HiPP 4 JUNIOR COMBIOTIK®

Mlieko pre batoľatá HiPP 4 JUNIOR COMBIOTIK®: Každý deň hrnček plný zdravia⁴ - pre silnú imunitu doma aj v škôlke

Batoľacie mlieko aj po druhých narodeninách? Určite áno. Z bábätka je už veľké batoľa. Zdá sa, že na stravu už netreba dávať taký pozor – veď dieťa je takmer všetko, čo dospelí. Prečo mu teda dávať batoľacie mlieko HiPP 4 JUNIOR COMBIOTIK®, ktoré je určené špeciálne pre deti?

Pretože to ešte nie je malý dospelý. Deti v tomto veku majú stále špecifické výživové potreby. V porovnaní s dospelými potrebujú malé deti niektoré živiny a vitamíny vo väčšom množstve (v prepočte na kilogram telesnej hmotnosti¹). Napríklad 3,5× viac jódu, 4,5× viac železa alebo až 7× viac vitamínu D. Naopak, niektorých živín majú deti vo svojej strave až príliš – napríklad bielkovín.

Prečo by teda dvojročný parťák mal pravidelne piť HiPP 4 JUNIOR COMBIOTIK®?

✓ Pre podporu imunity⁴
✓ Pre silné kosti a prvé zúbky⁵
✓ Pre optimálne množstvo bielkovín⁶

HiPP 4 JUNIOR COMBIOTIK®

Dieťa odrástlo z bábätkovského veku – a to so sebou prináša zmeny. Dieťatko sa začína čoraz viac začleňovať do detského kolektívu. Či už ide o detské ihriská, herne, škôlky alebo detské skupiny, imunitný systém dostáva zabrať.

Mamičky, vedeli ste, že až 80 % imunitného systému sa nachádza v črevách, a že črevná mikroflóra sa vyvíja až do troch rokov?

HiPP JUNIOR COMBIOTIK® obsahuje unikátnu kombináciu PRAEBIOTIK®² a PROBIOTIK®³.

Do akého veku podávať HiPP 4 Junior COMBIOTIK?

Produkt je vhodný od ukončeného 2. roku. Môžete ho podávať až do predškolského veku namiesto mlieka kravského. Oproti kravskému mlieku obsahuje totiž viac jódu, železa, zinku, kyseliny listovej alebo vitamínu D a redukované množstvo bielkovín¹. Ich nadmerný príjem v strave zvyšuje riziko obezity.

Odporúčanie: Batoľacie mlieko je vhodné podávať už z hrnčeka. Môžete ho podávať nielen ako nápoj, ale aj s müsli, na prípravu raňajkovej ovsenej kaše alebo babyccina.

HiPP 4 JUNIOR COMBIOTIK®

Chce vám váš malý poklad pomáhať? Zapojte ho do prípravy raňajok alebo desiatej. Užijete si spolu zábavu, podporíte rozvoj jemnej motoriky a malý pomocník sa niečo nové naučí.

HiPP 4 JUNIOR COMBIOTIK® okrem iného obsahuje:

• PROBIOTIK®: Mliečne kultúry L. fermentum, ktoré sa vyskytujú v materskom mlieku. Materské mlieko prirodzene obsahuje probiotické kultúry – v individuálnej variabilite a množstve.
  • PRAEBIOTIK®: Galaktooligosacharidy GOS z laktózy. Laktóza je hlavným sacharidom materského mlieka. Zložky GOS sú tak prirodzene obsiahnuté v materskom mlieku.
  • Metafolin®: Zdroj kyseliny listovej v naštiepenej forme inšpirovaný materským mliekom.
  • Vápnik a vitamín D: malé deti potrebujú až 3× viac vápnika a 7× viac vitamínu D v porovnaní s dospelými¹. Vápnik: prispieva k normálnemu vývoju kostí, vitamín D: prispieva k normálnemu vývoju kostí a zubov.
  • Jód: prispieva k rozvoju poznávacích schopností a k normálnej funkcii štítnej žľazy.
  • Vitamín C: podporuje správnu funkciu imunitného systému a vstrebávanie železa.
Kde kúpim HiPP 4 JUNIOR COMBIOTIK®?

Dôležité upozornenie: Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) odporúča výlučné dojčenie počas prvých 6 mesiacov a pokračovanie v dojčení až do dvoch rokov a dlhšie. Spôsob výživy konzultujte s lekárom, viac informácií nájdete na obaloch a na stránke combiotik.sk. Dbajte na zdravý spôsob výživy dieťaťa. Potravina na osobitné výživové účely.

¹ Dieťa vo veku 12+ mesiacov (12 kg) potrebuje 7× viac vitamínu D na kg hmotnosti ako dospelý (80 kg), EFSA 2013, WHO Growth standards.

² PRAEBIOTIK®: Galaktooligosacharidy (GOS) z laktózy. Laktóza je hlavným sacharidom materského mlieka. Zložky GOS sa teda prirodzene vyskytujú v materskom mlieku.

³ PROBIOTIK®: Mliečne kultúry L. fermentum, ktoré sa vyskytujú v materskom mlieku.

⁴ Vitamíny C a D, ktoré HiPP obsahuje, prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému.

⁵ HiPP obsahuje vitamín D, ktorý prispieva k normálnemu vývoju kostí a zubov.

⁶ HiPP 4 JUNIOR Combiotik® – 1,0 g/100 ml, kravské mlieko – 3,3 g/100 ml

Materské mlieko prirodzene obsahuje probiotické kultúry – v individuálnom množstve a zložení.

Metafolin® je registrovaná ochranná známka spoločnosti Merck KGaA, Darmstadt, Nemecko.

HiPP je jediné Batoľacie mlieko s bioaktívnym folátom Metafolin®.

#test_hipp_junior2

Hodnotenia a skúsenosti s HiPP 4 JUNIOR COMBIOTIK®

Máš skúsenosť s HiPP 4 JUNIOR COMBIOTIK®?

Batolecí mléko i po druhém roce? No jasně!

Moje dcera je milovnice mléka a své lahve s mlíčkem se nechce vzdát ani ve svých 2,5 letech. A já jsem za to jen ráda, chutnou formou tak dostává vše, co potřebuje, vitamíny, minerály a dokonce i pro a prebiotika. Od malička má totiž problémy s trávením a tak dodávání prebiotik je u nás zcela samozřejmé.
Každý den dostává večer a ráno své mléko a já vím, že dělám to nejlepší pro její imunitu a zažívání.

Mléko HiPP jsme tak velmi rády vyzkoušely a musím říct, že prošlo na jedničku, malé chutná dokonce natolik, že už ho dáváme i ke svačině 😅

Dobře se rozpouští a oceňuji i maličkosti jako úchytku na odměrku nebo samolepku na znovu zavírání sáčku. Sbohem, kolíčky, které se pořád někam ztrácí. U HiPPu už tak zůstaneme a děkujeme za tuto zkušenost.
  • Složení
  • Dobře se rozpouští
  • Dceři chutná
  • Balení - akorát velikost i oceňuji i maličkosti typu úchytky na odměrku
  • Rychle mizí 😁
megan661  26. máj 2025 Overená recenzia

Odporúčam

Môj synček má 2 roky a 2 krát denne ešte pije mliečko. Hipp 4 JUNIOR COMPIOTIK mu veľmi chutí, má skvelé zloženie, ktoré potrebuje pre svoj rast a zdravé bruško. Na rozdiel od iných značiek sa mlieko krásne rozpustí a nezanecháva vo fľaši zvyšok prášku.
  • Zloženie
crazylazymum  26. máj 2025 Overená recenzia

Super pre velke male deti

Mliecko je klasika od hippu, dobre chuti, lahko sa rozpusta a ma skvele zlozenie. Chutilo, malo uspech u deti. Skusali sme zarobit aj v kasi, tiez bolo fajn. Kazdy den museli mat svoj hrncek s hipp mlieckom.
  • zlozenie
  • rozpustnost
  • balenie - papier je ekologicky
  • cena
paralela  26. máj 2025 Overená recenzia

Mlieko aj pre staršie deti

Mliecko ma super zlozenie velmi rada ho davam drobcovi, ktoremu velmi chuti. Paci sa mi, ze ma zlozenie, ktore doda dietatu vsetko potrebne. Nic nechyba, ani nic nie je navyse, ako je to pri kravskom mlieku.
  • chut
  • zlozenie
tiumen  25. máj 2025 Overená recenzia

Hipp junior combiotik

Mliečko bolo super, dobre sa rozpúšťa, nedostávajú po ňom vo fľaši hrudky. Synovi veľmi chutilo a keď mu manžel omylom spravil mlieko ktoré pil pred testovaním tak sa mu nezdalo 😄 Pre nás je asi jediné mínus predajná cena.
(5 fotiek)
  • Kvalita
lola238  25. máj 2025 Overená recenzia

Veľká spokojnosť!

S Hipp mliekom som sa stretla už pri prvej dcérke od 6. mesiaca. Pri druhej dcérke bol Hipp opäť jasná voľba.
S mliekom Hipp 4 som veľmi spokojná a určite aj dcérka, keďže jej veľmi chutí. Odporúčam všetkými 10!
  • inšpirované materským mliekom
  • obsahuje vitamín D
  • chutné
  • dobre rozpustné
  • vhodné aj do pokrmov
  • obohatené o probiotik a praebiotik
lusynda14  24. máj 2025 Overená recenzia

HiPP 4 JUNIOR COMBIOTIK

Dcéra obľubuje mliečko. Musí ho mať každé ráno aj večer. Som veľmi rada, že môže piť aj mliečko, ktoré má viac vitamínov ako obyčajné mlieko. Keď ho ochutnala, hneď povedala, že aké je výborné. Nespôsobuje jej ani zápchu, ani bolesť brucha a výborne chutí. Pekne ju dokáže nasýtiť. Odporúčame s dcérou.
  • Vitamíny
  • Papierový obal
  • Vyššia cena
marki07  23. máj 2025 Overená recenzia

Výborné umelé mliečko

Mliečko HiPP 4 Junior Combiotik testoval synovec,bola veľká spokojnosť,chutilo,ale aj my doma papáme už od narodenia práve HiPP momentalne sme na mliečku HiPP BioCombiotik 2.Takisto sme veľmi spokojní s HiPP mliekami,vyhovuje po všetkých stránkach,či kvalitou či zloženim.
Synovcovi mliečko chutilo,je dobre rozpustné,obsahuje všetko potrebné pre jeho správny rast a vývoj.Podporuje zároveň jeho imunitu.Obsahuje probiotiká,prebiotika,vitamín D,vitamín C,metafolin,kód,vápnik.
Mliečko je v hlinikovom obale a v papierovej krabici s odmerkou upevnenou vo vrchnaku.Po otvorení príjemné voňalo,dobre sa rozpušťalo.Doplnilo pitný režim počas dňa.
Určite mliečko po tejto skúsenosti odporúčam.
  • Rozpustnost
  • Zlozenie(obsahuje vitamíny D a C) a vápnik,probiotiká
  • Nezapeká
  • Balenie-papierová krabička
5kaak5  21. máj 2025 Overená recenzia

Od dojčenia k HiPP JUNIOR COMBIOTIK

Máme doma dvojročnú závisláčku od dojčenia a celkom som sa prechodu na pitie umelého mliečka bála. Ale s mliečkom HiPP JUNIOR COMBIOTIK sme to zvládli celkom dobre. Mlieko sa pripravuje veľmi jednoducho, krabica obsahuje presný návod na prípravu lahodného nápoja☺️. Súčasťou je aj praktická odmerka. Mlieko sa rozpúšťa veľmi dobre. Našej malej princeznej však na prvé ochutnanie nesadlo, čo je pochopiteľné, keďže poznala iba materské mliečko. No nevzdali sme sa a dnes je s mliečkom HiPP JUNIOR COMBIOTIK veľká kamarátka. Je dobre stráviteľné, bruško nebolí, chuť je príjemná.
(9 fotiek)
  • Bez bolesti bruška
  • Bez kožnej reakcie
mimuska125  21. máj 2025 Overená recenzia

Najlepšie mliečko Hipp

Našej slečne od začiatku hneď chutilo, má veľmi príjemnú chuť aj vôňu.
Keďže už chodíme do detského kolektívu, potrebujeme veľa vitamínov na podporu imunity a mliečko Hipp má všetko. Mliečko budeme malej dávať ďalej, chutilo nám naozaj viac ako iné značky.
  • Výborná chuť
  • Obsahuje vitamíny
  • Má optimálne množstvo bielkovín
  • Obsahuje unikátnu kombináciu PRAEBIOTIK a PROBIOTIK
nikelca  21. máj 2025 Overená recenzia

Mliečko, za ktoré sa nehanbím

Ten, kto riešil problémy s boľavým bruškom bábätka a do toho múdre reči babiek, že dieťa už má predsa piť ozajstné mlieko, vie čo to znamená, hľadať to pravé. Ale HIPP je v tomto záruka kvality. Výborne sa rozpúšťa, výborne chutí a je pre mňa zárukou, že bruško bolieť nebude.
  • Bruško nebolí - výborné zloženie
  • Výborne sa rozpúšťa
  • Super vyriešená krabica aj naberačka
gabccia  20. máj 2025 Overená recenzia

Hipp 4- mliečko pre velkáčov

Hipp mliečko má príjemnú chuť. Rozpustnosť má super. Dcéra už síce nie je bábätko, ale stále aj v dvoch rokoch vyžaduje piť mliečko ráno aj v noci, stále si dávam záležať na tom, aby dostávala všetky potrebné živiny stravou. A hlavne aj v také dni, kedy nechce papať. Tlačia sa jej zuby a vtedy je celý deň na tekutej strave. Veľmi oceňujem zloženie bez cukru a obsah GOS a probiotik.
(5 fotiek)
  • - rozpustnosť
  • - vôňa a chuť
  • - bez cukru
  • - obsah GOS a probiotik
  • - balenie, dóza by bola praktickejšia
  • - vyššia cena
bella636  20. máj 2025 Overená recenzia

Testovanie Hipp 4 - skúsenosť

Moja dcérka má 3,5 roka a je veľmi mliečna, nevie sa vzdať mlieka cez deň či v noci, preto hľadáme čo najvhodnejšie mliečko. Mlieko Hipp 4 Junior Combiotik je v praktickom papierovom balení, ktoré sa po spotrebovaní dá recyklovať alebo využiť na DIY. V balení je praktické miesto na odmerku. Mlieko po otvorení jemne vonia, nezapácha.
Veľkou výhodou tohto mliečka je obohatenie o mliečne kultúry, GOS, či vitamín D na kosti a vitamín C na imunitu.
Dcérke mliečko chutilo, je dobre rozpustné, ľahko sa zarába a nezapeká.
(6 fotiek)
  • chuť
  • vôňa
  • dobrá rozpustnosť
  • vitamíny
  • nezapeká
januska1905  20. máj 2025 Overená recenzia

HiPP mliečko

Mliečko sa veľmi dobre rozpúšťa, chuti a vonia super, malý bol spokojný👌 Keďže my sme mlieckari, robí sa niekoľkokrát denne, či už ako čisté mlieko alebo do klasický, takže sa míňa celkom rýchlo, vzhľadom na veľkosť, ale celkovo ho odporúčame👌 super zloženie🍼
  • Velkosť
18735  19. máj 2025 Overená recenzia

Testovanie Hipp 4 Junior Combiotik

Bála som sa, ako malý na mlieko zareaguje, ale prekvapilo ma.
Mliečko mu chutilo. Rozpustnosť je super, nehrudkuje sa. Chuťovo je tiež super a má všetky vitamíny čo treba. Balenie by mohlo byť z iného materiálu, ale inak super.
Dokonca sme dostali aj omaľovánky, ktoré bolo treba hneď vymaľovať ❤️.
  • Nehrudkuje sa
  • Spokojnosť
  • Žiadne bolesti bruška
  • Balenie papierové
evanka_j  19. máj 2025 Overená recenzia

HiPP 4 JUNIOR Combiotik® – príjemné prekvapenie pre mňa aj dcérku

Mala som možnosť vyskúšať pokračovacie mlieko HiPP 4 JUNIOR Combiotik® pre moju dvojročnú dcérku a priznám sa, bola som zvedavá, ako naň zareaguje. Už nie sme úplne malinké bábo, no stále chcem mať istotu, že dostáva všetky potrebné živiny, najmä keď má občas „nejedlícke“ dni.

Chuťovo je veľmi jemné, prirodzené, bez umelého zápachu či príchuti. Oceňujem, že neobsahuje pridaný cukor a napriek tomu si ho obľúbila.

Veľké plus dávam za obsah vlákniny GOS a probiotík – máme skúsenosť s citlivejším trávením. Mlieko používam nielen na večer do fľaše, ale aj do kaše či detského kakaa – dobre sa rozpúšťa, nehrudkuje a vôňa je príjemná, mliečna.

Za mňa veľmi praktické je aj balenie, odmerka uložená mimo prášku a celkovo ľahká manipulácia.

Každé dieťa je iné, ale u nás sa HiPP 4 osvedčil a určite ho zaradím medzi produkty, ku ktorým sa rada vrátim. Mám pocit, že jej dávam niečo kvalitné, a zároveň viem, že jej to chutí – čo je tá najlepšia kombinácia.
  • Jemná, prirodzená chuť, ktorú dcérka bez problémov prijala
  • Bez pridaného cukru
  • Obsahuje GOS vlákninu a probiotiká – zlepšilo sa trávenie
  • Dobre sa rozpúšťa, vhodné aj na prípravu kaší a iných jedál
  • Praktické balenie s hygienickým uložením odmerky
  • Vyššia cena oproti niektorým iným značkám (ale zodpovedá kvalite)
mims_28  19. máj 2025 Overená recenzia

HiPP

Dcérka má s mliekami problém a nie všetky môže. Dokonca aj na klasickom mlieku je na bezlepkovom. Veľmi nás teda potešilo, že s mliekom HiPP nemala vôbec problém. Mlieko má perfektnú rozpustnosť, vôňu a chuť. Určite mliečko HiPP odporúčam, akurát by som zmenila ten papierový obal.
  • - vôňa
  • - rozpustnosť
  • - plné vitamínov
  • - spokojné bruško
  • - obal
ellgie  15. máj 2025 Overená recenzia

HiPP 4 Junior Combiotik

Mliečko HiPP 4 Junior Combiotik nás na prvé ochutnanie potešilo výbornou chuťou bez pachute umelého mlieka a jemnou vôňou. Dcérka nemala problémy s trávením.
Pri príprave sa jednoducho rozpúšťalo a netvorili sa hrudky. Čo sa týka balenia, aj keď som skôr fanúšik dóz, oceňujem, že sa výrobcovia snažili o zvýšenie praktickosti krabičky pomocou úchytky na lyžičku a rovnako aj pásky na uzatváranie sáčku. Bohužiaľ, pri normálnom používaní ( 2krát za deň) páska prestala držať už po niekoľkých dňoch a bolo potrebné mliečko uzatvoriť inak. Tiež chválim ideálnu 500 g veľkosť.
Ako mamu ma zaujímalo aj zloženie mlieka. Tu ma na prvý pohľad na krabičku zaskočila prítomnosť palmového oleja.
Napriek tomu však možno ďalšie zloženie mlieka pochváliť, či už ide o vitamíny (najmä vitamín C a D), Probiotik a Preabiotik, jód, vápnik, železo.
U nás mliečko dcérka pila nielen samotné, ale aj s cereáliami, či ako ovsenú kašu s banánom, takže malo niekoľko možností využitia.
Za nás mliečko dostáva 4,5 hviezdičiek z 5.
  • Rozpusnosť
  • Vitamíny
  • Voňa
  • Palmový olej
domi2101  12. máj 2025 Overená recenzia

Hipp 4 umelé mlieko

Mlieko bolo veľmi dobré, chuťovo fajn, no uvítala by som väčšie balenie a obal z iného materiálu.
Rozpúšťalo sa dobre, nepenilo a malému chutilo.
Spolu s mliečkom sme dostali aj omaľovánky, tie musel hneď otestovať, skôr ako mlieko 😂.
  • Celkovo spokojnosť
  • Obal
nervina56  9. máj 2025 Overená recenzia

Hipp 4 Combiotik

Tento týždeň som takmer s 3ročným synom testovala toto Hipp mliečko.
Malému chutilo, rozpúšťalo sa dobre.
Hipp mlieko má veľmi dobré zloženie a to u mňa vždy pri výbere zohrá významnú rolu.
Cena mliečka je vzhľadom na hmotnosť trošku vyššia, no celkovo som s mliekom spokojná.
  • Zloženie
  • Značka s dlhoročnou tradíciou