Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Reklama
Infinity
Infinity
Dnes o 09:46   luciaa86: @lienka1304 drzime palceee :-) nech si uz vsetky najdeme tie dve ciarky coskoro ;-)
Dnes o 09:46   rybca: @mimi21 bohovsky pristup doktorov, evidentne ti nieco je, ale podla nich nic, to sa jeden citi ako hypochonder, ja preto nerada chodim k doktorom. H..
Dnes o 09:46   raduza2: @drndapetka bud ráda že opravdu chytl jen ten parapet ,dovedeš si představit kdyby chytlo zateplení na baráku :-S
Dnes o 09:46   edusik: @priadka no ja si myslím, že ak dáš výpoveď si Dobrovoľne nezamestnaná, t.j. nemáš nárok na podporu, nožno na nejaké sociálne dávky v núdzi, ale to..
Dnes o 09:45   suzik77: @zuziiiicek17 kto, blondina? :-D hej, take to je vyumelkovane niekedy. ale nejak mi tam nevadi.
Dnes o 09:45   nina88: @willi ahoj willi, ja som prve tehotenstvo citila pohyby okolo 20 tt, pri druhom cca 18 tt... A to som si dlho nebola ista, ci je to ono... ;-) Podl..
Dnes o 09:45   mamusia: Mmmm, nikto nema skusenosti? :-(
Dnes o 09:45   mibi41: Ahojte dievčence, ako je to s milovaním v 5tt? Nemôže sa miminku niečo stať? Poradte, ďakujem veľmi pekne :-) .
Dnes o 09:45   riana12: @mishuu ahojky, ja som dneska v praci od 6:15 :-N bezne byvam tak 7:25 :-N :-D z toho skorsieho vstavania mam dost uz teraz :-p
Dnes o 09:45   danielkabn: Mili78,dakujeeem moc :-) tak mne nezabera nič,a na papier mi gyndoš napísal diagnózu ako iná ženská neplodnosť :-( :-( :-( ;-(
Dnes o 09:44   mnamko: Tak to urobím,nikdy mi štát nič zadarmo nedal aj keď som ostala vdova s dvoma malými deťmi nikdy sa nikto nezaujímal o toči mi stačí tých pár korún.
Dnes o 09:44   maznacik007: @katja78 ta pani bola a je veriaca a to ze sa vyliecila a dnes ma rodinku je velkym zazrakom Bozim a ona to tak vnima a vydava o tom svedectvo. Neuz..
Dnes o 09:44   hhenike: @flamenga Díky krásne za ochotu :) ... problemik je len, ze je to take rozlisenie, ze sa to vobec nedá cítat. Keby ta to velmi nezatazilo a dalo by..
Dnes o 09:43   bufina: @mamkanec :-D :-D :-D :-D
Dnes o 09:43   martinka1981: @happy8051 mysliš že sa stretneme? je to rozdiel 1,5hod tak neviem :-. no ved uvidime :-D Neboj vydržime,musime...... takže ty už budeš baliť tašky,..
Dnes o 09:43   janette4: Ahojte. @monalisatko a čo znamená "stará"? so mnou bola v porodke žena,čo mala 41rokov.mala doma dvoch 20 a 21ročných chalanov a mala druhého partne..
Dnes o 09:43   beruska113: @any23 veru je zlaty. ked som sa na nieco spytala , tak odpovedal tak podrobne a dlho, ze som ho uz chcela prerusit, ze staci, uz viem vsetko. veru..
Dnes o 09:42   henaha: Jumci, Ivusko je strasne podareny na tych fotkach :-) tie modre ocka mu len tak svietia...a vidiet krasne aj bublinky ;-) ja by som mozno za urologo..
Dnes o 09:42   brumca: @henika81 nieje zaco :-) testuj ale potom zajtra rano, rannym mocom ;-)
Dnes o 09:42   misicka455: Tak super, že se snad z kašle nic važnějšého nevyklube.Třeba ještě nějaké dozvuky po ventylátoru. Verča po té trubce do krku než začla mít svuj hlas..
Dnes o 09:42   diddi: Ahojte,tak nase dievky neskutocne plakali...uz vcera hovorili,ze nikam nejdu...dnes mi ich doslova trhali a tahali do triedy...celu cestu domov som..
Dnes o 09:41   janemari: @majkal ako neviem si predstavit ze by som sa k nemu vratila.To by musela vymriet cela eho rodina aby som jeho rodinou bola ja aj dieta.Lenze pritom..
Dnes o 09:41   katrinb: @juliagregor ano budem miesat.....dam potom vediert, ako im chutilo
Dnes o 09:41   lusil2005: @sammy19 ja este raz dakujem za pozvanie na tvoj blog ;-)
Dnes o 09:40   anibas: Pekný deň - Júúj baby, keby som bola z BA - tak vám napečiem torty .... :-D :-D :-D :-D U nás to bude s tortou asi podľa porekadla: Obuvníkové deti..
Dnes o 09:39   klaudia74: Nooo, ešte píšte, aby som sa už úplne zneistila... :-( Ja som o "našej" škôlke počula, že deti ktorých rodičia sa ozvú, to majú potom veeľmi ťažké....
Dnes o 09:39   janette4: Ahojte. @lulu723 čo má čo svokra piskovať?je to tvoje dieťa a tvoje rozhodnutie,ostáva jej len rešpektovať to.ja som tiež chcela dať Maťa do školky..
Dnes o 09:39   mirip: To neviem ale to že ti je zle prežiješ, a to je dobre ono teraz od cca 6 do 11tt býva najhoršie a potom bud nevolnosti ustulujú alebo ostanú to je u..
Dnes o 09:39   minori: Deti ešte nemám, ale ak raz budú, určite vyberiem z mien: Slávka, Klára, Gabriela, Daniela, Magdaléna (pre dievča), Radovan, Ondrej, Róbert (pre chl..
Dnes o 09:37   zuzana0612: @tanyja pekná krstná mama... a to ešte uvidíš, čo bude, keď začne mylý hovoruť a tvoriť si svoj vlastný názor. hneď povie, že k babke nejde, lebo ju..
Dnes o 09:37   emily327: @nivejka ahoj moja, ako? Zase som online na chvilku. Ty si este 2 v 1? A co bola si za tu epi? No ja nechodim k svojej gynekologicke, ja chodim rovn..
Dnes o 09:37   edusik: @kata2882 ja neriešim čo si myslíš, ja len som nepochopila tvoj príspevok, tak som chcela vedieť ako si to myslela, lebo sa mi zdá, že si sa troška..
Dnes o 09:36   tatianka.g: Ahojte tak my uz mame v 7tyzdni 60 cm a 4850g. Od porodu Tomasko narastol 6 cm. =-) Prave dnes som pretriedila jeho vecicky, ze co uz nenosime. Aj j..
Dnes o 09:35   emily327: Dobre ranko, tak som aj ja zase online - ale iba dnes na par hodin. Sedim v nasom bytiku, notebook mam polozeny na nevybalenej pracke a okolo mna sa..
Dnes o 09:34   silvia07: @kasami nasi maju taku starsiu ucitelku, ale zda sa byt velmi mila...sedi s kamaratkou zo skolky, tak je spokojna...dnes maju iba tri hodiny - idu s..
Dnes o 09:34   babulka: Ahojte, nedalo by sa k "Otázkam", tak ako je hlasovanie pozitívne, priraidiť aj hlasovanie negatívne? Teda ak je odpoveď na otázku dobrá, dám hlas,..
Dnes o 09:33   janemari: @tanyja ja viem ze drobec nebude vela potrebovat a nebudem ho ani rozmaznavat ved naco mu bude 20 dupaciek ked vynosi len 2-3.A na obhliadku ideme p..
Dnes o 09:33   rybca: @sofi07 ta svadobna je krasna..:))))) Baby mam dve otazky: 1. Vcera som nadabila na NL strankach na recept na WI a podla toho mi vychadza, ze to je..
Dnes o 09:33   marikac: @miyya tehu samozrejme..... :-D
Dnes o 09:32   jojina11: Ahojte som tu na chvílu, maličká spí, ale nám to letí onedlho 4 mesiace, :-) :-) mali ste tu debat o plávaní, no ja by som tiež rada, ale v ZM sa dá..
Infinity
Infinity
<< Novšie
>> Staršie
  Pridaj diskusiu alebo otázku