Ahojte mnohé ma poznáte z minulých rokov. Každý rok pred Vianocami pomáham nejakej rodinke, ktorá na tom nie je práve najlepšie.
    A keďže znova sa blížia Vianoce a nie každý ich bude mať také ako by sa patrilo, prosím o potravinovú pomoc a prípadne aj vhodné vianočné darčeky pre maminku s troma deťmi z Prešova (3,5 ročné dievčatko a a 6 a 12 roční chalani). Po zaplatení nájmu mamine ostane 90 Eur mesačne! Otec detí zomrel... Ak by ste chceli uľahčiť život tejto rodinke, napíšte mi - v rámci PO a KE viem po veci prísť, prípadne Vám môžem dať priamy kontakt a veci im doručíte sami...
    Z potravín sú vhodné všetky trvanlivé - múka, cukor, cestoviny, konzervy, trvanlivé mlieko, skrátka hocičo, čo sa rýchlo nepokazí.
    Vianoce sú aj o pomáhaní... A vďaka každému jednému z Vás, ktorí sa rozhodnete pomôcť, môžu mať krajšie sviatky ďalší štyria ľudia...
    Všetky vyzbierané veci budú odnesené spomínanej mamine, sama im nejaké prinesiem. Všetky darované veci budem po sviatkoch dokladovať fotografiami z odovzdania.