HALLOHEBAMME Baby dvojfázové telové mlieko, 200 ml

12 skúseností

HALLOHEBAMME Baby dvojfázové telové mlieko, 200 ml je navrhnuté špeciálne na starostlivosť o suchú pokožku detí od narodenia. Toto 2-fázové mlieko poskytuje intenzívnu vlhkosť a je obohatené o bio rakytník, ktorý vyživuje a hydratuje jemnú detskú pokožku. Bohatá starostlivosť vďaka vysokému obsahu oleja zaisťuje, že mlieko sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva. Je ideálne na jemnú detskú masáž a používa sa aj na starostlivosť po kúpaní. Dermatologicky potvrdená znášanlivosť s pokožkou zaručuje bezpečné a jemné použitie pre citlivú detskú pokožku.

Kde kúpim HALLOHEBAMME Baby dvojfázové telové mlieko, 200 ml?

#test_dm51

Hodnotenia a skúsenosti s HALLOHEBAMME Baby dvojfázovým telovým mliekom, 200 ml

Máš skúsenosť s HALLOHEBAMME Baby dvojfázovým telovým mliekom, 200 ml?
sonkam  10. feb 2025 Overená recenzia

Telové mlieko

Toto telové mliečko sme používali po kúpeli na striedačku s olejom, nakoľko aj ono samé obsahuje olejovú zložku.
Ľahko sa rozotieralo, nenechávalo telo mastné a krásne hydratovalo. Malému toto mliečko vyhovovalo.
  • - zloženie
  • - dvojfázová zložka
  • - hydratácia
  • - ľahká manipulácia
leatha  9. feb 2025 Overená recenzia

Telový olejček s hydratáciou

Názov trošku zavádza, pretože toto nie je konzistenciou telové mlieko ako ho poznáme. Ale k samotnému produktu - trošku ťažšie sa mi hodnotí, keďže je to kombinácia oleja a hydratačnej zložky (viac vodovej) a priznám sa, nevedela som si ma túto konzistenciu zvyknúť. Sama mám skôr suchšiu pokožku a dcérka ju zdedila, preto by som kľudne prijala, ak by bol produkt viac olejový. Hydratačná zložka ho robí viac vodovým a tak sa s ním trošku horšie pracuje, čo je ale vec zvyku. Mamičky s detičkami, ktoré nemajú vyslovene suchú pokožku, asi ocenia, že sa nejedná o čistý olej a teda nenecháva olejový film na pokožke a rýchlejšie sa vstrebe. Zaujímavý produkt.
  • - zaujímavá snaha o kombinovanie oleja s hydratačnou zložkou, produkt teda nezanecháva typický olejový film
  • - dobrá vstrebateľnosť
  • - pocit hydratovanej pokožky
  • - horšia manipulácia, ktorá je možno vecou zvyku. Produkt je dosť riedky a tak ho treba nanášať po menších množstvách, aby nebolo od neho aj všetko naokolo, nielen bábätko.
  • - mohol by byť aj úplne bez parfumácie, vôňa však nie je úplne nepríjemná, skôr prírodná/bylinková, kto má rád rakytník, nebude mu prekážať.

Skvelé telové mlieko pre bábätko

Dvojfázové telové mlieko je skvelou voľbou pre suchú a citlivú pokožku bábätiek. Vďaka bio rakytníku poskytuje intenzívnu hydratáciu a výživu, zatiaľ čo vysoký obsah oleja zabezpečuje dlhotrvajúcu ochranu a zanecháva pokožku jemnú a hebkú.
  • ✔ Kombinuje hydratačnú a olejovú zložku pre maximálnu výživu.
  • ✔ Ľahká aplikácia – nezanecháva mastný film.
  • ✔ Vhodné na detskú masáž.
  • ✔ Dermatologicky testované – bezpečné.
  • ✔ Ideálne po kúpaní – pomáha pokožku chrániť.

Bábätkovské mlieko, čo kombinuje hydratačnú a olejovú zložku

Toto telové mlieko je ideálnou voľbou pre suchú a citlivú pokožku. Vďaka bio rakytníku poskytuje intenzívnu hydratáciu a výživu, zatiaľ čo vysoký obsah oleja zabezpečuje dlhotrvajúcu ochranu a zanecháva pokožku jemnú a hebkú :-).
  • ✔ Ľahká aplikácia – mlieko sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film.
  • ✔ Vhodné na detskú masáž – skvelé na naše upokojujúce rituály pred spaním.
  • ✔ Dermatologicky testované – bezpečné pre citlivú pokožku novorodencov.
  • ✔ Ideálne po kúpaní – pomáha udržať pokožku hydratovanú a chránenú.
gujami  8. feb 2025 Overená recenzia

Očakávanie splnené

Priznám sa, že som mala obavu z dvojfázového oleja. Ale ostala som prekvapená a zamilovala som si tento produkt natoľko, že sa stane mojou súčasťou nielen doma, ale všade kam sa pohnem. Prečo? Pretože moje ruky v zime trpia, sú suché, miestami až popraskajú a bolia. Častokrát spím s hrubou vrstvou krému a gumenými rukavicami počas celej noci, ale tento zázrak som si dvakrát natrela a ruky boli hneď pekné. Mňa osobne to doslova šokovalo. Ruky neostali mastné, žiadne rukavice potrebné neboli a tak som začala olejovať dcérku. Tej sa celkovo páči krémovanie, olejovanie alebo iné natieranie telíčka a užíva si to. Ešte k tomu aj krásne jemne vonia.
  • Nemastný
  • Jemný
  • Príjemná ľahká vôňa
  • Praktické používanie
  • Zloženie
elen414  6. feb 2025 Overená recenzia

Telové mliečko

Nezvyčajné telové mlieko, hlavne svojou konzistenciou, Nakoniec ma ale prekvapilo. Je dosť riedke a treba ho lepšie pretrepať, aby sa obe zložky zmiešali, ale nakoniec som ním drobca ponatierala, pomasírovala a mliečko pekne vsiaklo.
  • Jemná vôňa
  • Rýchla vstrebateľnosť
  • Riedka konzistencia
tinmi  5. feb 2025 Overená recenzia

Netradičné 2-fázové telové mlieko

Nejedná sa o typické telové mlieko, aké by človek čakal. Je redšie a treba poriadne potriasť, aby sa obe zložky premiešali.
Má zlatistú farbu rakytníka. Stačí naozaj troška do dlane, dobre sa rozotiera. Nie je čisto olejové, cítiť tam aj tú hydratačnú zložku. Podľa mňa sa preto vstrebáva rýchlejšie ako olejček. Ale netreba to prehnať s množstvom.
Priznám sa, že netradičná vôňa ma spočiatku prekvapila, ale časom som si na ňu zvykla. Pripisujem to prírodnému zloženiu bez syntetickej parfumácie.
Prvý dojem sa používaním nakoniec zlepšil 🙂.
  • Stačí malé množstvo, dobre sa rozotrie
  • Vydrží dlho
  • Prírodné zloženie
  • Hydratuje
  • Netypická vôňa, avšak nie je veľmi silná
adulka25  4. feb 2025 Overená recenzia

Telové mlieko

Musím sa priznať, že na testovanie tohto produktu som bola najviac zvedavá, nakoľko na obale je napísané, že telové mlieko. No ja by som to skôr nazvala telový olej, pretože to má takú vodovo-olejovú konzistenciu. Bohužiaľ produkt nám absolútne nesadol. Je príliš mastný a mne to príšerne smrdelo, až som sa bála to na synčeka natrieť. Jediné plus, že sa celkom rýchlo vstrebal a malý neostal až veľmi mastný.
  • Rýchla vstrebateľnosť
  • Veľmi mastný
  • Vodovo-olejová konzistencia (nie ako telové mlieko)
  • Hrozne smrdí

Telové mlieko

Prekvapila ma konzistencia, na telové mlieko je to aj po premiešaní veľmi tekuté, ale aj napriek tomu sa dobre nanáša. Stačí malé množstvo do dlane. Dobre sa rozotrie a rýchlo vstrebe do pokožky bábätka, ktorá zostane jemná ako po použití olejčeka. Je bez vône, takže pokožku nedráždi a je vhodné aj pre alergikov.
  • Rýchlo sa vstrebe
  • Dobre sa rozotrie
  • Na telové mlieko veľmi tekuté
bejba24  4. feb 2025 Overená recenzia

Nesadlo nám

Dvojfázové telové mliečko nám žiaľ nesadlo. Je veľmi mastné, dlho trvá kým sa vstrebe do telíčka a žiaľ nechalo nám fliačiky na bodyčkách. Vôňu to má peknú, ale za mňa to je veľmi mastné.
  • Vôňa
  • Veľmi mastné
  • Zanechalo fľaky na oblečení
16oriesok  29. jan 2025 Overená recenzia

Recenzia na mlieko

Mlieko, teda pre mňa skôr voda, sa rýchlo vstrebáva, ľahko sa rozotiera a nezanecháva mastný film. Len škoda, že nevonia, mne osobne skôr zapácha. Viem, že je super, keď je bez parfumácie, pretože sa jedná o detskú kozmetiku, no lepšie by asi bolo, ak by nevoňal vôbec
Inak skvelý produkt.
  • Pokožka nie je po ňom mastná
  • Pokožka je hydratovaná
  • Rýchlo sa vstrebáva
  • Vôňa
mims_28  24. jan 2025 Overená recenzia

Mlieko

Mliečko sme použili po masáži. Telíčko pekne hydratovalo a pokožka ostala jemná.
  • - konzistencia
  • - rýchlo sa vstrebe