Zásielka je doma dm drogérie.Nakupujete v dm drogérie maminky? Pre mňa je dmka čistá psychohygiena... #testivanie #koniktestuje

    (4 fotky)
    aeowyn22
    5. apr 2022    Čítané 326x

    MOJE TESTOVANIE PRODUKTOV OD DM DROGERIE MARKT

    Ahojte !

    Na testovanie som sa prihlásila s pocitom, že skúsim šťastie. Napísala komentár a odoslala svoj názor. O týždeň mi prišla správa, že som bola vybratá. Potešila som sa neskutočne. Produkty som pre vás otestovala a nech sa páči, môj názor je úprimne napísaný.

    1. BALEA TUHÁ PENA NA HOLENIE

    Je vhodná na všetky typy pokožky. Hodnotné látky ošetria a rozmaznávajú pokožku už počas holenia, čo vďaka testovaniu môžem potvrdiť. Pena je bohatá na vysokokvalitné oleje. Ošetrujúce zloženie chráni pokožku pred vysušením a zachováva ju prirodzene hydratovanú. Cukrové tenzidy vytvoria tuhú penu, ktorá zmierňuje podráždenie pokožky počas a po holení. Moja pokožka je veľmi citlivá. Holenie nikdy nepatrilo medzi moje „obľúbené" činnosti. Vďaka tomuto mydlu v krásnej ružovej farbe si ho užívam. Odporúčam ho všetkými desiatymi!

    10/10

    2. MASÁŽNY KAMEŇ GUA SHA

    Kameň GUA SHA je vyrobený z horského kryštálu a má aj úložnú taštičku. Má revitalizačný účinok. Je vhodný pre namáhanú pokožku tváre. Masážny kameň bol dokonale prispôsobený tvaru tváre. Môže sa používať samostatne alebo v kombinácií s ošetrujúcimi kozmetickými výrobkami. Praktické vrecko z bavlny je ideálne na cestovanie. Je to moja prvá skúsenosť s týmto masážnym kameňom a som príjemné prekvapená!

    10/9

    3. BALEA NATURAL BEAUTY

    Tento sprchový gél je osviežujúci. Obsahuje olej z konopných semien s extraktom z papáje pre jemný pocit na pokožke. Rešpektuje prirodzenú rovnováhu pokožky a zvádza zmysly oživujúcou vôňou. Pokožka po sprchovaní s týmto gélom je hotový zážitok. Testovala som ho prvýkrát, no moje srdce si získal!

    10/8

    4. BALEA NATURAL BEAUTY

    Toto telové mlieko je vhodné na normálnu až suchú pokožku. S extraktom z bio avokáda a jojobovým olejom. Ošetruje prirodzeným spôsobom. Receptúra je z 97 % prírodného pôvodu. Nedá mi nespomenúť, že obal je zo 70 % vyrobený z recyklovaného materiálu. Je veľmi príjemné a voňavé. Jediná maličká chybička je, že trošku dlhšie trvá, kým sa vpije do pokožky. Aspoň ja mám s ním túto skúsenosť, ale to na jeho kvalite, myslím, neuberá. Vyskúšajte! 🙂

    10/8

    5. BALEA BEAUTY SÉRUM S KYSELINOU HYALURÓNOVOU

    Sérum sľubuje okamžité vyhladenie pokožky. Cielene zmierňuje vrásky a pokožka zostáva pružná. Je pre mladší vzhľad pokožky. Osvieži pokožku hneď po prvom použití a intenzívne ju hydratuje. Má ľahkú textúru, ľahko sa vstrebáva a pri pravidelnom používaní značne zmierňuje hĺbku vrások. Odporúča sa používať ráno a večer. Dokonca nielen na tvár, aj na krk. Sérum som testovala prvýkrát, a som za túto príležitosť vďačná. Top sérum! Odporúčam!

    10/10

    6. BALZAM NA PERY - SOFT COOKIE

    Je to balzam so sladkou vôňou keksíkov a čokoládových guličiek. Obsahuje včelí vosk a bambucké maslo. Je to limitovaná edícia. Tento balzam mám prvýkrát (celkovo, čo sa značky týka). Pery sú po použití hydratované a príjemné na pohľad aj dotyk. Pri každom nanášaní je to pre mňa hotový zážitok a vždy mi vyčarí úsmev na perách. Vôňa je úžasná.

    10/10

    7. ALVERDE MASLO NA NOHY - BIO LIMETKA, BIO ECHINACEA

    Alverde maslo je určené pre veľmi suchú pokožku. Je vhodné aj pre diabetikov. Kombinácia aktívnych zložiek s bio bambuckým maslom a hydratačným maslom poskytuje intenzívnu vlhkosť a starostlivosť. Prírodný olej v kombinácií s bio limetkou rozmaznáva namáhané nohy a znižuje nepríjemné pocity sucha a napätia. „Masielko" je úchvatné. Príjemne vonia a ľahko sa vpíja do pokožky. Nohy po použití sú hebké a príjemné. Odporúčam!

    10/10

    8. BALEA KRÉMOVÁ PENA DO KÚPEĽA Z VÝŤAŽKOM Z KVETOV BAVLNY A KVETINOVOU VÔŇOU

    Pena obsahuje hodnotné ošetrujúce látky s výťažkom z kvetov bavlny. Je pH neutrálna k pokožke. S použitím tejto peny je kúpeľ veľmi príjemný a relaxačný. Veľmi pekne vonia. Odporúčam.

    10/10

    9. BALEA SPEVŇUJÚCA HYDROGELOVÁ PLEŤOVÁ MASKA GOLDEN VANILLA

    Zlatá hydrogélová pleťová maska dodáva intenzívnu hydratáciu a rozmaznáva vašu pleť makadamiovým olejom a kyselinou hyalurónovou. Pleťová maska perfektne priľne na každú kontúru tváre a postará sa tak o optimálne prijatie látok do pokožky. Na pokožke sa odporúča nechať 15-20 minút. Moja pokožka bola po použití pekne zhydratovaná a napumpovaná. 🙂 Odporúčam vám ju vyskúšať a dopriať si ten zážitok!

    10/10

    10. BALEA MASKA NA RUKY S UREOU

    Maska na ruky zmierňuje akútne pocity pnutia pokožky, poskytuje intenzívnu hydratáciu až 24 hodín a vyhladzuje vrásky spôsobené suchou pokožkou. Zloženie pH - neutrálne k pokožke s vitamínom E chráni pokožku pred vysušením, podporuje jej zotavenie a pomáha zachovať prirodzenú rovnováhu hydratácie pokožky. Odporúčam vám s čistým svedomím!

    10/10

    Chcela by som veľmi pekne poďakovať za príjemnú skúsenosť s produktami, že mi to bolo umožnené, a že nie len pre seba, ale aj pre vás som mohla napísať, ako vnímam produkty, a aké testovanie bolo . @koniktestuje 🙂

    #test_dm36 #recenzia #recenzia_dm

    lenkavalova
    1. máj 2021    Čítané 84x

    Giorgia a jej BEBA

    Ahojte mamičky

    V úvode našej recenzie sa vám trochu predstavíme. 

    Volám sa Lenka a som mamou špagetky menom Emma Giorgia. ❤️

    Moje vymodlené dievčatko prišlo na svet 3.6.2020.

    Ešte v tehotenstve som si sľúbila, že urobím maximum, aby som mohla dojčiť a že to nevzdám tak rýchlo ako pri synovi. 

    Vďakabohu sa mi to splnilo a z nemocnice sme odchádzali plne dojčené (klobúčik verný priateľ😂) .

    Giorgiu som v tomto nijako neobmedzovala a dojčila na požiadanie (aj každú 1,5 hod). Popravde, inak sa ani nedalo, lebo špagetka bola od narodenia veľký jedák a už aj pri párminútovom meškaní dosť hlasným spôsobom ukazovala svoj taliansky temperament. 🙉 Za jej apetít by sa ani Joey Tribbiani nemusel hanbiť. 

    Všetko bolo super, malá krásne priberala. 

    Až prišiel 4. mesiac. Vtedy nám pediatrička povedala, že je potrebné prejsť na náhradné mlieko. S tým som nesúhlasila. Mliečka som mala veľa a mala som pocit, že ako matka by som zlyhala. Tak sme sa dohodli, že po každom dojčení ju ešte dokŕmim. 

    A tu začal náš boj. Vybrať mliečko= hotové umenie. Jedno Giorgii nechutilo, jedno nezasýtilo, z ďalších sme grckali alebo mali bolesti bruška. 

    Už keď sme si mysleli, že máme to pravé, BUM! 💥 A zas odznova. 

    Keď mala Giorgia 8 mesiacov, už bola tak zvyknutá na fľašu, že odmietla moje mliečko. Aj keď papala tuhú stravu, mliečko chcela každé 2 hodiny.

    Preto sme sa veľmi potešili, keď sme dostali možnosť testovať mliečko BEBA SUPREMEpro 2. 

    Hneď, ako došiel balík, sme ho museli vyskúšať. Mliečko bolo veľmi chutné, jemné, super sa rozpúšťalo, žiadne hrudky, čo by upchávali cumeľ. Žiadna zbytočná pena. 

    Giorgia vypila vždy všetko do poslednej kvapky. Ďalšou výhodou pre mňa bolo, že krásne zasýtilo. Už som nemusela na noc pridávať do mliečka kašu, aby prespala celú noc. 🙏😴

    Asi po týždni testovania u nás nastali menšie problémy s bruškom a kakaním (už sme chceli prestať s testovaním), ale všetko sa nakoniec upravilo a my sme mohli pokračovať. 

    Mliečko sme si brali so sebou, aj keď sme išli na výlet k rodičom. Krabica sa v pohode zmestí do tašky na Giorgiine veci. Keďže mám v taške vždy aj náhradnú odmerku, nevadilo nám, keď sa odmerka v mliečku „stratila", keďže v krabici nie je žiadna úchytka na zavesenie odmerky. 

    Posledný týždeň sa začali Giorgii prerezávať ďalšie zúbky, tak nám odmietala tuhú stravu. Ale opäť pomohla BEBA SUPREMEpro 2, vďaka ktorej sme to zvládli bez plaču z hladu. 

    Za nás rozhodne najlepšie mliečko. Sme vďační za možnosť zúčastniť sa testovania. Ďakuejeme #konik_testuje. Naša voľba je jasná. Rozhodne pri ňom zostaneme. Náš favorit. 

    #test_bebasupreme  #recenzia #skusenosti_beba_supremepro2

    VÝHODY :

    1. Zloženie 

    2. Chuť, rozpustnost (vrelo odporúčam do kávy 😂) 

    3. Zasýtenie 

    4. V neposlednom rade sú to plechovky a odmerky. U nás najlepšie hračky. Nikdy by mi nenapadlo, že ešte aj pre ne je možné sa pobiť (Samuel 8 rokov). Ale ten kľud potom, na nezaplatenie.

    NEVÝHODY :

    1. cena (naozaj chápem, že pre niekoho to je „pálka", ale ja neľutujem. Presvedčili sme sa o kvalite.) 

    kikcak
    15. okt 2020    Čítané 171x

    🌿Testovanie Verbena🌿

    Už nejaký ten čas testujeme sušienky od Verbeny a sú naozaj skvelé. 😍❤️
    Majú dve možnosti balenia, väčšie a menšie. 😍 Výborná voľba na cestovanie, či výlety alebo len tak do kabelky.

    PRECHÁDZKA V PARKU
    Tento krát som volila výbavu na prechádzku do parku🌿. Rakytníkové sušienky s kúskami pomaranča, šípkové a zázvorové cukríky.

    VERBENA V HORÁCH

    Moja najobľúbenejšia príchuť sušienok bola so mnou po horách. Energia, zasýtenie, pamlsok, všetko v jednom. ❤️⛰

    Bazove s kúskami amerických brusníc sú naše na. j📈

    Verbena je jednoducho stály spoločník

    Už ako dieťa si pamätám, že babka mávala tieto cukríky vždy na stole v kuchyni a aj viem prečo. Pretože my ich máme tiež a to preto, lebo keď na nás príde mlsná, stačí jeden a hneď je lepšie. 😊 No a teraz sú to nie len cukríky, ale aj sušienky. 👌Myslím si, že toto Verbena duo tu vydrží zase dalšie a dalšie roky a dúfam, že ich bude mať na stole položené potom aj moja dcéra, pretože dobré veci sa dlho tradujú.❤️

    Ďakujeme za možnosť testovania. ❤️🌿 

    #verbena #verbenatestuje #verbenatestuje2 #sommama #somzena #zena #mama #priroda #laska #radost #susienky #cukriky #verbenasusienky #verbenacukriky #testujem #dnestestujem #modrykoniktestuje #koniktestuje #test_verbena #test_verbena2 #verbena_cukriky_skusenosti #verbena_susienky_skusenosti

    benikate
    30. mar 2020    Čítané 1328x

    Rúčky, ručičky, máte SUCHÉ prstíčky

    Časté umývanie rúk (nielen počas karantény) pokožku vysušuje, Linola jej vlhkosť prinavracia.

    Kdekoľvek Vašej pokožke chýba kyselina linolová, nedarí sa jej dobre. Reaguje stratou vlhkosti. Telo si nedokáže pomôcť samo, keďže tieto dôležité lipidy samo neprodukuje. Prípravky značky Linola obsahujú účinnú látku, aby napomohli regenerácii kože. Pomáhajú telu odstrániť príčinu straty vlhkosti. 

    Za seba a svoje deti môžem smelo prehlásiť, že je to skutočne tak!

    V prvom rade sa chcem poďakovať, že sme sa vďaka Modrému koníku s mojimi deťmi mohli podieľať na 14-dňovom testovaní produktov nemeckej značky Linola. Na mušku sme si zobrali krém na ruky a umývací gél na ruky, telo a tvár. 

    Naše testovanie sa, žiaľ, začalo presne v tom období, kedy v Bratislavskom kraji začali zatvárať školské zariadenia pre prvé prípady koronavírusu. Dva dni po tom, čo nám prišiel voňavý balíček s produktmi na suchú a citlivú pokožku, zatvorili školy a škôlky aj v našom meste... A doma zostali okrem dva a pol ročnej dcérky Alžbetky aj škôlkarka Katka a prváčik Lukáško. 

    Karanténa a domáce testovanie 

    Takže skúška prebehla v domácej karanténe za prítomnosti všetkých troch detičiek. 

    Mňa a moje ratolesti spája suchá pokožka. Kým ja každú zimu a prechodné obdobie bojujem so suchými rukami až do takej miery, že sa mi na koži v okolí nechtov tvoria malé krvácajúce trhlinky, deti mávajú suché hlavne nožičky. Možno to súvisí s tým, že ich slniečko počas letnej dovolenky pri mori trochu viac opálilo, a preto ich teraz treba viac hydratovať. Lukáškovi sa k tomu sem-tam ohlási potravinová alergia s červenými svrbivými ložiskami v záhyboch a vždy po jej prekonaní má jeho pokožka na nohách sklon k tvorbe šupiniek. V čase nášho testovania sa navyše všetkým trom objavil suchý červený fľak aj na rukách. 

    Fotoaparát to vo fáze, kedy bol najvýraznejší, nedokázal zachytiť úplne detailne, ale už po prvom týždni intenzívneho používania krému na ruky bolo po probléme. Musím však povedať, že krém na ruky sme mali stáli pri sebe. Niekedy to bol až komický pohľad, ako ma všetci traja obkľúčili a nastrkali predo mňa tri páry drobných ručičiek so slovami "Mama, krémuj!" a "Ešte mne, aj mne, a ešte sem...

    Takže poďme si zhrnúť skúsenosti s krémom na ruky. 

    Rúčky, ručičky, máte suché prstíčky 

    Výrobca uvádza, že Linola Hand s hodnotnou kyselinou linolovou je určený na veľmi suchú, hrubú a popraskanú pokožku rúk. Kyselina linolová podporuje prirodzenú regeneráciu ochrannej kožnej bariéry a lipidy a glycerín znižujú pnutie pokožky. Vhodná je aj na pokožku so sklonmi k ekzémom a citlivú pokožku, pretože neobsahuje ureu, konzervanty, silikóny a minerálne oleje.

    Keďže mám za sebou odskúšané už nespočetné množstvo krémov na ruky cez Neutrogenu až po modrú Indulonu, nestačila som sa čudovať, ako sa môže Linola tak úžasne rýchlo vstrebať. Ja si ruky krémujem pri každom odchode z domu. Zažili ste už to, že po zabuchnutí dvier a ceste z domu, trvá hodnú chvíľu, kým krém vsiakne do pokožky, a vy si za ten čas stihnete vďaka mastnému filmu ušpiniť rukávy kabáta či obľúbenej bundy alebo zamastiť púzdro na mobil či peňaženku? Mne sa to stávalo dosť často. Pri Linole takéto niečo nehrozí, pretože sa vstrebáva neuveriteľnou rýchlosťou. Nestopovala som to, ale môj slabý odhad je tak do cca. 30 sekúnd. A nezanecháva lepivý film. Z rovnakého dôvodu si krém zamilovali aj deti a nijako ich to bezprostredne po nakrémovaní neobmedzovalo v ďalšej hre.

    Neutrálna vôňa tohto produktu medicínskej starostlivosti o pokožku nikomu nevadila. Vadilo nám jedine to, že pri toľkej denne spotrebe všetkých členov domácnosti sa nám Linola rýchlo minula 😜 (Ale za to sme si s manželom zodpovední tak trochu sami 🙈😆😝 To s nevýhodami krému nemá nič spoločné...)

    Som rada, že testovanie prebehlo práve v období, keď počasie prekvapilo a kým prišlo stabilné jarné počasie, pár dní sme zažívali aj skutočné mrazy. Vtedy mi praskla kožtička na pravom palci a krvácala. Z toho dôvodu musím mať v povinnej výbave kabelky počas zimy aj leukoplast. Že s levom Simba alebo so šmolkami, "čert to vem", aspoň je zo mňa cool mamina, trendseterka 👌👌👌. Čo ma trochu prekvapilo, pri použití Linoly na ruke s malou rankou, som zacítila mierne štípanie, ale po chvíli to prešlo. Čiže jej nanášanie v čase čerstvých poranení kože treba zvážiť, alebo stačí len tieto miesta vynechať.

    Tomuto krému na ruky zostanem určite verná. Zajtra nahadzujem rúško a gumené rukavice a utekám do lekárne, samozrejme, v bezpečnej vzdialenosti od druhých ľudí, pretože všetci vieme, čo je karanténa. 😷 Zakúpiť ju môžete v každej dobrej lekárni. Cena je síce vyššia, okolo 8 eur, ale určite stojí za všetky tie pozitívne vlastnosti a účinky. 

    Už žiadne slzičky pri sprchovaní a kúpaní 

    Poznáte to, problém nahnať ich večer do vane a ešte väčší problém dostať ich odtiaľ von? 

    Kto má deti, určite zažil nejednu takú situáciu. A ešte častejšie sa dejú situácie, keď sa deťom pri kúpeli dostane čistiaci prípravok alebo šampón do očí. Neviem ako u vás, ale náš Lukáško vie od malička pri takom niečom zavíjať ako siréna, že všetci susedia vedia, že je u nás práve čas na večernú hygienu. 

    Druhým testovaným produktom bol Linola Shower and Wash - sprchový a umývací gél na ruky, telo a tvár pre deti a dospelých. Výrobca opäť uvádza, že tento mikroemulzný gél umožňuje rýchle vstrebanie hodnotných lipidov do pokožky a zvyšuje obsah jej vlhkosti až na 24 hodín. Za nás bolo obrovské plus jeho hypoalergénna, prijemná vôňa a olejovo-krémová konzistencia. Radosť nanášať na telo. Neštípe v očiach a výborne pení.

    Čo sa týka balenia, oceňujem ľahké a pritom veľmi originálne otváranie. Až sa mi k tomu núka napísať jedna vtipná príhoda z prvého dňa testovania. Lukáško sa sprchuje už sám s tým, že sprchový gél a šampón mu zložím z vrchnej poličky ku nohám, aby ho mal po ruke. Len malá chybička. Zabudla som mu ukázať ako sa Linola Shower and Wash otvára...

    Na uzávere je taký malý skrytý "zobáčik", ktorý sa iba vysunie a po použití naspäť zasunie. Lukáško si poradil po svojom. Odkrútil celý uzáver a položil ho vedľa a gél si z fľaštičky nalial. Neviem koľko veľa sa mu podarilo na jedno použitie vyliať, ale hlavne zabudol závit na fľaštičke zatvoriť a pri sprchovaní natieklo trochu vody aj do nej. Samozrejme, nepochválil sa nám s tým... 🙂

    Na druhý deň manžel sprchoval dievčatá a čudoval sa nad konzistenciou nového testovaného gélu, že je nejaký riedky ako voda. Zavolal ma a ja som hneď vedela, že tam náš malý postrach Denis primiešal aj o čosi viac vody. Ale predstavte si, normálne to išlo zvrchu zliať, keďže sa voda s gélom úplne nepremiešala a vo fľaštičke zostala opäť správna konzistencia prípravku. Tak aj takéto plus sme vďaka nášmu prvorodenému výmyselníkovi objavili.

    A po dvojtýždňovom používaní môžem naozaj potvrdiť, že pokožka sa vysušovala menej. Síce dodatočne stále pokožku krémujeme telovým mliekom, ale rozdiel je vidieť. Čo sa týka ceny, tak 300 ml balenie stojí v priemere od 10 eur vyššie, ale keďže gél už pri malom množstve dobre pení, vydrží pomerne dlho aj keď ho používa celá naša päťčlenná rodina. 

    Kde sa vzala, tu sa vzala Linola

    Značku Linola som pred testovaním nepoznala, až neskôr som na ňu dostávala čoraz viac dobrých referencií nielen od známych, rovnako po prieskume na mojom instagramovom blogu @doma_s_troma. Bola som prekvapená, koľko ľudí s ňou má dlhodobo dobé skúsenosti a pomohla vyriešiť nejeden problém s atopickým ekzémom u detí a dospelých. 

    Na vzorke 179 oslovených len 29 percent ľudí značku registrovalo a 71 percent prípravky nepoznalo. Pritom na trhu je celá rada prípravkov tejto značky s rôznym percentuálnym obsahom kyseliny linolovej a všeobecne platí, že čím je vaša pokožka suchšia, tým viac lipidov potrebujete. Keďže naše telo túto nenasýtenú kyselinu nevie vytvárať samo, a aby ostala pokožka zdravá, je nutné pravidelne kyselinu linolovú dodávať - rovnako ako, napríklad, vitamíny. Viac informácií nájdete na www.linola.sk.

    Vďaka testovaniu na Modrom koníku som si rozšírila obzory a som veľmi vďačná, že medicínsku kozmetiku Linola začleníme do obľúbených produktov každodennej starostlivosti o telo celej rodiny. Pevne verím, že vyššie zhrnutými výhodami osloví aj vás. Takže "do-krémovia" priatelia. 

    Pozdravujú vás "testovači" Katka a deti Lukáš, Katka a Alžbetka 

    ladova87
    5. nov 2017    Čítané 162x

    Týždeň veľkého testovania BILLA

    Keďže som na MK nováčik, naozaj som nečakala, že by som práve ja mohla byť jedna z mála vyvolených na testovanie mäska. No možno je to tým, že musím variť takmer každý deň, keďže doma mám tri deti, priateľa a psa  a ďalšie dieťa “na ceste”.

    Snažím sa, aby bola naša strava pestrá a hlavne musím variť to, čo zjedia najmä deti, nie len my dospelí. Tak isto, nakoľko sa momentálne ešte aj sťahujeme, nemám čas vymýšľať recepty typu “kocka v šmyku”. Potrebujem vždy niečo rýchle, chutné a zdravé.

    Moja prvá návšteva prebehla v piatok okolo štvrtej pol piatej. Síce som chladiaci box s výrobkami Slovenská farma našla hneď pár metrov od vstupu do obchodného domu, veľký výber tam nebol. Čo sa týkalo kuracieho mäsa, boli tam posledné dve balenia kuracích krídel, z ktorých sa moje deti asi veľmi nenajedia. Ale našťastie mali hovädzie na guľáš. Tak si hovorím, že to bude asi znamenie. Aby bolo v našom víkendovom guľáši viac mäsa,  vzala som aj jedno balenie bravčového. Mäsko malo po rozbalení krásnu farbu, vôňu ako má mať. Nebolo "žuvacie".

    Samozrejme to som skúšala až po uvarení. Keďže nemám kotlík, tak som to varila len vo veeeľmi veľkom hrnci. Hodila som tam masť a veľa cibule. Keď bola trošku upražená tak kocky mäska, ktoré som nechala podusiť vo vlastnej šťave. Neskôr som pridala paradajky a papriku a tiež nechala podusiť. Keď už bolo mäsko aj zelenina mäkká, tak som pridala zemiaky a vodu. Tesne pred dokončením korenie a cesnak. Buď sme boli všetci veľmi hladní, alebo bol ten guláš fakt dobrý. Ale zjedlo sa všetko a každému chutilo. Plus taký malý tip. Raz na jedných krstinách si dávali do gulášu čerstvú cibuľku. Je to výborné, odvtedy to ináč nejedávam.

    Pri mojej druhej návšteve BILLA som bola veľmi milo prekvapená. Výber kuracieho bol oveľa väčší ako naposledy. Kuracie štvrte, kuracie stehná, kuracie stehná bez kostí a kože, kuracie krídla. Tak isto samozrejme bolo aj bravčové a hovädzie. Asi je lepšie chodiť na nákup ráno. Teraz som bola cca o desiatej. Oslovili mi teda kuracie vykostené stehná, nakoľko je to mäsko šťavnatejšie ako prsia. Mäso malo už zabalené krásnu čerstvú farbu. Tak isto po rozbalení aj pekne voňalo. Nebol tam žiadny závan "staroby", alebo ako by som to napísala. Mäso bolo pekne vykostené. Žiadne zvyšky kostí. Výborne sa s ním pracovalo.

    Tak teda som uvarila super jednoduchý recept. Čínu. Postup je nasledovný. Najprv si na panvici, alebo woku opražíme na drobno nakrájanú cibuľku. K tomu si pridáme na rezance nakrájané mäso. Keď je mäsko "urobené" do biela,  pridáme mrazenú zeleninu (nejaký mix na čínu), trošku premiešame a povaríme, pridáme na kocky nakrájaný ananás, zmes na chinu ( tiež ju nájdete pri omáčkach, príchuť nechám na výber každému chutí niečo iné) a nakoniec pridávam zmes na čínu v prášku, ktorú si rozmiešam s vodou v sklíčku od omáčky, aby nič nevyšlo na zmar. Medzitým som si dala variť ryžu. Chcem podotknúť, že mäso bolo vážne šťavnaté a samo o sebe malo výbornú chuť aj bez dochucovania.

    Ďalší môj nákup som sa stavila o trištvrte na štyri, ale výber bol na moje milé prekvapenie opäť veľký. Tentokrát ma oslovili čerstvé kuracie filé. Samozrejme, jedno balenie je pre nás málo. Ako obedo-večeru sme tentokrát mali karí kurča s celozrnými cestovinami. Milujem varenie na woku, preto som si naň naliala akurát olivový olej a keď bol horúci som si rovno doň “vysypala” kuracie filé. Keď začali byť sfarbené do biela, okorenila som ich troškou soli, papriky a čierneho korenia. K tomu “od oka” kečup a horčicu. Keď sa to celé rozmiešalo, prevrelo, pridala som karí korenie. Každý nech si pridá koľko mu chutí. K tomu som podávala celozrné cestoviny. Opäť všetkým veľmi chutilo 🙂

    Posledný nákup som si “dopriala”. Bravčová panenka. Mňam. Mäsko veľmi lahodné, jemné, šťavnaté a chutné. Nie je nič lepšie na vychutnanie bravčovej panenky ako jemne nakorenený steak médium rare. V strede ružovučký a k tomu opekané zemiačky. Ja osobne ešte k tomu milujem taký svoj dressing. Ten je tiež ultra jednoduchý. Keďže mám rada pikantné veci, tak si iba zmiešam tatársku omáčku s chilli omáčkou. Prepáčte to foto. Nevydržala som na to pozerať bez ochutnania 🙂

    Celé toto testovanie by som zhrnula asi takto.

    V prvom rade ďakujem za takúto možnosť a životnú skúsenosť. Keby som mala vypísať všetky pozitíva a negatíva, začnem tým zlým. Jediné, čo som vnímala ako negatívum bol veľmi malý výber pri mojom prvom nákupe, ale to bola moja chyba, keďže som sa vybrala na nákup v piatok o piatej večer. Avšak viem, že sú aj ženy, matky, ktoré cez deň nikdy nemajú čas na nákup, a preto si to nechávaju na čas, keď už majú deti po škole a krúžkoch. Tak možno by BILLA mohla myslieť aj na to.

    Teraz veci, ktoré som vnímala ako pozitíva. Ostatné dni, ktoré som realizovala nákup bol vždy výber veľký a rozmanitý. Každý deň som v potravinovom chladiacom boxe našla niečo nové, čo ma inšpirovalo na nákup mäsa, ktoré som ešte pred tým neskúsila. A to bola pre mňa výhoda, že som nemusela už večer, alebo skoro ráno rozmýšľať, čo budem variť. Proste som na to prišla vždy až vtedy, keď som zbadala v ponuke Slovenskej farmy niečo, čo som tam predtým nevidela. Mäso bolo vždy chutné a voňavé. Nikdy sa mi nestalo, že by bolo zapáchajúce alebo nedobrej kvality. Určite odporúčam mäso mamičkám aj nemamičkám, ktoré pozerajú v prvom rade na kvalitu a chuť. Určite tam bol citeľný rozdiel oproti “poľským” či napichaným mäsám z dovozu.

    Nebudem preháňať, keď poviem, že som si zamilovala nakupovanie mäsa v BILLA. 🙂

    bionke
    Správa bola zmenená    30. jan 2017    

    #konik_testuje #test_dermablend balicek dorazil, tesim sa na rano ❤ zacinam testovat ❤