Termo Nerezová Fľaša waterdrop®

Obľúbená dvojplášťová Termo Nerezová Fľaša z nerezovej ocele, ktorá udrží tvoj nápoj studený až 24 hodín a horúci 12 hodín.

Vyrobená z jedného odliatku z nerezovej ocele 18/8, vyniká robustnou konštrukciou a elegantným designom. Starostlivo tvarovaný otvor zaručuje maximálny komfort pri pití, zatiaľ čo odolný povrch zachováva svoju krásu dlhodobo – nech si kdekoľvek.

Rozlúč sa s jednorazovými fľašami a vychutnaj si svoj nápoj z udržateľnej Fľaše – doma aj na cestách. Ušetríš až 98 % plastu oproti klasickým nápojom v 500 ml fľašiach.

Vlastnosti:

• Fľaša na vodu vyrobená z odolnej, dvojstennej, bezzápachovej nerezovej ocele
  • Vákuová izolácia: udrží tvoj nápoj horúci až 12 h, studený až 24 h
  • Mimoriadne tesniaci Bambusový Vrchnák
  • Bez BPA
  • Veľmi ľahko sa čistí vďaka väčšiemu otvoru
  • Starostlivosť: nie je vhodná do umývačky riadu – odporúča sa ručné umývanie
  • Nie je kompatibilná s Funkčnými Vrchnákmi
  • Možnosť Fľašu vylepšiť Kovovým Vrchnákom v rôznych farbách
  • 600 ml: 23 cm x 7,5 cm; 305 g
Kde kúpim Termo Nerezovú Fľašu waterdrop®??

#test_waterdrop

Hodnotenia a skúsenosti s Termo Nerezovou Fľašou waterdrop®

Máš skúsenosť s Termo Nerezovou Fľašou waterdrop®?
paralela  23. jún 2025 Overená recenzia

Pevná, praktická, netečie a udrží chladnú vodu naozaj dlho

Fľaša je na prvý pohlad kvalitná, pevná, pekná. Najdlležitešie je, že naozaj udrží vodu studenú niekoľko hodín. Nosím ju všade zo sebou, na prechádzku, mám ju po ruke aj pri bazéne, keď sa kúpeme s deťmi, ale aj v práci. Keď dostanem chuť na niečo "chutné", hodím si do nej ten Waterdrop mikrodrink a mám chutný nápoj.
  • dobre sa z nej pije
  • ľahko sa čistí
  • udržiava teplotu
  • kvalitný výrobok
vtaca  23. jún 2025 Overená recenzia

Fľaša waterdrop® - vhodná do školy aj na výlety

Izolácia funguje presne ako sľubuje – nápoj ostáva studený, čo je super počas výletov aj v škole či práci. My sme ju otestovali na výlete a zvládla aj šumivé tablety Waterdrop bez akýchkoľvek problémov.

Veľké plus dávame aj za širší otvor, vďaka ktorému sa fľaša veľmi ľahko čistí. Navyše je bez BPA a nezanecháva žiadne pachy – čo je pri fľašiach veľká výhoda. Bambusový vrchnák tesní naozaj spoľahlivo, len treba skontrolovať či je dobre nasadený.
  • Výborná tepelná izolácia
  • Odolná, kvalitná nerezová oceľ
  • Tesniaci bambusový vrchnák
  • Elegantný dizajn a praktický tvar
  • Jednoduché čistenie a bez zápachu
januska131  22. jún 2025 Overená recenzia

Štýlová a praktická flaša🤍

Ako mama som neustále v pohybe – práca, škôlka, nákupy, aktivity s dcérkou... A presne preto som si fľašu Waterdrop obľúbila.
Nosím si v nej ľadovú kávu do práce a aj po niekoľkých hodinách je stále studená – to je pre mňa malá radosť
v každodennom zhone✨️☕.

Okrem toho ju využívame aj na pitný režim počas víkendov– voda s citrónom🍋, jablkový džús pre malú🍎, všetko vydrží čerstvé a bez zápachu.

Fľaša sa výborne čistí, nič nezapácha a čo naozaj oceňujem je matný dizajn– konečne niečo, čo je nielen praktické, ale aj štýlové.

Veľkým bonusom je možnosť výmeny vrchnáku, netreba kupovať celú fľašu nanovo💰.
  • ✅ Ľadová káva alebo voda ostane reálne celý deň studená
  • ✅ Praktická – ľahko sa čistí a nič nezatečie
  • ✅ Ideálna do pracovnej tašky, do kočíka- vrchnák pevné drží, nič mi nikdy nevytieklo
  • ✅ Nerozbije sa- už prežila dva pády na zem z malých rúk😅

Fľaša Waterdrop

V letnom období je udržanie chladného nápoja veľkou výhodou a musím povedať že som si toto otestovala horúci deň v Zoo. Bolo to osviežujúce mať pri sebe stále studený nápoj. Svoju Fľašu si môžete vylepšiť kovovým vrchnákom v rôznych farebných prevedeniach alebo si ju ozdobíte bambusovým vechnákom.
Má krásny dizajn a musím povedať že ju nosím denno denne. Stala sa súčasťou mojho života v práci na ambulancii, je zavretá takže sa mi tam nedostanú baktérie, vyzerá úžasne a vo fitness si v nej môžem popíjať chladnejší nápoj počas cvičenia.
  • Krásny ženský dizajn.
  • Udržanie studeného a teplého nápoja niekoľko hodín.
  • Doplnenie o bambusový alebo kovový vrchnák.
  • Vhodná aj k športovaniu a do fitness.
lllinda  20. jún 2025 Overená recenzia

Môj každodenný spoločník

Milujem túto fľašu 🩷
Pre mňa je to tá najlepšia voľba, keďže sklenené u mňa nie sú nikdy v bezpečí 😅 a umelé velmi rýchlo zatuchnú rôznymi pachmi.
V lete udrží chlad a v zime teplo.
A ešte k tomu maju dokonalé nádherné farby.
Najväčšie plus ale vidim v tom,že ak vám začne po čase vrchnák plesniviet ( lebo nebudeme si klamať, stane sa to so všetkým čo má kontakt s vodou,slinami, atď...) viete si objednat len vrchnák samostatne,nemusite kupovať celú fľašu a vyhadzovat peniaze zbytočne 😉
  • Udrží chlad aj teplo
  • Nezapácha
  • Má dokonale farby
  • Udržateľný materiál
  • Nešmyka sa
elen987  3. jún 2025

Skvelá chuť

Mala som možnosť ochutnať. Hneď som sa do fo waterdrop zamilovala. Je to úsporné vhodné na cesty. Niečo neskutočne. Vrelo odporúčam každému.
  • Spratnoť
  • skvelá chut