HALLOHEBAMME Baby krém proti zapareninám, 50 ml

HALLOHEBAMME Baby krém proti zapareninám, 50 ml je navrhnutý špeciálne na ochranu a upokojenie podráždenej a začervenanej pokožky. Tento výživný krém bez parfumácie a vody obsahuje zinkoxid, bio rakytník a bio mandľový olej, ktoré spoločne chránia pokožku pred vlhkosťou a zabraňujú bolestivosti. Krém je vhodný na doplnkovú starostlivosť pri neurodermatitíde a je dermatologicky potvrdený ako znášanlivý s pokožkou.

Kde kúpim HALLOHEBAMME Baby krém proti zapareninám, 50 ml?

#test_dm51

Hodnotenia a skúsenosti s HALLOHEBAMME Baby krémom proti zapareninám, 50 ml

Máš skúsenosť s HALLOHEBAMME Baby krémom proti zapareninám, 50 ml?

Skvelý pomocník - krém na zapareniny

Tento krémik je skvelý na zapareniny. Pomohol nám upokojniť pokožku babätka. Zapareniny zmizli do 2 dní.
Ľahko sa rozotiera, čiže pri nanášaní nedráždim ešte viac pokožku.
Má krásne balenie.
  • Rýchla pomoc - do dvoch dní
  • Príjemná konzistencia
  • Pekný obal
sonkam  10. feb 2025 Overená recenzia

Krém na zapareniny

Nám tento kremík nesadol, malému robil na pokožku zle a veľmi ma neoslovil ani konzistenciou. Ale zloženie má veľmi dobré, preto verím, že iným detičkám bude vyhovovať.
  • - zloženie
  • - konzistencia
  • - nám nesadol na pokožku

TOP krém proti zapareninám

Za mňa must-have produkt do každej výbavy pre bábätko. Rýchlo upokojuje podráždenie, účinne chráni a zároveň vyživuje pokožku, vďaka čomu je ideálnym pomocníkom pri každodennej starostlivosti.
  • ✔ Účinná ochrana – pomáha predchádzať zapareninám
  • ✔ Dokonca zmierňuje začervenanie
  • ✔ Jemné a bezpečné zloženie – neobsahuje parfumáciu ani vodu, čím je ideálny pre citlivú pokožku.
  • ✔ Regenerácia a hydratácia – bio rakytník a mandľový olej upokojujú
dida2311  5. feb 2025 Overená recenzia

Produkt môžem len odporučiť

Tento krémik ma veľmi prekvapil, nečakala som, že bude taký úžasný. Používame iný krémik od inej značky, ktorý je pomerne drahší,ale môžem povedať, že začnem kupovať tento. Malý nedostal žiadnu alergickú reakciu.
  • Konzistencia je úžasná
  • Vôňa je neutrálna
wikiy  4. feb 2025 Overená recenzia

Krém na zapareniny

Tento krém na zapareniny bol v praktickom balení s príjemnou vôňou a konzistenciou. Bábätko chránilo pred vznikom zaparenín. Veľmi jednoducho sa nanášal. Jedine mi vadilo, že sa krém a olej oddeľovali.
  • Konzistencia
  • Ľahké rozotieranie
  • Balenie
  • Oddeľovanie krému a oleja

Krem na zapareniny

Jemný krém bez parfumacie, ale s príjemnou bábätkovskou vôňou. Veľmi ľahko sa nanáša, dobre sa rozotiera. Veľké plus je praktické balenie v tube, krém sa len jednoducho a rýchlo vytlačí na prst a môže sa použiť.
  • Vôňa
  • Ľahké nanásanie
  • Balenie
domi2018  3. feb 2025 Overená recenzia

Spokojnosť s produktom krém proti zapareninám

Tento krém nám padol ako sa hovorí z neba, lebo sa nám v minul krém proti zapareninám.
Veľmi sme s ním spokojní, akurát sme mali vyparenú riťku, ale s týmto krémom nám zaparenina po niekoľkých natretiach zmizla úplne. Má príjemnú konzistenciu, dobre sa rozotiera, pekne vonia. Dieťatko sa z neho nevyhádzalo, určite odporúčame ďalej mamičkám.
Jedno mínus dávam za to, že pri vytlačení vychádzal olej miesto krému.
  • Pekná vôňa
  • Dobre sa rozotiera
  • Príjemná konzistencia
  • Pri vytlačení vychádzal olej miesto krému

Krém proti zapareninám

S týmto krémom proti zapareninám som bola vekmi spokojná a zdá sa, že aj syn.
Fajne sa natieral.
Ja som s ním veľmi spokojná
  • Konzistencia
  • Lahkosť
adulka25  3. feb 2025 Overená recenzia

Krémik proti zapareninám

Krém proti zapareninám patrí k našej každodennej starostlivosti. Používame po každom kakaní aj po kúpaní. S produktom som velmi spokojná. Je jemnej olejovo-krémovej konzistencie. Dobre sa vytláča aj nanáša. Praktické malé balenie je vhodné do prebaľovacej tašky. Na pohľad pekný obal. Pomohol na suché miesto, ktoré sa malému urobilo v záhybe na slabine a pekne ho vyliečil. Málinko mi vadilo len to, že pri vytlačení sa oddeľuje krém od oleja a osobne mi trošku smrdí, aj keď je bez parfumácie (možno práve kvôli tomu).
  • Jemné zloženie
  • Praktické kabelkové balenie
  • Bez parfumácie
  • Prírodný produkt
  • Cena
  • Trošku mi smrdel
  • Olej sa oddeľuje od krému pri vytláčaní
1 človek považuje za užitočné

Krém

Na zadoček dobrý krém. Stojí za vyskúšanie.
  • Jemný krèm
  • Vôňa
mims_28  30. jan 2025 Overená recenzia

Krém

Krém používame na zapareniny a hlavne na začervenanie miesta pod krkom, ktoré má dieťa z dôvodu refluxu. Už po tretom použití bolo vidieť, že krém pomáha a začervenanie v oblasti krku a plienok zmizlo. Za mňa určite odporúčam. Jediná vec, čo mi vadila bola, že po otvorení nevyšiel hneď krém ale olej. Inak spokojnosť.
  • - jemná pokožka
  • - pomáha pri dermatitide a začervenaní
  • - pekný obal
  • - bez parfumov
  • -na začiatku mi vadilo to vytlačenie čistého oleja