3 / 539
    Koložvárska z bulguru

    Kyslá kapusta-osmahneme na kokosovom alebo oliv.oleji cibuľku a pridáme nadrobno nakrájanú kyslú kapustu a podusíme
    Mleté masko-osmahneme cibuľku,pridáme ml.masko(kto ake používa),sojovú omáčku,horčicu,korenie a soľ ,domáci kečup a podlejeme troškou vody.Necháme prevariť.
    Bulgur- pripravíme podľa návodu v mojom prípade 1 hrnček bulgur zaliať 2 hrnčekami vrelej vody,trošku dochutiť korením a soľou a nechať nabobnať pod pokrievkou cca 15 min.
    Zapekaciu misu vymažeme maslom a vrstvíme1.kyslá kapusta 2. bulgur3.ml.masko, 4.bulgur 5,kyslá kapusta.Na záver zalejeme bielym jogurtom alebo kyslou smotanou,poprášime ml.červenou paprikou a dáme zapiect na 180 cca 20-30 min.

    3. mar 2016
    26. jan 2017

    @1bambulka1 prosím, mohla by si doplniť množstvá? (aspoň približne, nech môžu skúsiť aj tí, čo ešte skúsenosti nemajú 🙂 )
    Ďakujem 🙂

    26. jan 2017