HALLOHEBAMME Baby masážny olej na bruško, 50 ml

11 skúseností

HALLOHEBAMME Baby masážny olej na bruško, 50 ml je vyvinutý špeciálne na jemnú masáž bruška bábätiek od narodenia. Tento olej je obohatený o bio harmančekový olej, bio anízový olej, bio rakytník a bio mandľový olej, ktoré jemne vyživujú a zvláčňujú pokožku, zanechávajúc ju zamatovo hebkú. Masáž bruška s týmto olejom môže pomôcť povzbudiť trávenie a zmierniť nepríjemné vetry, čo prináša pre vaše bábätko úľavu a upokojenie.

Kde kúpim HALLOHEBAMME Baby masážny olej na bruško, 50 ml?

#test_dm51

Hodnotenia a skúsenosti s HALLOHEBAMME Baby masážnym olejom na bruško, 50 ml

Máš skúsenosť s HALLOHEBAMME Baby masážnym olejom na bruško, 50 ml?
sonkam  10. feb 2025 Overená recenzia

Pomocník na bruško

Milo ma prekvapil tento olejček, nakoľko sa trápime s laktózovu intoleranciou, pri ktorej je súčasťou aj nadmerné nafúknutie. Neočakávala som, že toto zaberie a pomôže, ale myslím, že teda pomohol a malý sa po ňom pučí oveľa menej. Trošku mi vadila vôňa, ale zložením a účinkom som nadšená.
  • - zloženie
  • - nezanecháva mastný film na pokožke
  • - pomáha pri nafúknutom brušku
  • - vôňa

Skvelý masážny olej na bruško

Prírodný a jemný olej, ktorý pomáha pri nafukovaní a zároveň ošetruje pokožku.
  • ✔ Úľava pri nafukovaní – jemná masáž s olejom pomáha podporiť trávenie.
  • ✔ Prírodné zloženie – obohatené o bio rastlinné oleje, ktoré sú šetrné k detskej pokožke.
  • ✔ Hydratácia a výživa – pokožka zostáva po použití jemná, vláčna a upokojená.
  • ✔ Ideálne na každodenné použitie – vhodné pred spaním

Baby olej na bruško

Našou dennou rutinou je kúpanie bábätka a následne masírovanie telíčka. Na bruško používame už iba tento masážny olej, pretože naša dcérka po ňom zostane kľudná a pekne zaspinká.
Veľmi sa mi páči jeho prírodné zloženie. Balenie je postačujúce. Stačí naozaj málo a krásne premasírujeme celé bruško. Ďalší super produkt ktorý budeme aj naďalej používať.
  • Prírodný produkt
  • Konzistencia
  • Upokojuje
  • Dávkovanie
adulka25  6. feb 2025 Overená recenzia

Masážny olejček na bruško

Neviem posúdiť, či pomáha na bolesť bruška, nakoľko po 6 dlhých mesiacoch nás konečne prestalo bolieť. Veľmi sme sa natrápili, ale občas zvyknem drobcovi preventívne pomasírovať bruško. Páči sa mi, že je to prírodný produkt, má skôr gélové ako olejové zloženie, rýchlo sa vstrebe a nie je mastný. Jediné negatívum je vôňa, ktorá by mohla byť príjemnejšia.
  • Prírodný produkt
  • Gélové zloženie
  • Dobre sa vstrebe
  • Nie je mastný
elen414  6. feb 2025 Overená recenzia

Výborný masážny olejček na bruško

Olejček má výbornú konzistenciu, ľahko sa natiera a môžem bábätko masírovať naozaj dlho, lebo sa hneď nevstrebe. Vďaka dávkovaču s pumpičkou si nadávkujem koľko treba, je to veľmi pohodlné a nemám mastné všetko naokolo. Jediné čo by som vytkla, je vôňa. Mohol by jemne voňať.
  • Jednoduchá manipulácia
  • Výborná konzistencia
  • Balenie ani malé, ani veľké, tak akurát aj na cesty
dida2311  6. feb 2025 Overená recenzia

Spokojná

Našťastie sme masážny olej na bruško nemuseli použiť často. Bolo to iba raz, keď bol malý nepokojný. Pomasírovali sme ho a mám pocit, že zabral dosť rýchlo. Malý sa hneď ukľudnil a zaspal.
  • Dobrá konzistencia

Príjemný gél

Myslím si, že každú mamku poteší tak ako mňa, že som našla masážny olejček s fakt dobrým zložením, pretože dnešné olejčeky sú hrôza. Na koliku ako stvorený
  • Zloženie
  • Bio

Olej na bruško

Praktické balenie s pumpičkou umožňuje jednoduchú manipuláciu s produktom. Na jemnú masáž bruška stačí malé množstvo, takže 50ml balenie vydrží dosť dlho. Olej sa dobre rozotiera a vcelku rýchlo vstrebáva, neutrálna vôňa nedráždi jemnú detskú pokožku. Olej nie je príliš mastný a tak sa s ním dobre pracuje. Jeho konzistencia je hustejšia (skôr ako krém) a tak sa po aplikovaní nerozteká na všetky strany bruška.
  • Praktické balenie
  • Dobrá vstrebateľnosť
  • Konzistencia

Na bruško

Neviem posúdiť, či pomáha pri bolesti bruška alebo plynatosti, pretože chvalabohu nemáme také problémy.
Ale napriek tomu sme vyskúšali .Má dobrú konzistenciu, dobre sa rozotiera na brušku. Ale vôňa sa mi nepáčila.
  • Dobrá konzistencia
  • Ľahké rozotieranie
  • Balenie akurát do kabelky
16oriesok  29. jan 2025 Overená recenzia

Recenzia na olejček

Konzistenciou je to skôr masť, ale ľahko sa rozotiera ako masážny olej a po masáži sa dobre vstrebáva. Vôňa je nevýrazná, skoro žiadna.
Dcérka sa budila s krikom kvôli plynatosti, ale vďaka oleju/krému to prestalo. S produktom som spokojná.
  • Ľahko vstrebateľná konzistencia
  • Dobrý na plynatosť
  • Skôr masť ako olej
  • Pekný obal
mims_28  24. jan 2025 Overená recenzia

Bruško

Tento masážny olejček odporúčam. Už len preto, že po vytlačení to nie je olej, ale má konzistenciu ako vazelína. Pomáha pri uvoľnení vetrov.
  • - konzistencia
  • - jemná vôňa
  • - ideál na uvoľnenie vetrov
  • - malé balenie