157 / 539
    Zapekaná ovsená kaša s jablkami a tvarohom

    Uvarime vločky v mlieku nalejeme do zapekacej misky,nastruhame jablčka,ml.škoricu,pikvapkame datkovym sirupom a nanesieme tvaroh zmiešaný so žltkom.Zapekame cca 20 min.na 200.Ak spravime kašu redšiu a zapekame o niečo dlhsie da sa pekne vyklopit ako kolacik.

    14. okt 2015

    ahoj prosim ta ako robis ovsenu kasu, myslim klasicku?vlocky treba namacat pred tym ci netreba?a ako dlho sa to ma varit asi?vdaka perfektne recepty tu mas!

    19. jan 2016

    @vanilka83 ahoj,nie netreba namačať.Ja robim od oka.3-4pol.lyzice ovs.vocky zalejem mliekom a povarim.Varis podla toho aku chces konzistenciu ak ju chces hustu tak dlhsie ak riedku tak kratšie.Prisladis medim,agave,,,,,co len máš.

    19. jan 2016