10 / 539
    THAI RED CURRY CHICKEN alebo thajske kuracie na cervenej kari paste

    Inšpirovala som sa od @sipocka a držala som sa presne jej postupu.Môžem len a len odporúčať.Ešte raz vďaka 🙂
    1/2kg vykosteneho kuracieho masa
    1 cibula
    2 strucky cesnaku
    2CL cervenej kari pasty (kupujem v Kauflande)
    2PL rybacej omacky (mozne nahradit solou)
    1/2PL trstinoveho cukru
    1 plechovka kokosoveho mlieka
    1 cervena paprika
    1zelena paprika
    limetova stava podla chuti

    Na oleji spenime cibulu s nadrobno nasekanym cesnakom, pridame kari pastu a nechame ju poprazit. Zmes spojime s kuracim masom nakrajanym na vacsie kocky, opekame do zatiahnutia masa, dochutime rybacou omackou, cukrom, podlejeme kokosovym mliekom a nechame prebublavat cca 20min., pridame papriku nakrajanu na julienne a dusime dalsich 10 minut. Na zaver dochutime limetou pdla chuti. Podavame s jasminovou ryzou.(ja som dala Basmati)

    19. jan 2016

    nazdravie 🙂

    19. jan 2016
    19. jan 2016