59 / 539
    Zapekaná špargľa

    mňááááááááááááám davaj sem

    14. máj 2015

    @gabika783 🍜🍝

    14. máj 2015

    Ako robíte???

    16. máj 2015

    @penelopa Šparglu som ošúpala ale nie je potrebné.Predvarila som ju cca 5 min vo vriacej vode a potom som ju tam ešte cca 10 min nechala.Scedila obalila pol so šunkou pol so slaninkou ,dala do zapekacej misy poprášila korením a dala na 180 len na gril na 10 min.Na vrch som dala látky masla.Po 10 min som ju posypala ešte nivou a už len počkala kedy sa rozpustí.K tomu syrová omáčka.(smotana na varenie + bambino necháme povariť a pridáme provensálske korenie)

    16. máj 2015

    Vďakaaaaaaaaaaaaa,vyzerá na zjedenie.O))) ja mám bielu,uvidím,či sa takto podarí:O))).

    16. máj 2015
    Komentár bol odstránený

    hmmm mnamka...

    5. jún 2015

    vyzera to super.ja som sparglu este tiez nejedla.kde ju kupim?toto vyskusam i ja .a mozem sa este opytat ze to ako sa supe?

    9. jún 2015

    @1bambulka1 a korenie cierne,alebo niejake ine?dik

    9. jún 2015

    @1bambulka1 a toto je prosim ta jedna porcia, ci to je aj na obed aj na veceru? bo ja teda tiez nemam kedy ranajkovat, a toto by som asi "zozrala" na obed na supu 😀 fakt to vyzera bohovsky, to urcite vyskusam 🙂

    9. jún 2015

    @natulik161 Dostať ju kúpiť v každom obchode.)Šúpem ju škrabkou na zeleninu🙂

    11. jún 2015

    @natulik161 čierne

    11. jún 2015

    @elanor To bola porcia pre dve osoby 🙂

    11. jún 2015

    a chuťovo to takto ako chutí? 🙂 Špargľu som ešte nerobila

    11. jún 2015

    @adelleli zelena je mi blizsie ku kalerabu, biela je taka specifickejsia...taka sparglova :oD zelenu mam osobne radsej, je konzistenciou jemnejsia.

    16. jún 2015