Maliny v mede od Včelařství Domovina

Maliny v mede od Včelařství Domovinalahodnou kombináciou pastovaného medu a lyofilizovaných malín, vytvorenou na rodinnej farme Včelařství Domovina na okraji Vysočiny. Tento produkt ponúka výraznú červenú farbu a šťavnatú chuť, ktorá obohatí vaše kulinárske zážitky.

Vlastnosti a benefity:

• 100% prírodné zloženie – obsahuje len pastovaný med a lyofilizované maliny, bez pridaných látok.
  • Univerzálne použitie – ideálny na pečivo, do dezertov, jogurtov, smoothies či miešaných nápojov. Med sa skvele hodí do viacerých receptov.
  • Bohatý na vitamíny a antioxidanty – maliny sú zdrojom vitamínu C a ďalších prospešných látok.
  • Podpora zdravia – kombinácia medu a malín prispieva k posilneniu imunitného systému.
  • Vyrobené tradičnými metódami – med je pastovaný za studena, čo zachováva jeho prirodzené vlastnosti.

VIDEO: Modrý med? Chilli med? Toto musíte vidieť!

Zloženie a výroba:

Maliny v mede od Včelařství Domovina obsahujú:

• Pastovaný med – kvetový med mechanicky upravený do roztierateľnej konzistencie, bez straty kvality.
  • Lyofilizované maliny – sušené mrazom, čo zachováva ich prirodzenú arómu, chuť a výživové hodnoty.

Výroba prebieha na rodinnej farme s dôrazom na tradičné metódy a poctivé remeslo, bez použitia chemikálií či náhrad.

Tipy na použitie:

• Raňajky – natrite na čerstvé pečivo alebo pridajte do ovsených vločiek.
  • Dezerty – vmiešajte do tvarohu, jogurtu alebo použite ako polevu na palacinky.
  • Nápoje – oslaďte si čaj, smoothie alebo pripravte osviežujúci letný drink.
  • Darček – originálny a chutný darček pre vašich blízkych.
Kde kúpim maliny v mede od Včelařství Domovina?

#test_vcelarstvi_domovina

Hodnotenia a skúsenosti s malinami v mede od Včelařství Domovina

Máš skúsenosť s malinami v mede od Včelařství Domovina?
maggie20  30. mar 2025 Overená recenzia

Maliny v mede mojim deťom veľmi chutili

Moje deti veľmi obľubujú sladké raňajky. Najčastejšie si dávajú vianočku, čerstvý chrumkavý chlieb alebo hrianku s maslom, medom, či džemom. Maliny v mede sú chutnou alternatívou a mali u nás veľký úspech. Medík je hutnejší, ale roztiera sa ľahko. Maliny v kombinácii s medom vytvárajú lahodnú, osviežujúcu chuť.
Ja som ich vyskúšala aj do čaju a musím povedať, že dobre zvýraznili jeho ovocnú príchuť.
Bonusom sú vitamíny a antioxidanty, ktoré produkt obsahuje. Určite ostane v našom jedálničku aj naďalej.
  • Svieža chuť malín
  • Zdravé zloženie
cecilia29  29. mar 2025 Overená recenzia

Príchuť leta

Do bylinkového čaju, či len tak na chlebík a ideálne ten domáci. Tento med mi jednoznačne zapasoval. Čaj osvieži malinovou príchuťou a zrazu máte bylinkovo-ovocný čaj bez zbytočného zafarbovania a umelých príchutí. Tento med si teda najmenší členovia obľúbili práve v čaji. Ja mám okrem toho rada chlebík s maslom a medom, niekedy med nahradím džemom. Tento med však spája obe chute a ja som si to na domácom chlebíku veľmi obľúbila.
  • Dobre zvolená kombinácia medu a malín
  • Chuť aj vôňa doslova zahrieva
  • Ideálny na ochutenie čaju
  • Konzistencia ako u pravého domáceho medu
  • Dobre sa rozotiera

Malinová mňamka

Medík je neskutočne chutný, cítiť ho po mede a malinách. Bol tuhší, ale dala som ho nachvíľu do teplej vody a potom sa aj výborne rozotieral na wafle, pečivo. Ujedáme ho všetci aj len tak z pohára. Ja som ho skúsila aj zaliať vodou ako čaj, ale to by ho bolo treba dať veľa, aby ho bolo cítiť. Tak si ho pridávam do čaju ;-)
  • 100% domáci medík
agrigento  29. mar 2025 Overená recenzia

Maliny v mede

Vyzerá ako džem, má krásnu farbu a skvelú chuť. Maliny máme doma veľmi radi, takže táto kombinácia nám ulahodila. Je super len tak na mlsanie na lyžicke. A pre tých, ktorí majú večnú dilemu či džem alebo med, je to riešenie 😁.
  • Čisté zloženie
  • Všestranné využitie
mravenek  28. mar 2025 Overená recenzia

Malinová láska v pohári :)

Tak toto je bomba! Milujem maliny a spojenie s medom je naozaj luxusné. Rovnako to zhodnotili aj naše dievčatá, ktoré si ho vychutnávajú priamo z lyžičky. Je to však výborná kombinácia aj v spojení s pečivom, palacinkami alebo zmrzlinou. Chuť je naozaj výrazná a na jazyku sa príjemne rozplýva. Nemám čo vytknúť :). Ide o naozaj chutné spojenie ovocia a medu.
  • skvelá chuť
  • farba
  • balenie
adulka25  27. mar 2025 Overená recenzia

Malinový med

Zaujímavý, veľmi chutný, krásne farebný a voňavý medík. Naozaj veľmi vydarená kombinácia. Jemná kyslosť malín a sladkosť medu sa k sebe hodia. Je výborný do čaju, do vody, na pečivo alebo len tak na mlsanie. Mne veľmi chutil aj v káve 😂🙈. Akurát sa veľmi ťažko rozotiera, je strašne tuhý. Na pečivo je skoro nemožné ho natrieť.
  • Výborná chuť
  • Krásna vôňa
  • Pekný dizajn pohárika
  • Veľmi dobrý nápad
  • Tuhá konzistencia (ťažká roztierateľnosť)

Mňamka v mede

Tento produkt som popozerala na internete už dlhšie. Úžasná chuť malín v spojení s medíkom je mňam. Ideálny na ochutenie zeleného čaju, výborný na palacinkách, na wafliach, na vianočke s maslom, alebo len tak na lyžičke, keď máte chuť na sladké a nechcete priveľmi zhrešiť. Maliny v mede kúpime určite aj znovu.
bobulka823  25. mar 2025 Overená recenzia

Medovovo-malinová dokonalosť

Tak toto je kombinácia dokonalej chuti medu a malín. Lepší medík som naozaj nejedla. Krásna červená farba mi vyrazila dych. Výborne sa hodí na chlebík s maslom, do ryžovej kaše, do jogurtu, na palacinky, ale najviac jeho chuť vynikne len tak na lyžičke. Verte, že hneď po otvorení sme sa predbiehali, že kto zje viac.
  • krásne jednoduché balenie
  • úžasná farba
  • dokonalá chuť a vôňa
  • výborná konzistencia
abriela  25. mar 2025 Overená recenzia

Červené zlato

Po otvorení pohára vás okamžite očarí vôňa malín. Po ochutnaní sa malinová chuť príjemne rozplýva na jazyku. Med má konzistenciu podobnú hustému domácemu džemu. Môj syn dokonca uprednostnil tento med pred domácim džemom od babky. Zo všetkých testovaných produktov nás Maliny v mede zaujali najviac. Odporúčam tento produkt, skutočne stojí za vyskúšanie. Určite skúsime aj iné ochutené produkty od včelárstva Domovina.
  • chuť
  • vôňa
  • konzistencia

Maliny a med - nič lepšieho niet

Táto kombinácia nám naozaj veľmi chutila! Najmladšia dcéra miluje lyofilizované jahody a maliny, takže tento produkt sa u nás ochutnával ako prvý.
Vďaka pastovej konzistencii sa medík osvedčil v palacinkách (fotky robila najmladšia dcéra) a na vianočke (tú som ani nestihla odfotiť, tak rýchlo sa rozchytala). Skúsila som aj do ovocného šalátu, ale tam sa tá chuť stratila. Takže odporúčam skôr na natieranie čohokoľvek, čo máte radi.
  • chutné
  • zdravé
  • dobre roztierateľné
lucia646  24. mar 2025 Overená recenzia

Malinový med pre mlsné jazýčky

Na tento med som sa veľmi tešila, lebo nikdy som nič podobné neochutnala. A teda aj deti sa tešili, lebo lyofylizované ovocie zbožňujú a maliny patria spolu s jahodami medzi ich najobľúbenejšie. Med nás príjemne prekvapil, či už ako nátierka na vianočku alebo na dochutenie čajíka. Chuť je jemne kyslá, čo nám veľmi vyhovuje. Konzistencia medu je ideálna na natieranie alebo len tak na lyžičku pre mlsné jazýčky.
  • jemne kyslá chuť
  • výborná konzistencia
  • prírodné zloženie
andy57  24. mar 2025 Overená recenzia

Maliny v mede

Malinový med som použila hlavne na palacinky a lievance, ale určite vyskúšam aj do buchiet alebo na šišky.
  • výborná chuť
  • zloženie
lujzamisko  24. mar 2025 Overená recenzia

Top produkt

Kto ľúbi med a ovocie, nemôže odolať a to sa presne u nás stalo. Syn ho chodil koštovať lyžicou. Maliny v mede sme si skúšali pridávať do kaše, len tak na briošku, ale aj na palacinky. Skvelá alternatíva namiesto džemu alebo čokoládových nátierok.
  • Hustota
  • Ovocie
  • Med
  • Zdravé

Sladká bodka, ktorá si získa aj ne-sladké typy

Maliny v mede sú príjemným spestrením klasických raňajkových receptov. Sladký med v kombinácii s ovocnou sviežosťou malín vytvára chuť, ktorá je výrazná, ale nie ťažká. Skvele chutili ako poleva na lievance – jednoduchý nápad, ktorý jedlu dodal úplne nový rozmer. Využiť sa dajú aj do jogurtu, kaše,či na toast, vždy dodajú niečo zaujímavé navyše. Skvele sa hodia aj na pečenie.

Páči sa mi, že chuť pôsobí prirodzene, nič nepreráža, všetko pekne ladí. Výrobca použil len dve zložky – poctivý med a lyofilizované maliny, takže ide o úplne čistý produkt bez pridaných látok. Je to kombinácia, ktorá osvieži jedálniček a hodí sa nielen na sladké raňajky, ale aj ako malá sladká bodka počas dňa.
  • Svieža, ovocno-sladká chuť
  • Skvelé ako poleva na lievance, do jogurtu, tvarohových krémov, domácich dezertov
  • Prírodné zloženie bez zbytočností
  • Jednoduchý spôsob, ako si oživiť obľúbené recepty
daska178  24. mar 2025 Overená recenzia

Maliny v mede

Malinový med je naozaj všestranný. Vyskúšala som ho k pečivu, na lievance a len tak na lyžičku. Maliny je tam výrazne cítiť. Prvý krát som také niečo videla a ochutnala. Akože nemám slov. Tieto produkty si vážne kúpim ❤️ 12/10 TOP ❤️
  • Nádherná farba
  • 100% prírodné zloženie
  • Vitamíny
barbora237  24. mar 2025 Overená recenzia

Príjemný ovocný med

Veľmi milé prekvapenie nás čakalo pri otvorení tohto produktu. Musím úprimne priznať, že tento med sa stal favoritom najmä u môjho manžela, ktorý naň chodil hlavne pred spaním. 😅
Ide o príjemne sviežu fúziu medu a ovocia. Medík má naozaj všestranné využitie a u nás našiel uplatnenie najmä v raňajkovej kaši. Pri inom využití (smoothie, lievance, čaj) stratil viac-menej svoju dominantnú sviežu chuť. Pri tomto produkte som si osobne povedala, že menej je niekedy viac. 🤗
(6 fotiek)
  • Svieža kyslastná chuť
  • Vábivé zafarbenie medu
  • Veľmi pekný dizajn
  • Šikovná gramáž/objem
  • Zloženie
  • Tuhšia konzistencia
  • Chuť medu sa úplne stráca
elhome  23. mar 2025 Overená recenzia

Maliny v mede

Musím povedať, že každý jeden z týchto medov je naozaj skvelý a chutia celej rodine. Včera sme mali rodinnú oslavu a z našich medov sú už len pozostatky 😅. U nás kupujeme med na kilá a to vážne.
Tento medík je krásne voňavý, chutný a má prekrásnu farbu. Využili sme ho hlavne na lievance, tak ako citrón so spirulinou v mede. Tiež som ho zmiešala s gréckym jogurtom a vznikla z toho plnka do lievancov. Nakoniec som ním ešte lievance poliala. Tiež je hustejší, ale naozaj fantastický.
(6 fotiek)
  • Krásna vôňa
  • Nádherná farba
  • Vhodný ako darček
  • Krásne balenie

Výborný malinový medík.
Má krásnu farbu a dokonalú sladkokyslú malinovú chuť. Deťom aj nám veľmi chutil a za krátky čas sa celý zjedol. Použili sme ho aj na dochutenie jahodovo-malinovej omáčky ku tvarohovým guličkám.
  • farba
  • sladkokyslá chuť
  • vôňa
  • obsah lyofilizovaného ovocia
janulabj  23. mar 2025 Overená recenzia

Maliny v mede

Maliny v mede sú pre našu rodinu TOP produkt.
Doslova nebíčko v papulke. Je to všestranný produkt v kuchyni a najviac vyzdvihujem jeho dokonalú chuť.
Použili sme k bábovke, ale je skvelý aj na dochutenie nápojov, do kaše alebo na chlebík.
  • Dokonalá chuť
  • Všestranné použitie
plastustop  22. mar 2025 Overená recenzia

Med s malinami

Balíček 🍯 k nám prišiel v aktuálnom čase 🥰 kedy som začala jarnú ájurvédsku očistu, pridali sa aj moje 2 deti (5 a 10) 👧🏼👱
Med je skvelý nie je veľmi sladký (umelo), maliny mu dodávajú šmrnc kyslastého nádychu a sviežosť pričom ho nepresladil 😍 jemne tuhý, krásna farba 🩷, vhodný do čajíkov (pozor nie horúcich nápojov), do cestovín na sladko 😁, v kombinácii s esenciálnymi olejmi (vnútorné použitie), do čistého bieleho jogurtu, na chlebík (pečivo), do raňajkových kaší najčastejšie, keď nás prepadne chuť na sladké 😅, u nás využité skôr na ráno kedy jeme ovocie, na ochutenie a príjemné spestrenie farbou a jemne sviežou chuťou.
U detí najobľúbenejší 🩷

Ďakujeme za možnosť testovať 🥰
(7 fotiek)
  • Jemná sviežosť
  • Veľkosť balenia
mims_28  22. mar 2025 Overená recenzia

Medík malina

Medik je fantastický. Je tuhý, takže sa perfektne natiera. Ja ho využívam do ovsených kaší a nemôžem sa nabažiť. Perfektný medik, ktorý určite budem ďalej kupovať a odporúčať.
  • - tuhosť
  • - chuť malín
  • - veľa vitamínov
  • - fakt stačí málo a máte nebíčko v papuľke
elen83j  21. mar 2025 Overená recenzia

Malinové potešenie

Tento medík naozaj prekvapil, má sviežu malinovú chuť.
Najskôr som si myslela, že je len ako sladká odmena, na pečivo a palacinky 😃. Nakoniec som s ním ochutila aj tvarohové nepečené guľky.
Z bylinkového čaju sa po dochutení týmto medom stal malinový 😊
Je super 👍
  • Je výborný
  • Úžasná malinová chuť
  • Dochutí zdravé dezerty
  • Je skvelý do čaju a mlieka
  • Chuť malín s vitamínmi 👌
xxxxxnnnnn  19. mar 2025 Overená recenzia

Zaujímavá kombinácia medu s malinami

Najviac ma potešilo 100% prírodné zloženie, čiže žiadna napodobnenina a zmeska. Doma mám synov - športovcov, ktorí si maliny v mede dávajú každý deň do ovsených vločiek a do jogurtu.
  • 100% prírodné zloženie
  • Plné vitamínov
  • Plus pre zdravie
123andrea  19. mar 2025 Overená recenzia

Maliny v mede

Tento produkt je chutný, voňavý a lahodný. Je polotuhý, ľahko sa natiera, nie je tekutý. Čajík s ním je chutný, voňavý a zdravý. Má univerzálne použitie. Deti si ho samé dávajú do čaju. Som rada, že ho používajú, takto prijímajú vitamíny a nahradili ním cukor. Medík je naozaj úžasný♥️.
  • Polotuhý
  • Voňavý
  • Chutný
  • Zdravý
  • Univerzálne použitie
larsen  18. mar 2025 Overená recenzia

Skutočne zdravšia sladká odmena.

Dcérka prišla zo školy a po dobrom obede mala chuť na dezert. Tak som jej urobila bezlepkové lievance s rastlinným mliekom. A napadlo mi, že by som namiesto tradičného džemu mohla vyskúšať tento skvelý med s malinami.
Keď som videla, ako jej tie lievance s malinovým medom chutia, neodolala som a ochutnala ich aj ja.
Ten medík má lahodnú chuť malín a zároveň cítim aj jemnú chuť medu.
Bol to výborný nápad spojiť tieto dve lahodné chute - maliny a med 🍯. A ja to už nebudem obkecávať a idem si ho natrieť na ďalšiu várku lievancov. Určite ho vyskúšam aj do čaju a do rôznych nealko koktejlov.
  • Vynikajúca lahodná chuť malín.
  • Vynikajúca lahodná chuť medu.
  • Med sa po čase krásne rozlieva po lievancoch.
  • Zdravšia alternatíva k lievancom.
  • Med sa dá použiť do polevy na rôzne zákusky a torty. Získate tým skvelú chuť a krásnu farbu.
  • Med sa dá použiť do čaju a do rôznych drinkov a koktejlov.
  • Skvelá kombinácia chutí.

Medovo-malinová chuť

To je pochúťka! Tento malinový med má naozaj všestranné využitie. Vyskúšala som ho s pečivom, ku čaju, len tak na lyžičku.
Maliny je tam výrazne cítiť. Chcem ich ešte vyskúšať na cheesecake.
(5 fotiek)
  • Mierne kyselkavé