Nedôvera

25. sep 2023

Dá sa vobec fungovať vo vzťahu kde je úplne zničená dôvera..nebola to fyzická nevera ale vypisovanie a klamanie..aj keď je snaha z druhej strany na vidím všade len klamstvo vymyslim si príbeh čo možno ani nie je pravda

januska12323
25. sep 2023

Nie, skôr či neskôr to krachne.

deti95060810
25. sep 2023

a čo ťa s dotyčným spája... deti, majetok ... alebo

pralinka25
25. sep 2023

ja si myslim ze vybudovat sa da kadeco, aj obnovit aj polepit ale dovera nie. teda aspon u mna nie. s clovekom ktory ma sklamal a klamal sice viem vychadzat dalej aj korektne aj priatelsky ale o dovere ako takej uz nemoze byt ani reci. kazdopadne da sa fungovat vo vztahoch aj bez dovery. otazne je ci by ti to vyhovovalo.

autor
25. sep 2023

@deti95060810 láska...ja ho mám stále rada aj napriek všetkému...po všetkom sa teda správa normálne len tie moje príbehy jasné že to pramení z tej nedôvery

pralinka25
25. sep 2023

a je to skutocne laska? alebo zvyk, istota, pohodlie ...

lubkavargova1
25. sep 2023

Nie, po case ho ta snaha furt sekat dobrotu prejde a zunuje a zase sa vrati tam kde bude....teba nejako ukociruje do takeho bezpecia, ze sa stanes manzelkou, pridu deti a on veselo bude hladat to "ine" inde...kto raz ochutnal zakazane ovocie, bud sa z toho zosere, alebo si dopraje viac a viac...

akiana
25. sep 2023

Neda. Bude ta zhryzat kazde zavibrovanie mobilu, kazdy vyjazd s kamaratmi, kazdy like na socialnej sieti. Tu su dve moznosti - bud pracovat na obnoveni znicenej dovery, ale to musite obaja chciet rovnako, alebo ist od seba.

autor
25. sep 2023

@akiana chceli by sme pracovať len akosi to nejde...
Teda neviem ja som taká zmätená ako nikdy ..ja už neviem čo je dobré čo zle čo robiť/nerobiť
@pralinka25

akiana
25. sep 2023

Nic, proste ak mu nadalej nevies ani len po troskach zaacat doverovat, asi na tom on nepracuje tak, ako by mal. Neobvinovala by som sa na tvojom mieste.

deti95060810
25. sep 2023

si naivná .... bez dôvery je vzťah o ničom...

alalajka
25. sep 2023

To nie je láska. Základom lásky je dôvera.

sasa1310
25. sep 2023

ako sa dá žiť s niekým, ktorý ťa klame? To už môžeš žiť so susedom

alickapusinka
25. sep 2023

Ako môžeš mať s niekým lásku komu neveríš. Bez dôvery nie je láska. Klamal ťa a TY ho miluješ a čosi chorá. To určite nie je láska človek ktorý miluje nie je neverný aj ked to nie je fyzická nevera. Bez dôvery nie je láska.

autor
25. sep 2023

Tak asi je to len zvyk ako píše žienka vyššie..alebo čo to je?alebo strach z odchodu z mojej strany...je mi naozaj s ním dobre ...dobre sa správa...snažím sa mu aj veriť len akosi to nejde

pralinka25
25. sep 2023

aby si potom nelutovala stratene roky lebo casom ta to aj tak dostihne. vsak nemusis sa rozohdnut hned ani robit konecne riesenia. daj si cas. ak sa sprava dobre uzi si to a premyslaj. nechaj si mysel otvorenu.

autor
25. sep 2023

Načo je potom somnou?načo mi ubližuje ak ma nemá rád...

autor
25. sep 2023

@pralinka25 premýšľam stále.... niekedy to na mňa doľahne a vtedy som slabá vtedy mu všetko vykrikujem,
vtedy mu neverím ani že prší von aj keď prší... plačem...

pralinka25
25. sep 2023

ja si nemyslim ze by ta nemal rad. chlapi su v tomto inak premyslajuci ako my zeny. on mozno len potreboval pomastit ego ze je ziadany vobec to nemusi suvisiet s tym ze by ta nemal rad. ak by nemal tak by sa teraz isto nesnazil. ale je vidiet ze sa trapis. zivot je kratky na to dobrovolne sa dzat v trapeni.

autor
25. sep 2023

@pralinka25 dakujem..strašne sa trápim dnes to na mňa doľahlo...bola som už dvakrát u psychológa zamerala som sa aj na seba...potvrdilo sa mi že aj pravda vyjde najavo...obávam sa že si možno aj ničím zbytočne vzťah ale v tejto chvíli si neviem pomôcť ..jedna situácia mi nedáva zmysel logiku a preto som úplne mimo...plačem

alalajka
25. sep 2023

Niekedy aj takéto písanie je horšie ako fyzická nevera. On si vypisoval vedome a asi dlhodobo. Pri fyzickej nevere môže ísť niekedy len o skrat, keď si človek vypije a neurobí to úplne vedome. Ale on to robil vedome. To že je teraz s tebou neznamená, že si jeho životná láska. Možno si hľadá inú. To nevieš ako vážne to s tebou myslí. Možno teraz nechce byť len sám.

alalajka
25. sep 2023

Vieš si predstaviť vydať sa za takéhoto muža a mať s ním deti? Však skoro polovica manželstiev sa rozvádza a to do manželstva idú ľudia s "čistým štítom". A on sa už teraz takto bezcitne k tebe zachoval.

pralinka25
25. sep 2023

aj vies co si pisali? vysvetlil ti to nejak? mali ste na tu temu aj rozhovor?
akoze su tu baby co dokazali taketo odpustit ale ja by som to napriklad nevedela a ani nechcela. to uz zalezi dost aj od povahy cloveka. ako dlho sa s tym trapis? je to este cestve?

ceresna79
25. sep 2023

Čo ti dáva takú istotu, že tam nebola fyzická nevera?

autor
26. sep 2023

@pralinka25 vysvetlil bolo to ťažké obdobie pre mňa aj pre neho bol určitú dlhšiu dobu mimo domu počas covidu niekde zatvorený je to už práveže dve roky ale za tie dva roky ma ešte raz sklamal
@ceresna79 nie som si tým istá ale tvrdil to

alalajka
26. sep 2023

Však chodíš ku psychológovia. Tak sa ho skôr pýtaj ako môžeš z takého výťahu odísť a nie v ňom zostávať. Už teraz sa dlho trápiš, nakoniec to môže dopadnúť tak že budeš chodiť k psychiatrovi a aj tak prídeš o vzťah a ešte sa u teba objaví nejaká psychika porucha a prídeš aj o samu seba. Toto nie je zdravý vzťah, ktorý máš. Nie je tam láska. Niekde inde na teba určite čaká práva láska.

autor
26. sep 2023

@alalajka teraz nechodím ku psychologovi...bola som dva alebo trikrát v tom ťažkom období

retatka
26. sep 2023

Za tak krátku dobu ťa už toľkokrát sklamal ?Dievča, toto nieje zdravý vzťah ,ten muž ťa nelúbi .Si mladá ,choď svojou cestou ,ešte nájdeš aj normálnych mužov ,neupínaj sa na tohoto .Ochorieš z toho ,časom bude robiť to isté lebo to je v ňom ,nemá morálne zábrany .A ty skončíš z toho trápenia na antidepresivach .

pralinka25
26. sep 2023

no mohol miesto toho pisat radsej tebe. preco bol zavrety niekde sam? nemohli ste byt spolu?
no kedze to este stale nemas spracovane tak tri sedenia boli malo. skus psychologa znovu. tieto sklamania su na vyrovnanie dost tazke.
a ako dlho vlastne ste spolu? alebo kolko mate rokov.
ja by som hladala dalej. ale ako hovorim potrebujes cas a spracovat to. to spracovanie je dolezite aj pre tvoj pripadny buduci vztah. osobne by som ti radila v sedeniach pokracovat a dat si to vnutorne do poriadku.

alalajka
26. sep 2023

Prešli dva roky a stále sa trápiš. Chceš sa trápiť ďalšie roky a aj tak ti asi nakoniec skončí tento vzťah? Týmito premrhanymi rokmi si len znižuješ možnosť stretnúť niekoho normálneho, čo ťa bude skutočne mať rad.

lujziana44
26. sep 2023

Myslím si, že nie. Podľa toho čo si napísala, si myslím, že mu už ani nechceš veriť a keď sa na to tak pozriem, možno by to tak bolo pre teba aj lepšie. Načo sa budeš tlačiť do niečoho, o čom teda nie si vôbec presvedčená. Nájdeš si niekoho lepšieho