Ochutnávkový Set waterdrop®

Ochutnávkový Set waterdrop® ti umožní vyskúšať 6 rôznych príchutí Microdrinkov a dodá tvojej vode osviežujúcu chuť vďaka prírodným výťažkom z ovocia a rastlín. Nájdi si svojho favorita a objav hydratáciu, ktorá chutí.

Ochutnávkový set waterdrop® Microdrink

Pitný režim ti už nebude robiť problém! Microdrinky bez cukru premenia obyčajnú vodu na chutné ovocné osvieženie a zároveň dodajú telu cenné vitamíny. Všetko bez kalórií, lepku či umelých konzervačných látok – len čistá sila prírody v jednej kocke.

Voda. Vhoď. Vychutnávaj. Vďaka malému, praktickému baleniu si ich môžeš vziať kamkoľvek – kocka sa rozpustí za pár sekúnd a pitie vody bude jednoduchšie a zábavnejšie ako kedykoľvek predtým.

Ochutnávkový Set waterdrop® Microdrink

Vlastnosti:

• Prírodné výťažky z ovocia a rastlín
  • Obsahuje cenné vitamíny
  • Bez cukru, bez kalórií, bez lepku
  • Bez umelých konzervačných látok
  • Vegánsky produkt
  • Ušetríte až 98 % plastov v porovnaní s nápojmi v 500 ml plastových fľašiach – vďaka minimálnemu množstvu obalov
Kde kúpim Ochutnávkový Set waterdrop®?

#test_waterdrop

Hodnotenia a skúsenosti s Ochutnávkovým setom waterdrop®

Máš skúsenosť s Ochutnávkovým setom waterdrop®?
paralela  23. jún 2025 Overená recenzia

Chutné, svieže, praktické a zdravé osvieženie

Drinky sú veľmi chutné, praktické a osviežujúce. Stačí mať pri sebe svoju fľašu a v kabelke hodený mikrodrink a za minútu si "vyrobím" chutný nápoj. Ponuka je naozaj pestra a tak si svoju chut vyberie kazdy a tiez sa tak rychlo prichute nezunuju.
  • prakticke
  • chutne
  • obsahuje prirodne vytazky
  • bez cukru a bez kalorii
vtaca  23. jún 2025 Overená recenzia

Ochutnávkový Set waterdrop® – voda, ktorá chutí

Tento set je skvelý spôsob, ako sme mohli vyskúšať viacero príchutí a zistiť, ktorá nám najviac sadne. Kocky sa rýchlo rozpúšťajú a dodajú obyčajnej vode príjemnú chuť. Sú super aj na letnú desiatu alebo výlet – namiesto dvoch fliaš vody stačí pribaliť jednu a pár kociek. Keď dopijeme prvú fľašu, jednoducho si vodu „zarobíme“ znova.

V pollitrovej fľaši je chuť jemná, nenásilná a príjemne vodu obzvláštni. V pohári zas pripomína limonádu z reštaurácie. Keď sme to prvýkrát hodili do vody, syn úplne užasol: „Wau, mami, nevedel som, že je to také krásne.“
(7 fotiek)
  • Chuť – príjemne ovocná, ale nie presladená
  • Praktickosť – malá kocka takmer nič neváži a rýchlo sa rozpustí
  • Zdravšie zloženie – vitamíny tam sú, ale cukor nie
januska131  22. jún 2025 Overená recenzia

Dodržiavate pitný režim?

Nikdy som nebola ten typ, čo poctivo dodržiava pitný režim. Ale odkedy mám doma malú dcérku, uvedomujem si, že musím myslieť aj na seba.

Vyskúšala som ochutnávkový set waterdrop, ktorého príchute sú rozmanité a vďaka tomu som si mohla nájsť tie svoje. Mne veľmi chutila citrónová tráva a tú si budem kupovať aj po testovaní.

Kocky sa rozpustia veľmi rýchlo, ideálne, keď som v zhone a nič nestíham.

Páči sa mi aj zloženie – niektoré príchute obsahujú biotín, ktorý pomáha proti únave a to vždy hodí🤗.
Podľa mňa tieto kapsulky budú chutiť ľuďom, ktorí majú radi sladené vody, ja som si do všetkých pridávala limetku.
(6 fotiek)
  • Plusom je, že neobsahujú cukor, ale sú sladené stéviou, takže časť balíka som odniesla aj mojej svokre, ktorá má cukrovku. Veľmi si ich obľúbila.
  • Mne tá stévia vadila v niektorých príchutiach, takže za mňa strhávam hviezdičku.
  • Niektoré príchute sú chuťovo jemnejšie(odporúčam rozpúšťať v maximálne 0,5 litra vody)a cena je o niečo vyššia.

18 kociek ovocia a kvetín

Mojím najväčším favoritom je passion fruit a raspberry.
Drinky sú vhodné aj ku cvičeniu keďže nemajú pridaný cukor, sú bez kalórií.
Teraz v letnom období s ovocím a ľadom sú Microdrinky a nápoje z nich famózne a naozaj chutia skvelo. Microdrinky oživia vodu chuťou skutočného ovocia a naviac obsahujú cenné vitamíny. Nedoporučujem ale do príliš veľkej nádoby, tak sa už stratí chuť, bohate stačí fľaša s objemom pól litra.
  • Rýchle použitie a rozpustenie vo vode.
  • Príjemná jemná chuť ovocia.
  • Bez pridaného cukru s lahôdkou chuťou.
  • Prírodné bez konzervačných látok.
  • Vhodne aj pri cvičení alebo diéte.
  • Malé balenia
  • Cena
lllinda  20. jún 2025 Overená recenzia

Každý si nájde to svoje

Každý z rodiny si našiel svojho favorita.
Je to výborná príležitosť na obmenu ak sem-tam dostanete chut na niečo iné ako len čistú vodu.
Príchute majú zaujimave kombinácie ale niektoré na môj vkus chutili trochu umelo.
  • Vela rôznych príchutí
  • Bez cukru