Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    anjelik9993
    22. jún 2022    Čítané 71x

    Testovanie Sunar BIO

    Doteraz som mala skúsenosť najviac s ovocnými príkrmami. Pri dvoch starších dcérkach som zeleninové nevyhľadávala, alebo teda plnohodnotné, ktoré zastanú komplet obed. Varila som im ja. Ale teraz som mala možnosť vyskúšať Sunar príkrmy vďaka testovaniu s Modrým koníkom. A je to super, hlavne, keď človek nestíha variť, alebo chce variť pokrm, ktorý nie je vhodný pre malé dieťatko. Len ohrejem vo vodnom kúpeli požadované množstvo, alebo aj celú fľašku, podľa potreby, a je hotovo. A viem, že dieťa dostalo plnohodnotnú vyváženú stravu. Je super, že príkrmy sú rozdelené podľa ukončeného veku a každá fľaška je obsahovo prispôsobená. Menšie detičky majú kašičky a väčšie nájdu väčšie kúsky, aby si rozvíjali schopnosť hrýzť a prehĺtať pevnú stravu. Musím povedať, že príkrmy pekne voňajú, majú prirodzenú farbu a sú chutné. Je skvelé, že sú bez konzervačných látok, farbív a aróm. Sú v BIO kvalite, čo ja pre moje deti vyhľadávam, lebo chcem pre nich to najlepšie. Sunar si pestovateľov starostlivo vyberá a dodržuje prísny protokol kontroly. Suroviny sú čerstvé a bez chémie. A to vyžadujem, keď mám nahradiť suroviny z našej záhradky. 

    Dcérka má 13 mesiacov a prišli nám 3 druhy príkrmov. 

    Od ukončeného 10. mesiaca:

    Sunar BIO batáty, hovädzie mäso, šošovica - kombinuje batáty, chudé hovädzie mäso a šošovicu. Obsah bielkovín živočíšneho i rastlinného pôvodu pre väčšiu rozmanitosť jedálnička, bez prídavku soli.

    Od ukončeného 12. mesiaca:

    Sunar BIO zelenina, kuracie maso, cestoviny- kombinuje jemné kuracie mäso a cestoviny. Konzistencia s väčšími kúskami je ideálna pre rozvoj schopnosti hrýzť a prehĺtať pevnú stravu.

    Sunar BIO špagety, hovädzie mäso, bolonská omáčka - obsahuje celkom 55 % zeleniny a kombinuje ju s chudým hovädzím mäsom a cestovinami.

    Ako prvé sme testovali Sunar BIO špagety, hovädzie mäso, bolonská omáčka. Obsahuje celkom 55% zeleniny a kombinuje ju s netučným hovädzím mäsom a cestovinami. Konzistencia s väčšími kúskami je ideálna pre rozvoj schopnosti hrýzť a prehĺtať pevnú stravu. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachováva prirodzenú farbu, vôňu a skvelú chuť. Všetko v najvyššej BIO Baby kvalite, bez konzervačných látok, farbív a aróm. 

    Omáčka je chutná, dcérke chutila. Ja za seba môžem povedať, že okrem soli jej nič nechýbalo. 🙂

    Ďalej sme testovali Sunar BIO zelenina, kuracie mäso, cestoviny. Kombinuje vybranú zeleninu, jemné kuracie mäso a cestoviny. Konzistencia s väčšími kúskami je ideálna pre rozvoj schopnosti hrýzť a prehĺtať pevnú stravu. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachováva prirodzenú farbu, vôňu a skvelú chuť. Všetko v najvyššej BIO Baby kvalite, bez konzervačných látok, farbív a aróm. 

    Dcérke príkrm chutil, spapala všetko. Má príjemnú sladkastú chuť po zeleninke. 

    Posledné sme testovali Sunar BIO batáty, hovädzie mäsom, šošovica. Kombinuje vybranú zeleninu, netučné hovädzie mäso a strukoviny. Konzistencia s väčšími kúskami je ideálna pre rozvoj schopnosti hrýzť a prehĺtať pevnú stravu. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachováva prirodzenú farbu, vôňu a skvelú chuť. Všetko v najvyššej BIO Baby kvalite, bez pridanej soli, konzervačných látok, farbív a aróm. 

    Tento príkrm chutil dcérke najviac, čo ma trochu aj prekvapilo. 🙂

    #test_sunarbio2 #recenzia #recenzie_sunar_bio13

    anjelik9993
    13. apr 2022    Čítané 62x

    Testovanie s Tesco

    Keďže mi nie je jedno, čo sa deje s našou planétou, zapojila som sa do testovania čistiacich prostriedkov Tesco Go for Expert Eco Friendly a na moje milé prekvapenie ma vybrali. Môj manžel je vyštudovaný ekológ a obaja sme milovníci prírody, takže o ňu dbáme. Doma sa snažíme žiť ekologicky, triediť odpad, kompostovať, skrátka všetko, čím obyčajný človek môže prispieť a učíme to aj naše deti. Potešilo ma, keď produkty prišli a vrhla som sa na ich testovanie. Milujem poriadok a pri malých deťoch vždy niečo drhnem, tak som bola zvedavá na ich účinok. Skvelé je, že sú v recyklovateľných obaloch, a teda celkovo šetrné k prírode. 

    Prostriedok na umývanie riadu Go for Expert Eco Friendly Tesco (500 ml) 

    Stačí naozaj kvapka tohto prostriedku na riad a umyje všetko, čo má. Je šetrný k pokožke, čo je pre mňa dôležité, mám veľmi suchú pokožku na rukách a nevysušuje mi ju viac. Vôňa je slabunká kvetinová, príjemná, nepení veľmi, ale to je normálne pri takýchto výrobkoch. Mastnotu zmyje dobre. Poháre sa lesknú. Používala som ho na veci, ktoré bežne neumývam v umývačke riadu a s tými si pekne poradil. Ja som spokojná.

    Čistiaci prostriedok do kuchyne Go for Expert Eco Friendly Tesco (750 ml)

    Vždy mám doma nejaký prostriedok na čistenie kuchyne, lebo v kuchyni sa mastnote vyhnúť nedá a mám rada poriadok aj kvôli tomu, aby bolo všetko čisté a bez baktérií, keďže máme malé deti. Tento prostriedok je skvelý, vyčistil mastnotu zo sporáku a nechal ho aj vyleštený. A naviac, pekne vonia. Za mňa super. Netreba ho nastriekať veľa, nechať pôsobiť 10 minút a je to. 

    Gél na pranie Go for Expert Eco Friendly Tesco (18 dávok prania v 1l balení)

    Gél má hustú konzistenciu, stačí ho naozaj málo, lebo veľmi pení, ak to preženiete. Bielizeň opral pekne, nečistoty zmizli. Je super, že je šetrný k prírode. Jediné, čo mi chýba, je vôňa. Ale to bude jeho zložením. Naopak mi vyhovuje, že je šetrný k pokožke, moje dcéry majú suchú pokožku a musím im kupovať špeciálne prostriedky na pranie a tento vyzerá, že by nám mohol vyhovovať. 

    Prostriedok na čistenie kúpeľne Go for Expert Eco Friendly Tesco  (750 ml)

    Čistiť kúpeľňu, je niekedy nočná mora, ale s týmto prostriedkom to išlo hladko. Naozaj, tento čistič ma prekvapil najviac. Nemám rada umývanie kúpeľne, všade je vodný kameň. Tu však stačilo nechať prostriedok pôsobiť 2 minúty a batérie boli čisté a lesklé. Umývadlá a vaňa tiež, je vhodný na vodný kameň, navyše pekne vonia a je šetrný k prírode aj k pokožke. Za mňa super. Tento budem určite kupovať. 

    Univerzálny čistiaci prostriedok Go for Expert Eco Friendly Tesco (1 l)

    Použila som ho na umývanie podlahy. Máme v dome rôzny typy, plávajúcu podlahu, vinyl, dlažbu, všetko bolo čisté a bez šmúh. Stačí ho do vedra pridať málo a umyje perfektne. Príjemne vonia, možno pre niekoho málo, ale za mňa stačí, je šetrný k prírode aj k mojim rukám. Som spokojná, keďže máme deti, vyžadujem čistú podlahu hlavne pre najmladšiu, ktorá štvornožkuje a zloženie výrobku mi vyhovuje aj po tejto stránke. 

    WC gél Go for Expert Eco Friendly Tesco (1 l)

    Prostriedok príjemne vonia, nedráždi nos ani oči. Bežné znečistenie vyčistil dobre a spoľahlivo, nemusí ani pôsobiť dlho. Na silný vodný kameň nestačil, ale to som ani neočakávala. Najväčší bonus je jeho šetrnosť k prírode. Takisto sa mi páči, že balenie je veľké a dobre sa dávkuje. 

    #test_tesco #recenzia #recenzia_tesco_eco_friendly

    anjelik9993
    13. aug 2021    Čítané 94x

    Testovanie produktov od dm

    Kozmetika z dm je mojou obľúbenou, a keď som vyhrala balíček na testovanie, potešila som sa, lebo v ňom boli aj produkty, ktoré som ešte nepoznala. 

    babylove ovocná kapsička 

    Keď moje baby videli, že balíček obsahuje ovocnú kapsičku11, hneď som im ju musela dať. Ovocné kapsičky sú u nás veľmi obľúbené. Problém bol, že bola len jedna. 😀 Babám chutila, je bez pridaného cukru a iných prísad a zo 100 % ovocia, čo oceňujem. Je ideálna na desiatu, olovrant, sladký dezert alebo na cesty. 

    babylove neperlivý nápoj 

    Neperlivý nápoj 11im tiež chutil, nezvykneme ho kupovať, najviac pijú čistú vodu. Oceňujem, že je v nej vysoký ovocný podiel, je tiež bez pridaného cukru a v BIO kvalite. Vodu vypili baby rýchlo a fľaša slúži dodnes. 

    babylove vlhčené utierky s 99 % vody 

    Babylove vlhčené utierky s 99 % vody6 nie sú pre nás žiadna novinky, vždy ich máme doma zásobu. Vlhčené utierky používame najviac, keď sa deti zašpinia, napr. od zmrzliny, piesku... Na zadoček bábätka len v krajných prípadoch, inak umývame vodou, a preto keď sa niečo vyskytne, tak používame len tieto. Neobsahujú žiadne parfumy, je v nich 99 % vody, čo je super. Tiež sú vhodné na citlivú pokožku.

    sundance sprej na opaľovanie, OF 20 

    Keďže je leto v plnom prúde, ocenila som rôzne prípravky na ochranu pokožky tváre aj tela. Išli sme k bazénu, a keďže už bolo po 17, zobrali sme vyskúšať Sundance sprej s faktorom 2017, lebo inak opaľovacie krémy tejto značky nie sú pre nás žiadna novinka. Len pre baby používam s faktorom 50. Tento ale nie je tak mastný, čo je fajn. Nemala som pocit, že si musím umyť ruky. Pekne vonia, dobre sa rozotiera, je vodeodolný a je super, že je to sprej. 

    sundance balzam na citlivé pery, OF 50 

    Balzamy používam každý deň, či v zime, či v lete. Tento je super, že je s ochranným faktorom17, čiže sú pery chránené aj na slnku. Nevonia, nemá chuť, čiže bude vyhovovať aj tomu, kto to nemá rád. Ja si balzamy kupujem s príchuťou, takže to mi tam chýbalo. Pery sú ale po ňom hydratované. 

    sundance MEN transparentný gél, OF 50 

    Príjemný, nezvyklá konzistencia na opaľovací krém17, ale dobre sa nanáša a nie je vôbec mastný, nelepí sa.  Manželovi sa vôňa páči, jediný nedostatok je, že štípe na miestach, kde sa šúpe koža. Má vysoký ochranný faktor. 

    sundance gél po opaľovaní s Aloe vera  

    Zatiaľ sme po opaľovaní používali len telové mlieka, ale gél17 príjemne prekvapil. Má vôňu aj konzistenciu ako aloe, príjemne chladí, nemastí. Ľahko sa rozotiera. 

    Balea tekuté mydlo na ruky 

    Tekuté mydlá Balea28 nie sú pre nás žiadnou novinkou, kupujeme ich často, vyhovuje nám kvalita, cena, vôňa, zloženie... Táto limitka má tiež príjemnú vôňu, máme najradšej kvetinové a ovocné, takže táto broskyňová vonia super.

    Balea šampón na vlasy 

    Šampóny Balea28 kupujem často, limitovanú edíciu vždy. 🙂 Tento som ešte neskúšala predtým, ale teda má veľmi príjemnú letnú vôňu a vlasy mi po ňom voňali dlho. Vlasy som po ňom mala hebké a lesklé.

    Balea AFTER SUN SOS intenzívna kúra na vlasy 

    Túto kúru28 som predtým neskúšala, ale teda môžem povedať, že ju budem kupovať. Po umytí mávam vlasy ako po výbuchu a s touto kúrou boli viac uhladené a jemné.  Čo je veľké plus navyše, že vlasy sa dali aj ľahko rozčesať, čo teda moje sa len tak nedajú. Ja odporúčam.

    Balea sprchovací gél 

    Kupujem pravidelne sprcháče od Baley28, ale tento som ešte neskúšala. A pravdupovediac, už ani nebudem. 🙂 Vôňa nie je nič pre mňa, ja mám radšej kvetinové a ovocné vône na sprcháčoch, ale zas na pokožke ho cítiť dlho a vôňa nie je nepríjemná. 🙂 Je síce kokosový a ja kokosovú vôňu milujem, no táto je divná. 😀 Je po opaľovaní a má vraj chladivý efekt. Chladivý pocit som po ňom teda nemala. 

    Balea MEN sprchovací gél 4 v 1 

    Môj manžel nemá rád typicky mužské sprcháče28, ale radšej má tie svieže, ovocné. Tento mu ale vyhovuje, vôňa príjemná, je po ňom chladivý pocit. Výhodou je, že je všetko v jednom. Prečo také nemajú aj ženy? 😀

    Balea telový sprej 

    Dezodoranty Balea 28kupujem pravidelne, dokonca aj tento som už doma mala, takže žiadna novinka pre mňa. Mne vyhovuje. Vôňa sladký ibištek a kokosové mlieko je príjemne letná. Nezanecháva biele škvrny a dlho vonia, len sa mi nezdá, že od potu chráni tak dlho. Má pekný letný dizajn, ktorý ma hneď zaujal.

    Balea MEN antitranspirant 

    Manželovi sa páči. Pekne vonia a dlho vydrží. Reguluje tvorbu potu. 

    babylove detská športová fľaša

    Fľaša14 je naozaj pekná a praktická, našim babám sa páči. Nám prišiel pekný dievčenský vzor s macíkmi. Dobre sa z nej pije, ľahko sa otvára a zatvára. Je nerozbitná, čo je super, všetko im padá z rúk. 😀  Je bez obsahu PVC a Bisphenolu A. Škoda, že sa nedá umyť v umývačke.

    babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých 

    Čistiace gély 16používame zriedka, radšej sa umývame. 🙂 Ale je to super vec na cesty, alebo keď potrebujete rýchlo dezinfekciu, napr. po tankovaní... Skvelá veľkosť do kabelky. Má pekný obal, čo mi dcéra hneď prízvukovala, že to nesmiem potom vyhodiť. 😀

    babylove tyčinka na opaľovanie

    Dobrá vecička do kabelky,16 keď zabudnete opaľovací krém a ste niekde na slnku. Natieralo sa mi s tým ťažšie ako s krémom, ale nemala som mastné ruky, čo je veľké plus. Má vysoký ochranný faktor. Mohla by trošku voňať. 

    #test_dm31
    Testujeme tekuté mydlo Balea, čo nie je pre nás žiadna novinka, kupujeme ich často. 🙂 Všetky voňajú príjemne.

    #test_dm31
    Babylove vlhčené utierky s 99% vody nie sú pre nás žiadna novinky, vždy ich máme doma zásobu. Vlhčené utierky používame najviac, keď sa deti zašpinia, napr. od zmrzliny, piesku... Na zadoček bábätka len v krajných prípadoch, inak umývame vodou, a preto keď sa niečo vyskytne, tak používame len tieto.

    (2 fotky)

    #test_dm31
    Išli sme k bazénu, a keďže už bolo po 17, zobrali sme vyskúšať Sundance sprej s faktorom 20, lebo inak opaľovacie krémy tejto značky nie sú pre nás žiadna novinka, len pre baby používam s faktorom 50. Tento ale nie je tak mastný, čo je fajn.

    #test_dm31
    Kapsička "padla za obeť" ako prvá. Samozrejme, jedna bola málo, naše baby tieto kapsičky milujú, takže bola náležitá bitka (pohľad mladšej hovorí za všetko 😅) a niečo skončilo aj na zemi. 🙈

    (3 fotky)

    #test_dm31
    Dorazil balíček, hor sa na testovanie 🙂