Opakované infekcie

natali1991
5. apr 2023

Ahojte .. dnes som 12+5 tt a zase mi zistili nejaku bakteriu v posve plus streptokoka a tak zase liecba Macmiror 500 .. ide o to ze mam opakovane bakterie v posve a priznak mam iba trosku svrbenie a nechapem preco.. s priatelom styk nemame presne pre strach z infekcii a aj tak ich dostanem.. ked som nebola tehu tak som nevedela co je to mykoza a podobne infekcie a teraz v tehu sa na mna valia asi postupne vsetky 😔 od rana zacinam opat liecbu s Macmiror 500 alee moja otazka a prosba je ze viete mi poradit nejake cipky alebo hocico uz ako zabranit dalsiej infekcii 😪🙏 hygienu dodrziavam a ocividne to nestaci a uz neviem koho poprosit o radu .. alebo kam sa obranit s pomocou proste bojim sa tych infekcii opakovanych .. a neviem ako sa volaju tie bakterie iba viem ze treti je streptokok a toho budu liecit az pred porodom

mattina8991
5. apr 2023

Je to v podstate normálne, tehotná žena je náchylná na infekcie a mykózy. Je to tým, že sa ti mení pH v pošve. Po vybratí antibiotík vyskúšaj geliky lactofeel, vyberieš celú kúru ktorú máš v krabičke a potom si preventívne dávaj jeden gelik raz za týždeň až do pôrodu 😊 Mala som ten istý problém a mne to gynekológ odporučil takto a zabralo.

tanyan
5. apr 2023

Skús podporiť imunitu probiotikami a prečítaj si, ktoré potraviny sú vhodné / nevhodné pri protikvasinkovej diéte. Vylúčiť styk zo vzťahu pre strach nie je zdravé pre vzťah - stačí dodržiavať základné hygienické zásady a nepreháňať to ani s intímnou hygienou, lebo zničíš aj potrebnú flóru, čím vytvoríš prostredie vhodné na rozmnožovanie nevhodnej.

natali1991
autor
5. apr 2023

@mattina8991 teraz mam tie cipky tak iihned ako ich doberiem zacnem teda s tym co mi radis ☺️ Ozaj som uz zufala

natali1991
autor
5. apr 2023

@tanyan ja som na sucharoch aj tak stale lebo mi je stale zle takze zo stravy to asi nebude ale idem nastudovat tie probiotika vyskusam vsetko

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre