Náhly potrat pred interrupciou

aabbccddee
27. jan 2023

Zdravim. Pred tyzdnom som zistila ze som tehotna a momentalne som cca v 5.tyzdni, a kedze si momentalne nemozem dovolit a ani nechcem mat babo tak som sa hneď aj objednala na interrupciu na ktoru idem uz o dva dni. Problém ale je ze som vcera mala sex s priatelom a odvtedy spinim a dnes som zacala aj krvacat a boli ma podbrusko. Moze ist o nahly potrat? Budem v 5.tyzdni vidiet ak zo mna vyjde plod? A mam este vobec chodit na tu interrupciu? Dopredu dakujem za odpovede.

malacibulka
27. jan 2023

Zhluk buniek neuvidis. Pred samotnym zakrokom uz nevysetruju, takze tam zavolaj ze mas podozrenie ze tehotenstvo skoncilo spontanne, a spytaj sa ci ta vysetria oni alebo mas ist ku gynekologovi. Nasledne na zaklade vysledkov zrusis/podstupis planovany zakrok. Bez vysetrenia si nemozes byt ista.

heln
27. jan 2023

@aabbccddee nie plod neuvidis, lebo v tomto stadiu je to len zarodok, obaleny plodovym vakom, a ked to z teba bude vychadzat, tak pojde vela krvi a vystelka maternice.
urcite sa daj vysetrit, konzultuj bud z nemocnicou alebo svojim gynekologom, lebo moze to byt aj hematom a kludne mozes zostat tehotna.

adima3377
23. mar 2023

Tvoje spinenie neznamena.ze potracas dieta.Aj ja som to tak mala.A teraz ma dcera 11.Na gynu.tak alebo inak musis.kvoli kyretazi.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre