Odporúčame: Modrykonik.cz Modrastrecha.sk Mojasvadba.sk
Infinity
Infinity
dnes o 00:18   adriana7: @petraxy6 , len sa nesmieme hrávať na schovávačku a musíme sa vyhýbať bicyklom! :-D
dnes o 00:18   manzanilliak: Neboj ja s nou diskutujem dost a nic nenecham premlcat, to len za to ze tu priznal ze robim aj taketo domace roboty tak tu zo mna urobili podpapucov..
dnes o 00:18   mima595: @maca_p - ale aspon sa možem s Mm pohadat aj cez den :-D :-D :-D ..kym pocas roka len po veceroch..inak fakt ako doma..slovenske more je slovenske m..
dnes o 00:17   2hanah: Měla jsem se synem stejný problém, když byl miminko, narodil se předčasně (34+2), takže to také bylo tím a hlavně se to věkem zpravilo úplně samo, a..
dnes o 00:17   baklik: Http://www.sme.sk/c/2122447/modra-indulona-je-dobra-nielen-na-cistenie-topanok-ale-aj-na-nestastny-atopicky-ekzem.html
dnes o 00:10   zelovocka: @kemonka aj mňa pridaj potom do správičky, keď budeš ráno vkladať fotku s // ;-) alebo aspoň dúšik maličký nech tam je, ok? :-D
dnes o 00:10   sendy182: Nedaj sa určite, dá riešiť, apeluj tým že má v triede svojích kamarátov a do škôlky sa teší .....ja mám decembrového syna Ľubka, do školy pôjde aj o..
dnes o 00:10   vavrenka: @luciauk to v akej polohe maly cucka? kraasna fotecka x-)
dnes o 00:05   modra1: @strapco13 Ahoj, prosím, nedávno si sem dávala link o crp, neviem ho nájsť, mohla by si znova? Ďakujem :-) Platí vo všeobecnosti, že na crp 37 už tr..
dnes o 00:02   katy1979: @lili777 tak tak lili clovek si az po case uvedomi co je dobre a co zle. Viem ze vela ludi je proti vajdovi ale ked si clovek naozaj precita o co mu..
včera o 23:57   sendy182: Oddych, oddych, oddych, a vitamíny ja som bola spokojná, keď boli deti malé aj so sirupom Pikovitom a viem že probiotiká sú určite dobré, len moje d..
včera o 23:57   veve10: @minewka hmmm...a kolko ma tvoja mala? Neviem preco, ale mam dojem, ze je este malinka...myslim tym, nieco okolo roka, alebo aj menej...skor menej...
včera o 23:56   tymothy: Ahoj, tak po delší odmlce mířím zase k vám. :-) A prosím o názor. Zkoušeli jste někdo podat při alergii na BKM svému děcku sirup Aerius? Pomohlo to?..
včera o 23:56   luciferova: @lucinenka001 ja robim paradajkovu taliansku (moj vymysel): jedna kocka pasirovanych paradajok, olivy, bazalka das spolu varit aj s vodou, mozes pri..
včera o 23:54   hajanka: @momicek davkovane je 5kv denne, v rovnakom case, najlepsie s poslednym krmenim pred spanim, uzivaju sa dlhodobo, nastup ucinku je individualny (u n..
včera o 23:51   dendy1: @amiiia no u nás to je práve úplne naopak. Ku každému naťahuje ruky, ukazuje a hovorí nahlas tetáááá, uio, priam kričí po ľuďoch a keď niekto niečo..
včera o 23:51   hajanka: @ustrachana no ale nemas zaruku, ze v inom kociku bude chciet byt, ked sa rad nosi... kedze pises, ze ho chces nahradit
včera o 23:50   veve10: @katren ja len dufam, ze nie je v skutocnosti tehotna. Lebo potom su tento parik Pat a Mat a ich dieta to bude mat v zivote dost tazke. Cely cas bud..
včera o 23:49   sendy182: Učiteľka resp. riaditeľka dá podnet k odbornému vyšetreniu / detský psychológ, psychiater/. Ak je v triede neprispôsobivý alebo zanedbaný žiak tak u..
včera o 23:49   maca_p: Pravidelne periem hracky. ale vazne. vlozim hracky do navlecky od podusky, strcim do bubna a periem. takto nosim aj hracule z materskeho centra, hla..
včera o 23:48   majkaaa13: Ja mám AB a moji rodičia majú obaja nulku...je to vôbec mozne? S maminou sa totiz.podobame...:)
včera o 23:48   alenv: @mamina1978 ten superb se mi docela líbí,ale ta octávie je děs jeslti jsi to teda poznala :-D :-D :-D ale hmoty jse v tom řádně a práce taky
včera o 23:45   kapr: @ruda ty u nás asi nic převratného. Doma uklízím jak vzteklá, někde začnu jinde skončím, do toho pokojík a jiné 30x denně převráceno naruby, jo rozb..
včera o 23:43   vicki2012: Len ku kombinacii, ktore by bol ochotny clovek pristupit su tazko zohnatelne.
včera o 23:42   zfidorka: @lyongirl tiez si myslim ze bambi roxi je lepsia ako baby lucy... ked je teplo, tak ma mala v noci dole len vlniaky (mam baby idea, tie krasne zakry..
včera o 23:34   lauraespozito: @lili_mia ja som kupovala camillu ale Daniela je jemnejšia
včera o 23:31   chomik: Ahojte, chcela by som sa poradiť ohľadom dojčenia a prikrmovania, malý sa krásne dojčí len niekedy mám obavy, či nepije a následne aj papá priveľa....
včera o 23:31   liinda: @ivett no nad tym som nerozmyslala...no vsak uvidime.ked tak sa vzdy da predat...
včera o 23:24   krystalka: @lenajsek - my jsme na té foniatrii dopadli letos v lednu podobně, byli jsme v Praze na Foniatrické klinice v Žitné a měla jsem z toho taky pocity d..
včera o 23:21   elinka27: @alenka600 je to ok, pokial ta poloha je ergonomicka cize to co som ti uz pisala predtym ;-)
včera o 23:15   abbey1: @luskacik @vitana Holáň je ozaj super.
včera o 23:14   taty: @henikav hej to ma tiez velmo potesilo ze konecne neprsi sme si to konecne vychutnavali na zahrade. 8-)
včera o 23:14   dadula1985: @bambi2 ďakujem... minulé leto v Turecku... .:-D
včera o 23:10   cruellka: @majussska1812 áno človeku je to velmi ľúto,ale asi to tak malo byť a preto musíme byť teraz vďačné za tie malé slniečka,ktoré čakáme a presne ako v..
včera o 23:08   nnell25: Caute, ozivujem temu lebo som uz nestastna ked pocujem a citam ze sukromna skolka je onicom. Hladam teraz skolku pre maleho kedze nas nezobrali do s..
včera o 23:08   kamilka22: @sny tvoja dcerka ma 4 roky - rovnako ako ta moja. necitala som vsetko, ale ako je na tom tvoja dcerka s komunikaciou? Vie sa pekne vyjadrovat? Tym..
včera o 23:05   andrea_stella: @marcelatje napr. ja platim u mojho gynda vzdy 8euri za usg,ale on je nestatny tak neviem ci je v tom rozdiel aj teraz za morfo som platila,ale napr..
včera o 23:02   danka_ba: @cecilh traba stahovat po jednom - ak by si chcela viacero naraz tak sa za to plati ... je tam viaceto casti - my mame doma cez 20 ...
včera o 23:00   kveta: @gotana Po akwj liecbe endometriozy si a na co cakas? Nejak sa mi tento postup od dr nezda, tak preto sa pytam..
včera o 22:59   berenika39: @janettka roky nepočítej (mám jich přesně tolik), stejně je to jedno, míň jich nebude ;-) . mě to ani nepřipadne, že mi je tolik (jako tobě ;-) ;-)..
Infinity
Infinity
<< Novšie
>> Staršie
 Pridaj diskusiu alebo otázku
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)