HALLOHEBAMME Mama masážny gél, 50 ml

HALLOHEBAMME Mama masážny gél, 50 ml je výživný masážny gél, ktorý je ideálny na starostlivosť o jazvy po cisárskom reze a strie. Tento gél obsahuje panthenol a slamienku, ktoré poskytujú intenzívnu vlhkosť a pomáhajú zlepšiť vzhľad jaziev a strií. Praktický masážny nadstavec uľahčuje používanie a zaisťuje upokojujúcu starostlivosť. Je ideálny počas tehotenstva a po ňom na starostlivosť a rozmaznávanie pokožky. Pri pravidelnom používaní sa pokožka stáva pružnejšou a jemnejšou, a pravidelné masáže môžu pomôcť znížiť výskyt strií.

Kde kúpim HALLOHEBAMME Mama masážny gél, 50 ml?

#test_dm51

Hodnotenia a skúsenosti s HALLOHEBAMME Mama masážnym gélom, 50 ml

Máš skúsenosť s HALLOHEBAMME Mama masážnym gélom, 50 ml?

Masážný gél pre maminu

Milujem tento olej. Je cenovo dostupný a robí svoju prácu skvele.
Pokožka je po ňom jemnejšia a uvoľňuje pnutie.
Používam ho na strie a jazvy.
  • Skvelý účinok
  • Cenovo dostupný
  • Pekné balenie
sonkam  10. feb 2025 Overená recenzia

Wellnes pre maminku

Tento gél ma oslovil hlavne tým, že si nemusím zašpiniť ruky pri nanášaní, nakoľko má fľaštička zabudovanú guličku v sebe. Má príjemnú konzistenciu a ľahko sa s ním pracuje. Ja som ho používala na bruško po pôrode, ktoré mám väčšie vďaka diastáze a na strie.
  • - zloženie
  • - hydratácia
  • - praktické balenie
  • - konzistencia

Výživný masážny gél - skvelý pomocník pre mamičky

Výživný masážny gél je skvelým pomocníkom pri starostlivosi o pokožku počas tehotenstva aj po pôrode. Vďaka obsahu panthenolu a slamienky intenzívne hydratuje, vyživuje a pomáha zlepšiť vzhľad jaziev po cisárskom reze a strií.
Vysoko oceňujem nadstavec.
  • ✔ Podpora regenerácie – zloženie bohaté na hydratačné a upokojujúce látky pomáha zjemniť pokožku a podporiť jej pružnosť.
  • ✔ Praktický masážny nadstavec – uľahčuje aplikáciu a zabezpečuje jemnú masáž pre lepšiu absorpciu.
  • ✔ Vhodný na tehotenstvo aj po pôrode
  • ✔ Jemné a bezpečné zloženie – ideálne aj pre citlivú pokožku.
1 človek považuje za užitočné

Mama gél na strie

Po pôrode mám strie na bruchu, bokoch a stehnách. Používala som iný gél, no nezabral. Teraz skúšam mama gél od HALLOHEBAMME a rozdiel na mojej pokožke je viditeľný. Koža je pevnejšia a strie slabšie. Výborný produkt s masážnou hlavicou, ale určite by som si vedela predstaviť väčšie balenie.
  • Spevňuje pokožku
  • Zjemňuje strie
  • Aplikácia masážnou hlavicou
  • Príjemná vôňa
  • Chválim aj peknú farbu obalu
  • Malé balenie
dida2311  6. feb 2025 Overená recenzia

Gél na jazvu po cisárskom reze

Ja som ho testovala na jazve po cisárskom reze, nakoľko strie našťastie nemám. Moja jazva po cisárskom nebola nejak extra neestetická, ale mám pocit, že po dvojtýždňovom testovaní je o čosi jemnejšia.
  • Super aplikácia geliku
  • Žiadne vytekanie
  • Neutrálna vôňa
tinmi  5. feb 2025 Overená recenzia

Šikovný pomocník pri starostlivosti o jazvu po sekcii

S jazvou po cisárskom reze treba pracovať a mne tento gél pri starostlivosti rozhodne sadol. Má jemnú vôňu a potešila ma veľmi praktická aplikácia, pri ktorej ruky ostanú suché - stačí trochu stlačiť, gél sa nanesie na masážnu hlavicu a môžete začať.
Aj za pomerne krátku dobu používania mám pocit, že jazva je na dotyk o niečo jemnejšia a poddajnejšia.
  • Jemná prírodná vôňa
  • Praktické nanášanie, šetrí čas
  • Ľahko sa vstrebáva
  • Pôsobí priaznivo na jazvu

Mama gél

Tento masážny olej má veľmi príjemnú vôňu. Súčasťou balenia je masážna hlavica, ktorá je priamo pod uzáverom. Olej sa dobre vstrebe do tela, takže ho netreba použiť veľa. Nezanecháva pokožku mastnú, ale zostáva príjemne jemná a uvoľnená.
  • Balenie s masážnou hlavicou
anicka135  3. feb 2025 Overená recenzia

😊

V tehotenstve som pribrala cca 15 kíl, čo zanechalo na mojom bruchu nepekné strie. Gel som začala používať ihneď každý deň poctivo, aby som vedela ohodnotiť zmeny. Ostala som veľmi milo prekvapená. Moja pokožka je pevnejšia, strie blednú. Jednoducho sa aplikuje, takže odporúčam všetkými desiatimi. Určite si ho kúpim znova.
  • Rýchlo sa vstrebe
  • Pokožka je pevná
adulka25  3. feb 2025 Overená recenzia

Masážny gél na strie

Tento produkt ma veľmi prijemne prekvapil. Pekne vonia a veľmi ľahko sa nanáša, rýchlo sa vstrebe. Jazvu po cisárskom nemám, ale zato kopec strií na bruchu a stehnách, na ktoré som tento gél používala. Nejaké viditeľné výsledky som neodpozorovala, ale za taký krátky čas som ani nečakala zázrak na počkanie. Jediné mínus je, že balenie je veľmi malé.
  • Rýchla vstrebateľnosť
  • Ľahké nanášanie
  • Maličké balenie

Super gél

Keďže som v tehotenstve pribrala 20 kíl, mala som v pláne kúpiť si niečo podobné, no oveľa drahšie. Dobre, že som tak nespravila a mala možnosť vyskúšať tento gél. Veľmi ľahké používanie, za tak krátky čas vidím, že pokožka je oveľa pevnejšia. Je super, že gel sa do pár minút úplne vstrebe a cítim len spevnenú pokožku. Jazvu po cisárskom síce nemám, ale zvažujem používať to aj na natiahnutú kožu na bruchu.
  • Rýchlo sa vstrebe
  • Spevňuje pokožku
  • Ľahké použitie
  • Malé balenie
mims_28  30. jan 2025 Overená recenzia

Gél

K tomuto gélu napíšem len krátku recenziu nakoľko nie som po cisárskom reze a nemám ani strie.

Prekvapila ma milo vôňa gélu a aj to dávkovanie. Jeho použitie je jednoduché.
  • - nanášanie
  • - vôňa