Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Keď som dostala možnosť testovať produkty od Maybelline nemala som žiadne očakávania, keďže som nikdy nepokukovala po tejto značke, no veľmi ma prekvapili. Zatiaľ testujem ich tretí produkt, tentokrát tento CITY Bronzer, ktorý dokonale spĺňa aj funkciu kontúrovacieho púdru. Odtieň 200 Medium Cool má studený podtón, no i tak krásne vynikne aj na mierne opálenej pleti. Tvári dodá zdravý letný šmrnc, hoci má matný finiš. Čo, ale najviac oceňujem je jeho pigment, ktorý nie je vôbec oranžový. Je to nádherná bronzovohnedá farba. Na pleti dokonale drží aj niekoľko hodín i týchto horúčavách, čo tu máme. Pre výraznejší look sa dá nádherne vrstviť, bez toho, aby na pleti fľakatil. Niektoré žienky tvrdia, že vonia kakaovo, no mne to vôbec ako kakao nepripadá, ani to neviem opísať, ale vonia príjemne. Naozaj skvelý produkt. Ja som do neho úplne zamilovaná 😍. Chystám sa i na jeho ďalšie odtiene pre porovnanie a čo vy? Ktorý bronzer obľubujete vy?

    Na tento produkt som čítala veľmi veľa pozitívnych reakcií, tak som bola zvedavá, či je naozaj tento kit na obočko, tak úžasný ako o ňom všetky baby hovoria (no, nestretla som ešte takú, čo by ho nechválila) 😊. Na testovanie som si dala viac ako týždeň, používala som ho každý deň a nemienim prestať. Keďže mám redšie obočko, hlavne teda ku koncu, tak ho jednoducho potrebujem dokreslovať. Štetček spolu s kefkou v tomto sete je na to ideálnym nástrojom. Mne veľmi vyhovuje. Čo sa týka samotnej gélovej pomády, bála som, že mi nesadne odtieň, ale sadol perfektne. Takže odtieň 04 Ash Brown odporúčam všetkým tmavovláskam, špeciálne čiernovláskam, pretože má taký studenší podtón, a pôsobí prirodzenejšie. Navyše nelepí vôbec chĺpky. Maybelline takisto sľubuje vodeodolnosť tohto produktu, o tom som najviac pochybovala, ale naozaj sa nerozmazáva, či už si tvár opláchnete vodou alebo sa spotíte pri cvičení. Rozmaže sa len vtedy, ak po obočku intenzívne "šúchate" (ale to nerobí asi žiadna z nás 😃). Jednoznačne tento produkt spoločnosti vyšiel a všetkými desiatimi ho odporúčam každej.
    Cena 9,80 € na notino.sk👈

    michaelaprocner
    24. júl 2019    Čítané 241x

    Ako u mňa obstáli produkty TREND IT UP?

    Ahojte,

    určite nejedna z vás pozná drogériovú značku Trend It Up a ja som vďaka tímu z Modrého koníka dostala možnosť testovať niekoľko skvelých produktov tejto značky. Ako to dopadlo? Dozviete sa po prečítaní celého článku, kde som produkty zoradila postupne od toho môjho NAJ až po ten, ktorému som musela bohužiaľ dať palec dolu. Tak sa smelo pustite do čítania.

    Prvým a zároveň tým mojím naj je produkt Daily Dose of Glow Fluid v odtieni 020. Je to fakt top produkt, hlavne teraz na leto, aspoň teda tento zlatistý odtieň. Je síce určený len na tvár a dekolt, ale ja ho používam viac na celom tele ako na tvári. Na tvár naozaj len minimálne. Opálená pokožka vďaka nemu krásne vynikne a vaše telo je nádherne rozžiarené. Milujem ho na kľúčnych kostiach. Bála som sa trblietok, ale zbytočne. Žiadne tam nie sú, resp. sú úplne na drobno namleté. Jediné na čo si dať pozor je množstvo, ktoré na seba nanesiete. Stačí ho naozaj veľmi málinko. 

    Maskara Supercharged Pro Volume si u mňa vyslúžila druhé miesto. Musím povedať, že nenávidím tie štetčekové kefky na maskarách, viac si idem silikónové kefky. Ale táto ma neskutočne prekvapila. Moje riasy dokáže dokonale oddeliť, mierne zahustiť, aj keď je určená na zahustenie, ale skôr ju považujem za super predlžujúcu, pretože dokáže mihalnice predĺžiť do neodolateľných dĺžok. Vôbec mi riasy nezlepovala a jej výdrž na mihalniciach je skvelá. Žiadna opadaná špirála pod očami ani po niekoľkých hodinách. 

    Treťou v poradí je paletka očných tieňov Color Cube  v odtieni 020. Na pohľad vyzerá krásne farebne, preto som na ňu bola veľmi zvedavá. Pri swatchoch na ruku som sa mierne natrápila, ale niektoré tiene z nej ma doslova šokovali. Červený je totálna bomba. Zato, toto isté nemôžem povedať o tom na oko lahodiacim ružovom odtieni, ten ma spolu s fialovým totálne sklamal. Pri líčení som teda nečakala nič svetoborné, ale tak ako sa tiene chovali pri swatchoch, tak aj pri líčení. Hoci pri líčení na podkladovú bázu a na mokro sa tiene nanášali o trochu lepšie. Tiene trochu prášia, ale mne to nevadí, viem si to jednoducho štetcom zotrieť z pleti. Celkovo túto drogériovú paletku hodnotím ako priemernú. 

    Mejkap 2v1 Camou a púder Skin Supreme, obidva v odtieni 020, ukladám na štvrté miesto. Musím povedať, že bezohľadu na odtieň, ktorý mi takmer vôbec nesadol, ma tieto dva produkty veľmi prekvapili.

    Mejkap by som radila medzi stredne krycie, čo mne až tak nevadí. Prekryje v pohode stredne veľké póry, zjednotí pleť. Na bežné nosenie, kedy nepotrebujete byť úplne vyretušované odporúčam. Používala som ho pravidelne s korektorom od Catrice, aby sa ten odtieň do oranžova trochu stratil. Podľa popisu by mal byť vysokokrycí, čo možno pri vrstvení je, ale ja osobne ho neodporúčam vrstviť. Aspoň mne pri vrstvení mejkap nevyzeral veľmi dobre, zaliezal do vrások, ktoré ani poriadne na pleti nemám. Výdrž samotného mejkapu bola v pohode, vydržal na pleti bez pohnutia aj niekoľko hodín i v horúcom počasí alebo teda len minimálne z pleti schádzal, nič strašné. Čo sa týka jeho aplikácie, nanášal a rozpracovával sa na pleť celkom jednoducho. Za tú cenu sa oplatí hlavne, ak nepožadujete špeciálne vysokokrycie schopnosti. P:S: testovaný na mastnej T-zóne.

    Púder od Trend It Up je super, pleť je po ňom úžasne hladká a zjednotená. Len akurát zasa raz neodporúčam ho nanášať v hrubšej vrstve. Najviac ma dostala jeho zmatňujúca vlastnosť, tá je úžasná. Moja mastná T-zóna ho miluje. Nanášam ho najmä tam, iné časti pleti sa s ním až tak veľmi nekamošia, lebo ich dosť vysušuje, takže možno by som ho neodporúčala na suchšiu pleť. 

    Piate v mojom poradovníku sú ceruzka na pery Contour & Glide v odtieni 483 a rúž Two Tone, 020. Ceruzka mi nepríde vôbec ako vodeodolná, ale to mi nijakým spôsobom nevadí. Viac mi vadí, že pery vysušuje, hoci len pri nanesení kontúry na pery. A to píšu, že by mala byť s obsahom avokádového oleja a hydratačná. Inak odtieň je očarujúci a oceňujem i strúhadlo na konci ceruzky, ktoré zabezpečí stále precízne nanesenie na pery.

    Rúž v odtieni 020 má veľmi intenzívnu červeno-oranžovú farbu. Opticky dokonale zväčší pery vďaka svojmu dvojodtieňu. Krémová textúra tohto rúžu na pery zjemňuje pokožku pier a zanecháva ich na pohľad chutne šťavnaté.

    Celkovo hodnotím tieto dva produkty na pery ako priemerné. Žiadne nadšenie sa nekonalo, ale ak si ich už zaobstaráte, verím, že ich aj na plno využijete.

    Posledné a zároveň šieste miesto si vyslúžili dva produkty tejto značky, ktoré ma nijakým spôsobom neohúrili a z týchto produktov ich považujem za najslabšie.

    Prvým je lak na nechty No1 v odtieni 145. Na pohľad krásny odtieň, no pri nanášani na nechty totálne sklamanie. Farba nevýrazná, resp. ak chcete dosiahnuť odtieň balenia musíte vrstviť, čo by nebol problém. Ale textúra je podľa mňa dosť vodová, ťažšie sa vrství a po zaschnutí sa veľmi rýchlo z nechtov ošúpe. Ešte mu však dám šancu pod gélom. 

    Druhým produktom z tejto dvojice je gél na obočie Fibre Brow v odtieni 020, ktorého odtieň je pre čiernovlásky podľa mňa stále dosť svetlý. Mne osobne tento gél nevyhovuje vôbec, chĺpky na obočí mi neskutočne zlepoval a obočie síce bolo zafixované, ale za to vyzeralo ešte redšie ako v skutočnosti je. Skúšala som ho aj ako len fixátor na už vyplnené obočie, to bolo lepšie, no i tak som mu neprišla na chuť. Možno pre baby s hustým obočím bude tento produkt dokonalý, za mňa však získava palec dolu.

    Na záver by som chcela poďakovať za tento bohatý balík drogérii Dm a tímu Modrého koníka. V článku som uviedla len svoje poznatky, svoje skúsenosti s danými produktami. Žiadny produkt nezatracujem, všetky sme individuálne a to čo nesedí mne, môže kľudne vám alebo naopak. 

    S láskou 

    Michaela 

    Dnes sa pozrieme na zúbky tomuto mejkapu od Trend It Up, ktorý som dostala v rámci testovania. Začnem s negatívom a potom sa vrhnem na jeho pozitíva. Jediné negatívum🔸 jeho odtieň, ktorý je na mňa príliš tmavý a do oranžova. Myslím si, že väčšina žien to má tak isto. Neviem, možno k opálenej pokožke sadne lepšie 🤷‍♀, aj keď pri malom nanesenom množstve a s korektorom svetlého žltého podtónu nevyzeral úplne zle. V opačnom prípade ho budem musieť miešať s iným odtieňom alebo ho spotrebujem iným spôsobom, napr.ako podklad pod swatche či líčenia len na instagram 🤔. A teraz tie pozitíva, keďže ma aj milo prekvapil:
    🔸stredné krytie, hoci je označený ako vysokokrycí, 🔸 jednoduché nanášanie a "blendovanie", napriek tomu, že mejkap je hutnej konzistencie,
    🔸 zdravá, rozžiarená a prirodzená pleť (odhliadnúc od odtieňa),
    🔸žiadna maska na tvári, nemám pocit, žeby upchával pleť a pleť by nedýchala,
    🔸nefľakatí, vydrží 5-6 hodín v skvelej forme, no treba prepudrovať.
    Určite je to mejkap vhodný pre tie menej náročné za skvelú cenu.
    #test_dm22 #recenzia

    Prvým produktom, ktorý by som rada zrecenzovala je paletka očných tieňov Color Cube od značky Trend It Up.
    Na ruke vyzerajú krásne pigmentované, no keby ich nevrstvím, vôbec tak nevyzerajú. 🤨 Uvidíme akú výdrž budú mať tieto tiene, keď ich použijem v líčení. Pri swatchovaní ma najviac sklamal ružový a fialový tieň, ktoré som musela neskutočne vrstviť. Ak nie, päťkrát, tak vôbec 😖 A naopak ten červený s odleskami bronzu ma veľmi milo prekvapil. Ten sa nanášal úžasne a ihneď som dosiahla požadovanú pigmentáciu.😍😍 Ostatné tiene stačilo dvakrát navrstviť. Celú paletku hodnotím ako priemerne dobrú. Pigmentácia je taká stredná, ale nečakala som veľa. Tiene neprášia, ale aj keby, mne to nejak neprekáža, pokiaľ by pigmentácia paletky bola výborná. Celkovo paletku hodnotím na 3/5. Neurazí, neohúri.
    #test_dm22 #recenzia

    Prvý príspevok venujem tomu, čo balíček na testovanie od Trend IT UP obsahoval:
    🔹2IN1 Camou Makeup&Concealer, odtieň 020
    🔹Skin Supreme Compact Powder, odtieň 020
    🔹Daily Dose of Glow Fluid, odtieň 020
    🔹Color Cube Eye Shadow Palette, 020
    🔹Supercharged Mascara Pro Volume
    🔹Fibre Brow Gel Filler, odtieň 020
    🔹Contour & Glide Lipliner, odtieň 483
    🔹Two Tone Lipstick, odtieň 020
    🔹Lak na nechty No1, odtieň 145
    Všetko vidíte na foto. Testujem ho už vyše týždňa, prvé dojmy sú super. Niečo sedí viac, niečo menej. Detailnejšie recenzie prinesiem v priebehu tohto týždňa na každý jeden produkt. A celé to zhrniem v článku. Máte sa na čo tešiť, baby 😍 #test_dm22 #testujem_dm22 #recenzia

    michaelaprocner