242 / 539
    Obed,večera- grilovaná cvikla zapečená s nivou a Pangasius v peste z medvedieho cesnaku

    mnamky, ako si to robila?

    24. máj 2015

    @zuzulikmichalik neviem čo myslíš teraz?

    24. máj 2015

    tu rybicku som myslela... ako pripravim to pesto?

    25. máj 2015

    @zuzulikmichalik No sezóna medvedieho cesnaku už skončila☹ Ale robí sa z listov medvedieho cesnaku.Rozmixuješ listy s olivový olejom ,môžu sa pridať aj orechy kto má rád.Naložíš do fliaš a skladuješ v chladničke.

    25. máj 2015

    @1bambulka1 ahoj, prosim ta, cviklu si piekla ako? vcelku v alobale? osupanu/neosupanu?predvarenu/surovu? 🙂 dakujeem

    12. jún 2015

    @5esicko ahoj,ošúpanu a trošku predvarenu.Surová sa tak dobre neupečie.Poukladáš na plech a pokvapkáš olivovým olejom 🙂

    12. jún 2015

    @1bambulka1 ďakujem 🙂

    12. jún 2015