1 / 1

    Neporadim ti misku, ale ja to robím do fľašky, premyjem napr. mungo , to je pre mňa najlepšie, a zalejem na niekoľko hodín, potom vylejem vodu a nechám klicit, fľašu strcim niekde do kúta a ja ju mám prekrytu silonkou, spodkom, aj mi to bráni svetlu, aj cesto pekne precedíme. Takže každý deň dva krát preplachnut , vodu nechať odtiecť. Zase prikryť. Za tri dni mňam. Supky pri premyvani vylievam

    28. jan 2020

    Naklicovacie misky su nanic, poriadne to nepremyjes a zacne to plesniviet. Najlepsie je dat semienka do zavaraninoveho pohara, hore gazu pripevnit gumickou a aspon 3 x denne poriadne preplachnut. Cca za 3 dni na svetle budu klicky, neskor dat do chladnicky, nech sa spomaly klicenie

    28. jan 2020

    Semienka este predtym macaju vo vode, podla druhu niekolko hodin, tu mas aj taku tabulku
    https://www.valachshop.sk/blog/naklicovanie-sem...

    28. jan 2020
    040881
    autor

    @belllinka ďakujem, takže tie misky sú na...... 🤪🤪🤪🤪 Skúsim to s tou fľaškou teda.

    28. jan 2020
    040881
    autor

    @mooonika1975 ďakujem 🙋‍♀️

    28. jan 2020