204 / 539
    Jahodový koláčik

    Podľa receptu:
    A je to tu: clafoutis! Vo Francúzsku veľmi obľúbený koláč.
    1 HR mlieka
    1HR smotany na šľahanie (ja som dala biely jogurt)
    2 žĺtky
    3 vajíčka
    agáve sirup
    3 PL múky špaldovej

    Do okrúhlej formy dáme jahody. V miske zmiešame cesto a vylejeme na jahody Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 35 minút. Necháme vychladnúť . Bon appetit

    12. jún 2015

    wow, zajtra robim!

    19. jún 2015

    @bombicka19 nelakni sa potom cesta.Je redšie ,také má byť 🙂

    19. jún 2015

    @1bambulka1 ja stale na to pozeram :D mam plno jahod , nestihame jest 🙂 ešte mi povedz co je HR?

    19. jún 2015