HALLOHEBAMME Baby ochranný krém na pokožku, 75 ml

10 skúseností

HALLOHEBAMME Baby ochranný krém na pokožku, 75 ml je ideálny pre starostlivosť o tvár, telo a oblasť plienok vášho dieťaťa. Tento krém má ľahké zloženie, ktoré je obohatené o panthenol, bisabolol a bio mandľový olej, čím poskytuje účinnú ochranu pred vysúšaním pokožky. Krém opravuje kožnú bariéru a chráni ju pred vonkajšou vlhkosťou, čím zabraňuje vzniku boľavých miest. Je vhodný aj na doplnkovú starostlivosť pri neurodermatitíde. Dermatologicky potvrdená znášanlivosť zaisťuje bezpečné a jemné používanie pre citlivú detskú pokožku.

Kde kúpim HALLOHEBAMME Baby ochranný krém na pokožku, 75 ml?

#test_dm51

Hodnotenia a skúsenosti s HALLOHEBAMME Baby ochranným krémom na pokožku, 75 ml

Máš skúsenosť s HALLOHEBAMME Baby ochranným krémom na pokožku, 75 ml?
sonkam  10. feb 2025 Overená recenzia

Ochranný krém

Tento krémik ma oslovil jeho všestrannosťou a určite ho využijeme aj neskôr pri nejakých poraneniach a kožných problémoch. Zatiaľ sme skúšali len na suché miesta pod pazuškami a tie krásne premastil a zhydratoval.
  • - zloženie
  • - využiteľnosť aj na poranenia, jazvy
  • - konzistencia
  • - hydratácia
leatha  9. feb 2025 Overená recenzia

Všestranný krém pre bábätko

Tomuto krémiku som sa úprimne potešila, lebo ma zaujala jeho využiteľnosť - bude vhodný aj na cesty a výlety, kedy vie zastúpiť viacero rôznych produktov, napríklad krémik na tvár, na suchšie miesta na telíčku bábätka, prípadne pre hydratáciu pokožky, ale aj ako krémik proti zapareninám. Vyskúšali sme ho zatiaľ na suchšie miesta na líčkach a na rúčky bábätka, avšak teším sa, kedy ho otestujeme aj na výletoch.
  • - Všestranné využitie - osobne mám pocit, že na trhu takýchto výrobkov nie je príliš veľa.
  • - Ideálna konzistencia - ani príliš mastná a ani príliš gélová, mala by vyhovovať rôznym typom citlivej detskej pokožky. Rýchlo sa vstrebe a ľahko sa rozotiera.
  • - Hydratácia a zaujímavé zloženie, ktoré ako mamička, ktorej záleží, akú kozmetiku používam predovšetkým pri novorodencovi, veľmi oceňujem.
  • - Minimálna vôňa (takmer bez parfumácie)

Skvelý pomocník starostlivosti o citlivú detskú pokožku.

Jemný, no účinný krém, ktorý ochráni pokožku dieťaťa pred vysušovaním a podráždením. Je skvelou voľbou. Univerzálnosť, kvalitné zloženie a šetrnosť k detskej pokožke ho robia ideálnym doplnkom každodennej starostlivosti.
  • ✔ Hydratácia a ochrana – obohatený o panthenol, bisabolol a mandľový olej, ktoré upokojujú a posilňujú pokožku.
  • ✔ Podpora kožnej bariéry – chráni pred vonkajšou vlhkosťou a zabraňuje vzniku podráždenia.
  • ✔ Vhodný na každodennú starostlivosť o celé telo
  • ✔ Dermatologicky testovaný, vhodný aj pri neurodermatitíde.
  • ✔ Rýchla vstrebateľnosť – nezanecháva mastný film, no zároveň poskytuje dostatočnú výživu.
adulka25  6. feb 2025 Overená recenzia

Krém na tvár

Krémik sme používali na tváričku večer po kúpaní. Nemám mu čo vytknúť, je bez vône, dobre sa natiera, rýchlo sa vstrebe, nie je veľmi mastný. Nemali sme žiadnu reakciu.
  • Bez vône
  • Prírodný produkt
  • Ľahko sa rozotiera
  • Dobre sa vstrebe
  • Nie je príliš mastný

Ochranný krém

Týmto typom výrobku nahrádzam krém proti zapareninám, lebo to úplne postačuje. Svojim zložením je vhodný pre každé bábätko. Už sa nám pár krát stalo aj podráždenie pokožky v inej oblasti tela a je to super bio produkt.
  • Zloženie
  • Vstrebávanie
  • Účinok
carrynem  5. feb 2025 Overená recenzia

Ochranný krém na pokožku

Tento krém je náš favorit. Veľmi ľahko sa nanáša. Je veľmi príjemný. Je akurát mastný a pri nanesení sa rýchlo vstrebe do pokožky. Používali sme ho na celé telíčko. Nemá žiadnu výraznú vôňu, čo by prekážala bábätku.
  • Hydratačný
  • Jemný
  • Vstrebateľný

Ochranný krém

Vhodný na použitie ako telové mlieko napríklad po kúpeli. Aj napriek svojej hustejšej konzistencii sa dobre rozotiera a vstrebáva. Nie je premastený a na pokožke zanecháva jemný ochranný film. Vôňa je neutralna, vhodná na použitie u malých bábätiek.
  • Neutrálna vôňa
  • Všestranné využitie
domi2018  3. feb 2025 Overená recenzia

Recenzia na ochranný krém na pokožku

Ochranný krém na pokožku máme prvý krát. Využívali sme ho dennodenne, aj keď sme šli von. Veľmi som s ním spokojná.
Dobre sa rozotieral, rýchlo sa vstrebal. Pokožka bola dlhší čas pekne hydratovaná a jemná. Príjemná vôňa. Vysušená pokožka sa rýchlo zhydratovala. ☺️
Negatíva nemáme.
Odporúčame ďalej mamičkám 🙂
  • Pokožka bola dlhý čas hydratovaná a jemná
  • Príjemná vôňa
  • Dobre sa rozotiera
  • Rýchle vstrebanie
mims_28  30. jan 2025 Overená recenzia

Krém

Po nanesení je pokožka jemná a hydratovaná. Pokožka neostáva mastná a krém sa rýchlo vstrebe. Za mňa je plus, že krém nie jevýrazne parfumovaný. Má jemnú vôňu.
  • - jemná vôňa
  • - pokožka zostáva hydratovaná
  • - krém nezanecháva mastný film na pokožke
16oriesok  29. jan 2025 Overená recenzia

Recenzia na krémik

S týmto produktom som veľmi spokojná, krém sa veľmi ľahko nanáša na pokožku, je jemný, vyživujúci, pokožka zostáva po použití jemná. Tento krém môžem vrelo odporučiť, veľmi sa mi páči. Testovala som najmä na začervenanom zhybe na krku u dcérky a za pár dní krásne pomohol a začervenanie zmizlo.
  • Nezapácha
  • Ľahko sa nanáša
  • Pokožka nie je po ňom mastná
  • Pokožka je hydratovaná a jemná
  • Pekný obal
  • Privítala by som krajšiu vôňu