1mirka1
20. jan 2017
171 

Radosť testovať dm

V prvom rade ďakujem Modrému koníku a spoločnosti dm za túto skvelú  príležitosť. Testovať produkty dm je poriadny zážitok pre celú rodinku a pre mňa to bol naj, naj , najlepší zážitok, konečne ďaleko od sporáka a vytešila som sa ako malé dieťa, stále sa vytešujem, trvá to a trvá. Testovanie dm želám každej mamičke aj nemamičke. Vopred držím palce.

Začnem drobnosťami, ktoré potešia každú ženu 🙂

Soft & Sicher papierové vreckovky sú už na pohľad skvelé, farebné obaly, lákajú a ten výber nemá chybu, stvorené na každú príležitosť, farebná kombinácia dizajnu Vás každý deň rozžiari a do kabelky sú ako stvorené 

Kvalita papierových vreckoviek je dobrá, pevná, určite sa Vám nestane že pri silnejších soplíkoch Vám neprejde prst cez celú servítkuJ , Celkové zhodnotenie určite ich odporúčam a ja si ich určite aj  zakúpim.

Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou vhodná do 6 rokov popis výrobku -  vyvinutá pre optimálnu ochranu mliečnych zúbkov proti zubnému kazu. To ja neviem posúdiť za takú krátku dobu ale niekedy veľmi dávno sme nemali veľa na výber a skôr sme dávali výber na príchuť  a nám táto pasta chuti áno nám, ja by som ju zjedla hneď, sladká ovocná pasta, ktorá mi pripomína starú pastu tuti fruti🙂 malého si získala a to je aj  moje odporúčanie.

Konečne od sporáku som mohla testovaním, poriadiť byt,  skrášliť a to je teda skvelá vec, testuješ a máš aj poriadené, paráda.

Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta Poznáte tie reklamy keď zahryzne žena do sladkej tyčinky a je v raji tak s týmto umývacím prostriedkom budete ako vo wellnese, vôňa mäta a citrónová tráva ťa tam odnesú.

Veľmi dlhý čas som používala len jar, nedávno som si tiež kúpila  denkmit  ale tento produkt ju určite nahradí, ostávam verná denkmit rozmarín a mäta.Veľká spokojnosť.

Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok - Dva krát som utierala prach a spokojnosť, radosť upratovať, vďaka antistatickému zloženiu čistí aj chráni pred opätovným ukladaním prachu. Doslova a do písmena!!!.

Počas ďalších dní nenasadá prach a čo viac, po očistení týmto prostriedkom som nemala problém šmuhy od detskej rúčky len pretrieť papierovou vreckovkou a šmuha zmizla.

A ešte jedno veľké plus vôňa nie je silná, príjemne, jemná Veľmi chválim tento produkt.

Mínusy žiadne. Veľmi chválim a budem používať.

Profissimo vonný set jablko-škorica – Výrobca sľubuje - vynikajúci pre wellness atmosféru a príjemnú vôňu s ratanovými tyčinkami. Miestnosť naplní príjemnou letno-ovocnou vôňou. Vhodný i na naplnenie iných vonných lámp a váz. Ratanové tyčinky rozložia vôňu rovnomerne, čím viac tyčiniek použijete, tým intenzívnejšia bude vôňa.

Vôňa je naozaj príjemná, na začiatok som dala len tri ratanové tyčinky a vôňu v byte som necítila, po týždni som pridala aj ostatné tyčinky, prehodila som set do chodby, menšej miestnosti až vtedy som vôňu trošku cítila.Vôňa by mohla byť rošku viac intezívnejšia, predsa na tie sviatky to znesieme a vôňu škorice a jabĺčka milujeme🙂 

Krásny set, ktorý je aj ako pekná dekorácia ale pravdepodobne do menších miestností.

Veľmi som sa potešila

Balea Beauty Effect nočné sérum - s peelingovým efektom s obsahom kyseliny glykolovej a kyseliny hyalurónovej pleť by mal  krásne vyhladiť a rozmaznať.

Sérum je priehľadné, hutné, gelovej konzistencie.

Prvý krát som si sérum aplikovala na tvár, krk aj dekolt, pokožka bola trošku lepkavá a ráno som mala pár vyrážok. Na druhý krát som sérum aplikovala len na krk a dekolt.

Nemôžem na sérum nič zlé napísať, nakoľko moja pleť nie je moc zvyknutá na zmeny krémov a máloktorý mi sadne. Treba len vyskúšať.

Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“ -

Keby som mohla pošlem Vám tú vôňu, tejto soli do kúpeľa so zmyselnou vôňou jazmínu a ylang-ylang, lotosovým extraktom a zvodnými lupeňmi ruží vám pripraví jedinečný zážitok z kúpeľa, vôňa ktorú ešte dlho budete mať v nose a kúpeľ, záleží kolko tej soli použijete na obale nie je určené kolko máte pridať na koľko litrov vody čo je nevýhod.

Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“ - Dámy táto pena nemá chybu, veľmiiiiii príjemna vôňa !!! Sám chlap prišiel do kúpeľne, že čo tak príjemne vonia, to je už čo napísať , keď sa zdvihol od futbalu aj keď nemusím sladké vône ale na rozmáznavánie, upokojenie mysle vo vani plnej peny, lebo pena naozaj peníJ

 Pena s vôňou ruží & fialiek a extraktom z perál, zaručí jedinečný zážitok z kúpania. Bohaté ošetrujúce zloženie dodá pokožke jedinečnú jemnosť. Obsahuje Care Complex. Budete sa cítiť ako v kúpeloch.

Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“ – Tak toto tekuté mydlo Vás poteší, krásne balenie, sladká vôňa vanilky a rúží rozmazná vaše zmysly ak máte radi sladké vône a oči v kúpeľni určite tiež rozžiari.

Príjemný pocit po umytí, nie až tak vysušujúci, aj keď sľubuje výrobca prirodzenú rovnováhu vašej pokožky , môže byť ale ja si aj tak stále po každom umytí musím krémovať ruky.

Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“ - vôňou malín a magnólie,  ja som s vôňou unesená a do mojej zbierky deo sprejov Balea, veľmi rýchlo zapadol, Celkovo celú kozmetiku, ktorú som testovala má úžasné farby, praktické balenie,  príjemné vôňe, nie silné čo chválim. Aj keď nie som na ružovú ale na túto farbu sa rýchlo zvyká. A tá príjemná vôňa, vydrží naozaj veľmi dlho.

Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“ – obal zaujímavý hneď na pohľad, vôňa príjemná , chlap etikety nečíta, hneď mi volal že je hustý, je to gél po  holení  áno je hustý ale veľmi málo pení, priznávam že pri tom sprchovaní tá pena je ako druhá kamarátka vody ale veľmi radi ho dopoužívam aj ja mám rada mužské vône. Budeme si jedna, jedna  s mužom, on používa môj gel na holenie Balea ja miniem jeho sprcháč

Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“ -  sladká vôňa vanilky a ruže  dodá zážitok zo sprchovania. Kto má rád sladké vône alebo akurát je chuť na takúto vôňu určite si prídete na svoje a nie  v najlepších  dňoch určite pomôže a pohladí vašu dušičku aj telo.

Dm nás potešila aj pitným režimom na chladné dni

dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou -  moja šálka kávy ako sa povie, mäta a citrónová tráva je božská, ja som si prišla na svoje.

Super balenie, jednoduché a nič vám na obale nechýba. Výborný na chladné dni, príjemne vonia a navyše, žihľava je známa svojim detox účinkom.

babylove ovocný čaj pre bábätká a deti - určený na osobitnú výživu malých detí od 4. mesiacov, bez prídavku cukru a aróm. Malý si čaj oblúbil a víkendové rodinné raňajky nám milo spestril náš výber

dmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč – určite by nemala takáto tyčinka chýba v kabelke, pri prepadnutí na niečo sladké alebo zahnať na chvíločku hlad určite áno, raw plná ovocia, ďatlí, kokosu a chia  Vám zaručí zdravú energiu zo zdravých sacharidov

Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču –malá hrkotajúca krabička, poteší každé dieťa🙂 hrka a hrká, kovová krabička naozaj veľmi milá, zaujímavá edícia počas sviatkov určite poteší,  nevedela som sa presne dočítať aké sú ale ochutnala som.

Umelé sladidlá naozaj dostatočne cítiť. Neviem k nim viac napísať , cukríky bez ktorých vydržíte ale zase aj potešia ak ich nemáte v prázdnej kabelke a bežíte na autobus🙂

 Moje testovanie pre Vás je na konci ale u  nás to ešte bude trvať a trvať, veľmi sa tomu tešíme, že dm ma veľa skvelých výrobkov a dáva nekonenečnú možnosť ich vyskúšať a to sa cení a verím, že si každý príde na svoje balením, chuťou, vôňou a aj veľkosťou balenia, je veľa možností a možno práve preto si už nevieme vážiť maličkosti a oceniť aj tu snahu ponuky testovania 🙂 

Mirka

#test_dm8

20. jan 2017

Začni písať komentár...

Odošli