

Svieži citrónový medík

Najprv ma upútala farba, tá je krásna modrá. A potom tá chuť je tiež výborná, mojí chlapci dali na 1. miesto tento modrý medík a na 2. malinový. Najprv sme hádali ako môže tá spirulina chutiť, čo je to za riasu, ale tú tam tak necítiť, skôr ten med a citrón. Med je teda kyselkavo-sladučký a ako bonus, modrý 🤩.
Trochu som si ho rozpustila v miske s horúcou vodou, aby nebol taký tuhý a potom parádne sa rozotieral.
  • Kyselá chuť
  • Vysoký obsah vitamínov, minerálov
agrigento  29. mar 2025 Overená recenzia

Citrón so spirulinou v mede

Skvelý nápad a skvelá kombinácia plná vitamínov. A tá farba! Chodím to vyjedať lyžičkou a pridávam si ho do čaju, je úžasný. Konzistencia mi vyhovuje, pastované medy sú praktickejšie na natieranie na vianočku, či makovku.
  • Úžasná chuť
  • Krásna farba
  • Zaujímavá kombinácia
  • Čisté zdravé zloženie
mravenek  28. mar 2025 Overená recenzia

Netradičný medík s úžasnou farbou

Keď naše dievčatá videli tento farebný zázrak, okamžite chceli ochutnať. Medík citrón so spirulinou je naozaj originálny a aj keď kyslastá chuť je na jazyku výrazná, ničomu to neškodí. Má hustejšiu konzistenciu, ale v čaji sa takmer celý rozpustí. Musím povedať, že je to taká vitamínová bomba, ktorá je na jar príjemnou voľbou. Vyskúšali sme aj na chlebík, okrem toho, že sa ťažšie rozotiera, mu nemám čo vytknúť.
  • výrazná kyslastá chuť
  • zdroj vitamínov
  • veselá farba - pre deti veľmi pútavá
  • hustejšia konzistencia
  • malé balenie
adulka25  27. mar 2025 Overená recenzia

Netradičný med

Zaujímavý, netradičný, farebný med so sladkokyslou chuťou. Má našľahanú konzistenciu. Výborný do čaju aj do vody a tiež mi chutí len tak ráno na lyžičku. Naozaj skvelý nápad - takáto kombinácia. Akurát sa trošku ťažšie rozpúšťa. Naspodu pohára zostáva trocha nerozpusteného.
  • Sladkokyslá chuť
  • Vôňa
  • Našľahaná konzistencia
  • Pekné balenie
  • Horšia rozpustnosť

Modrá je dobrá

Perfektný produkt. Má krásnu farbu, výbornú chuť aj konzistenciu. Je ideálny do čaju, osladí a okyselí ho zároveň. Synovi chutil aj vo vode s ovocím a mätou. Zaujímavá farba je len pridaná hodnota.
  • Konzistencia
bobulka823  25. mar 2025 Overená recenzia

Med netradičnej, ale krásnej farby

Priznám sa, najviac som bola zvedavá na tento medík. Jeho farba je taká zvláštna, až je dokonalá. Rovnako ako i chuť tohto modrého medu. Je sladký a zároveň svieži a jemne kyselkavý. Pridala som ho do jogurtu, ten dostal krásnu modrú farbu. Ale najviac chuti len tak na lyžičke.
  • jednoduché krásne balenie
  • krásna farba
  • výborná kyselkavá chuť
  • dobrá konzistencia
abriela  25. mar 2025 Overená recenzia

Šmolkovský med

Tento med s citrónom a riasou spirulina sme ochutnali ako prvý. Po otvorení pohára je cítiť jemnú citrónovú vôňu. Med je našľahaný a mierne tekutý. Svojou farbou zaujme určite všetky deti. Z testovaných produktov (med s malinami, čistý med) je tento med najtekutejší a najjemnejší. Pri porovnávaní s ostatnými produktami máte pocit, že chutí ako našľahaná šľahačka.
  • vôňa
  • chuť

Veľmi zaujímavá kombinácia

Na tento produkt som bola veľmi zvedavá. Citrón a med sú bežná kombinácia, ale so spirulinou? Fakt geniálny nápad! Konzistencia je pastová, tým pádom sa veľmi dobre vyjedá z lyžičky. A to je dôležitá vec, keď ho pravidelne dávam najmladšej dcére so slabou imunitou. Bála som sa, že ho do nej nedostanem, ale zbytočne. Chuť je naozaj vyvážená, aj sladká aj kyslastá zároveň. Vzhľadom na zdravotné účinky tohto medíku sme ho použili len na dva účely - dávame ho do čaju a papáme po lyžičkách na posilnenie imunity. Ći tá spirulina z dlhodobého hľadiska našej imunite pomôže, to teraz povedať neviem, ale čo sa týka samotnej chuti, tá nemá chybu!
  • vyvážená chuť
  • pastová konzistencia (netečie z lyžičky)
  • farba priam priťahuje oči
  • najväčšia veľkosť je len 400 g, pre viacčlenné rodiny nedostačujúca
lucia646  24. mar 2025 Overená recenzia

Výborný med so zaujímavou farbou

Na tento med som bola najviac zvedavá a teda veľmi príjemne ma prekvapil. Jedna lyžička medu ochutí čaj v hrnčeku nielen sladkou, ale zároveň aj kyslou chuťou vďaka citrónu, ktorý obsahuje. A to, že je plný vitamínov vďaka spiruline, je bonus navyše. Možno niekoho odradí modrá farba medu, ale chuť je skutočne úžasná. Tento med si určite znovu objednám.
  • sladká a kyslá chuť zároveň
  • prírodné zloženie
  • obsahuje vitamíny
  • dobrá konzistencia
andy57  24. mar 2025 Overená recenzia

Citrón so spirulinou v mede

Ochutnali sme ho na palacinkách, ale určite nájdeme využitie aj inde, kľudne aj do čaju.
  • citrónová chuť
  • zloženie
lujzamisko  24. mar 2025 Overená recenzia

Farebná miska

Tak tento medik nás prekvapil krásnou farbou a skvelou chuťou. Skvelé je, že je hustý a netečie, takže aj na vianočke krásne držal. Druhý krát sme si s ním robili raňajkovú ovsenú kašu.
  • Hustota
  • Zdravá alternatíva na palacinky

Svieža kombinácia, ktorá dodá energiu aj jedlu

Tento med s citrónom a spirulinou ma prekvapil – a to v tom najlepšom zmysle. Spojenie kyselkavého citróna, jemne zemitých tónov spiruliny a sladkosti medu vytvára zaujímavú, no stále harmonickú chuť. Skvelo sa hodí k zdravším raňajkám – najviac mi sadol do chia pudingu, kde okrem chute dodá aj príjemnú farbu a výživový bonus. Vďaka lyofilizovanému citrónu má med výraznú, ale prirodzenú citrusovú arómu, žiadna umelina, nič rušivé.

Spirulina býva pre mnohých chuťovo výzva, ale tu je naozaj nenápadná – dodáva jemnú hĺbku, ale neruší. Oceňujem, že ide o čisto prírodný produkt, bez farbív, konzervantov či aróm. Využiť sa dá rôznymi spôsobmi – do smoothie, do bieleho jogurtu alebo len tak na lyžičku, keď potrebujem rýchlo niečo osviežujúce. Je to taký malý ranný rituál, ktorý vie dodať energiu a zároveň ozvláštniť bežné jedlá.
  • Svieža citrusová chuť s jemným podtónom spiruliny
  • Ideálne do raňajok – chia, smoothie, jogurt
  • 100 % prírodné zloženie bez pridaných látok
  • Netradičná kombinácia, ktorá príjemne prekvapí
barbora237  24. mar 2025 Overená recenzia

Svieži zábavný medík

Tento med bol mojím favoritom už na prvý pohľad. 🤗
Je to veľmi podarené prevedenie, ktoré zaujme nielen chuťové poháriky, ale rozveselí aj dospelácke, či detské oči.
Medík padol ako prvý, čo nebolo veľkým prekvapením, keďže sme mali na skúšku len menšie prevedenie. Vychutnali sme si ho najmä v detox čajíku, smoothie či na citrónovej bábovke. Odporúčame všetkým citrónovým milovníkom.💙 🍋💛
(5 fotiek)
  • Kreatívne prevedenie
  • Svieža chuť
  • Zloženie
  • "Lávová" konzistencia
daska178  24. mar 2025 Overená recenzia

Citrón so spirulinou v mede

Toto je bomba! Tá chuť je božská. Jemná kyslosť citrónu je osviežujúca. Nič lepšie som ešte nejedla. Má všestranné využitie ❤️. Odporúčam 12/10 TOP ❤️.
  • Zaujímavá modrá farba
  • Konzistencia
  • 100% prírodné zloženie
elhome  23. mar 2025 Overená recenzia

Citrón so spirulinou v mede

Musím povedať, že každý jeden z týchto medov je naozaj skvelý a chutia celej rodine. Včera sme mali rodinnú oslavu a z našich medov sú už len pozostatky 😅. U nás kupujeme med na kilá a to vážne.
Tento medík bol síce tuhší, ale taký výborný, že sa u nás dlho neohrial. Tá farba je naozaj excelentná a chuť je super vyvážená. Kombinácia kyslého so sladkým je úplná topka. Tento mne osobne chutil najviac, ale bol maličký 😅. Najviac sme ho využili na lievance, na ktorých som ho zmiešala s gréckym jogurtom ako plnku a ešte som ním lievance poliala.
(5 fotiek)
  • Vynikajúca chuť
  • Krásne balenie
  • Vhodný aj ako darček
  • Farba medu je excelentná
janulabj  23. mar 2025 Overená recenzia

Modrý mňam medík

V tento krásny jarný čas k nám dorazil balíček plný zdravých produktov.
Citrón 🍋 so spirulinou, to je v našej domácnosti novinka.
Tento produkt si nás získal všetkých. Skvelo chutí, je krásny na pohľad a využiteľný na veľa spôsobov.
Použili sme ho na dochutenie ryžovej kaše, ako polevu na bábovku a aj samostatne na chlebík. Je dokonalý.
  • Všestranné využitie
  • Vynikajúca kvalita a chuť
  • Dokonalý
plastustop  22. mar 2025 Overená recenzia

Med so spirulinou a citrónom

Balíček 🍯 k nám prišiel v aktuálnom čase 🥰 kedy som začala jarnú ájurvédsku očistu, pridali sa aj moje 2 deti (5 a 10) 👧🏼👱
Med je fantastický 😍 jemný, svieži a nášmu oku lahodiaci 😁 krásna farba, neutrálny, všestranne využiteľný, vedeli sme rôzne kombinovať napr so zázvorom, do čajíkov, prevareného večerného mlieka s korením (pozor nie horúcich nápojov), do cestovín 😁, v kombinácii s esenciálnymi olejmi (vnútorné použitie), do čistého bieleho jogurtu, na chlebík (pečivo), do raňajkových kaší, keď nás prepadne chuť na sladké 😅
Úžasný 💙 môj favorit 🙏

• Favorit 💙
  • Mini balenie 😅 tento medík by nám nestačil ani v litrovke 😅💙💙💙 odporúčam 🙏
mims_28  22. mar 2025 Overená recenzia

Medik

Nečakala som veľa od tejto chute, ale je neskutočná. Medik si pridávam do raňajok a tá chuť ovsených vločiek je hneď iná. Je jemne kyslý, ale božský.
  • - chuť
  • - prírodný
  • - jemná chuť citrónu
  • - plný vitamínov
xxxxxnnnnn  19. mar 2025 Overená recenzia

Citrón so spirulinou v mede

Farba bijúca do očí - ešte som nič také predtým nevidela. 100% prírodné zloženie je najväčšie plus, keďže deťom chcem len to najlepšie. Kombinácia sladkosti medu a kyslosti citrónu je celkom zaujímavá. Synovia si ho dávajú do vločiek a jogurtu, ja na chlebík.
  • 100% prírodné zloženie
  • poriadna dávka vitamínov a minerálov
  • kombinácia sladkosti medu a kyslosti citrónu
elen83j  19. mar 2025 Overená recenzia

Šmolkov med

Je osviežujúci, jemná kyslosť citrónu dotvára dokonalosť tohto medu. S radosťou ho zaradíme do jedálnička 🥰.
U nás testovanie prebiehalo v podobe šmolko-raňajok.
S maslom na toaste bol med fantastický a mlieku dodal jemnú modrú farbu a príjemnú chuť.
Ak chcete dobre naštartovať deň, tento medík je ideálny.
  • dokonalá chuť
  • dodá tú správnu dávku energie
  • skvelé spojenie chuti a vitamínov
123andrea  19. mar 2025 Overená recenzia

Citrón so spirulinou v mede

Medík je výborný, chutný, má jemnú chuť citrónu. Je úžasne tekutý, ľahko sa nanáša. Deti si ho zamilovali. Používame ho do čaju, na chlebík, rožky, na ochutenie tvarohu. Je to výborný, kvalitný produkt a všetci sme si ho zamilovali. Veľmi sa teším, že som tento produkt objavila.
  • Chutný medík
  • Tekutý, ľahko sa nanáša
  • Krásne balenie
larsen  18. mar 2025 Overená recenzia

Citrón a spirulina v mede - skvelá kombinácia do nealko nápoja.

Milujem nealko nápoje a miešané nealko drinky. A tento skvelý med s citrónom a spirulinou mi urobil príjemný večer. Mala som chuť presne na niečo takéto. Drink vyzerá lákavo už na prvý pohľad. A keď som ho ochutnala, cítila som príjemnú chuť medu a citróna a tá úžasná modrá farba, ktorú som dosiahla vďaka spiruline obsiahnutej v mede, je pecka. Drink je osviežujúci 👌.
  • Príjemná chuť medu.
  • Spirulina v mede je super nápad.
  • Krásna modrá farba vďaka zdravej spiruline.
  • Dajú sa vykúzliť s týmto úžasným medom osviežujúce nápoje.
  • Tento med sa dá využiť naozaj všade, kde chceme dosiahnuť krásnu modrú farbu v receptoch.

Perfektný chutný medík

Perfektný medík. Spirulina a citron je ideálna kombinácia do čaju. Použila som ho aj na osladenie chia pudingu a k domácemu pečivu. Chuť je jemne kyselkavá. Farba spirulíny vie dodať jedlám zaujímavý vzhľad.
Konzistencia je tekutá.
(7 fotiek)