23lenka
4. aug 2019
314 

TWO COSMETICS

Image title

Úvodom môjho článku by som veľmi rada poďakovala za možnosť opäť testovať kozmetiku spolu s mojou rodinkou. Keď prišla správa, že práve ja som bola vybratá na testovanie produktov od two cosmetics, veľmi som sa potešila. Priznám sa, že s touto značkou som nemala skúsenosti doteraz a ani som o nej ešte nepočula. Oslovila ma hlavne tým, že je to v prvom rade slovenská výroba a produkty sú hand made. Keď balíček dorazil, nečakala som ani minútku a hneď som si ho rozbalila. Jeho obsah bol úžasný. Nachádzali sa tam produkty na vlasy a to tuhý šampón, potom produkty na telo - mydlo z nechtíka lekárskeho a krémik na strie a bradavky. Na pleť prišlo nočné sérum, hydrolát a niečo aj pre tých najmenších, a to výživový krém na telo a detský krém na zapareniny.

Image title

TUHÝ ŠAMPÓN

Ako prvé by som určite chcela vyzdvihnúť tento produkt, ktorý som ja vlastne nikdy predtým neskúšala. Slovo tuhý šampón poznám, ale nikdy som si nevedela predstaviť, ako sa dajú vlasy takým šampónom dobre umyť. Ja mám veľmi jemné vlasy a zároveň kučeravé, čiže som už vyskúšala veľa produktov, ktoré by ich zachránili. Mám problém, že po každom šampóne ma svrbela hlava. Tento produkt ma dostal hneď na prvýkrát, a to naozaj. Po prvej aplikácií tuhého šampónu ma koža na hlave prestala svrbieť. Postupne, približne po týždni, sa úplne stratili aj lupiny, ktorých nebolo veľa, ale predsa boli. Šampón má veľmi príjemnú, sviežu, citrusovú vôňu a je obohatený výťažkami moringy olejdárnej, na povzbudenie a výživu pre všetky typy vlasov. Vlasy krásne po ňom voňajú a čo ma ešte potešilo, že moje kučery akoby nabrali na objeme a robia sa mi pravidelné kučierky. Naozaj som dlho nemala tak dobrý šampón. Šampón som používala priemerne 2 až 3 krát za týždeň. Balenie, v ktorom prišiel, ma tiež dostalo, bola to krabička z papiera, je to veľmi ekologické, keďže môžeme aj takto chrániť našu planétu. Za mňa veľká spokojnosť.

Image title

Mydlo z nechtíka lekárskeho

Na rad prišlo MYDLO. Ale! Nie je to len hocijaké mydlo, je to prírodné hojivé tuhé mydlo na ruky, telo a tvár s výťažkami nechtíka lekárskeho bez pridanej vône a farbív. Je 100 % prírodné, neobsahuje palmový olej. Takisto ako tuhý šampón, aj toto mydlo prišlo v balení ekologickom, za ktoré naozaj spoločnosť two cosmetics veľmi chválim. Mydlo som používala denne, ale iba večer. Umývala som ním cele telo a aj tvár. Telo ostávalo vláčne a, samozrejme, po sprche som nemusel nanášať krém ani olej, pretože pokožka zostávala krásne hydratovaná. Mydlo krásne čistilo aj moju pleť a pripravilo ju na ďalší krok, ktorý nasledoval v mojom večernom rituáli.

Image title

Pleťový hydrolát Nevädza

Ďalším produktom, čo tak isto patril k mojim každodenným rituálom, je tento hydrolát z nevädze. Veľmi som si nevedela prvé dni zvyknúť na aplikáciu a aj vôňu. Vždy ako som si ho išla nastriekať na pleť, som sa zľakla, aby som nezasiahla oči. Ale jasné, že som si zvykla a dnes sme "veľkí kamoši". Hydrolát z nevädze poľnej je veľmi osviežujúci a regeneruje pokožku, takže ráno po umytí som ho hneď aplikovala. Pleť ostávala hydratovaná a pripravená na ďalší krok. Hydrolát nielenže upokojí, ale aj zmierňuje opuchy a podráždené oči. Večer som ho používala po odlíčení. Stačí pár strekov na celú tvár. Veľmi sa mi páčilo, ako sa vstrebával, pretože prvý moment vyzerá, akoby mala pleť ostať mierne lepkavá, ale do pár minút je to super. Mne zrovna veľmi nevonia, ale aspoň viem, že v ňom nie sú zbytočné umelé vône.

Image title

NOČNÉ REGENERAČNÉ SÉRUM AHA kyseliny, Antioxidanty

Nočné sérum bolo, a teda aj stále je, že TOP výrobok, aký som kedy skúsila. Moja zmiešaná pleť hľadala takýto produkt veľmi dlho. Keďže sa mi pleť často mení, raz je mastná, raz suchá, tak tento produkt to úplne normalizuje. Keďže je to nočné sérum, netreba ani písať, kedy sa má používať. Odlíčenú, umytú a hydrolátom ošetrenú pleť som ešte obohatila o sérum, ktoré úplne rozžiari, osvieži a zároveň vyživí moju problematickú pleť. Odkedy ho používam, znížila sa tvorba mazu, pleť je jemnejšia okamžite po prvom použití. Sérum je vhodné pre všetky typy pleti, dodáva pokožke potrebné živiny a je skvelým doplnkom k starostlivosti o pleť. Toto sérum je obohatené o alfa-hydroxidy kyseliny, ktorých zásluhou je hladšia a hydratovaná pleť a na aplikáciu stačí pár kvapiek, čiže toto balenie vydrží určite veľmi dlho. Ak ste ešte nenašli to pravé pre vašu pleť, toto neoľutujete určite!

Image title

MINIME DETSKÝ KRÉM NA ZAPARENINY

Krémik na zapareniny som myslela, že ani nevyužijeme, keďže mám deti, čo plienky nenosia. Bála som sa, že ako ho vytestujeme. Lenže prišlo leto a s ním aj zaparené miesta na tele. Jedno z mojich dvojčiat má občas červené miesta pri zadočku, a tak sme krémik testovali na ňom a neskôr na manželovi, keďže prišiel z práce so zapareninami na stehnách. Takže kremík ma moc vôňou neoslovil, ani môjho syna, ale, samozrejme, na základe vône nebudeme krém kritizovať. Je 100 % prírodný, neobsahuje syntetiká a parabény. Tento krém je hutnejší, ale za to sa úplne super rozotieral. Miesto natreté bolo chvíľku biele, kým sa krém vstrebal. Rozotieranie išlo ľahúčko a postihnuté miesto ukľudnilo takmer hneď a nebola potreba natierať ho znova. Naozaj po jednom použití začervenanie zmizlo úplne, aj synovi, aj manželovi. Škoda, že sme o ňom nevedeli skôr, keď naše deti plienky nosili, lebo zapareniny nás dosť potrápili. Konkurencia je v tomto určite veľká a každá matka má na tieto krémy svoj názor, ale ak ste nenašli ešte taký, čo naozaj pomohol, tak treba skúsiť túto prírodnú kozmetiku.

Image title

MINIME KRÉM NA STRIE A BRADAVKY

Na tento produkt som sa popravde veľmi tešila, pretože po dvoch pôrodoch a hlavne po druhom, keď som čakala dvojičky, koža sa dosť poddala a moje bruško je celé zjazvené. Jazvy, alebo teda strie, mám aj na stehnách, bokoch, no proste je ich veľa. Krém má veľmi jemnú konzistenciu, úžasne sa rozotiera a krásne sa vstrebáva do kože a tá ostáva veľmi jemná a akoby vypätejšia. Samozrejme,  nečakajte, že krém zahojí zjazvené telo. To nie! Ale ja, čo som pred plastikou bruška, keďže mi ostal aj previs kože, premastievam kožu pravidelne a určite to aj robiť budem. Neznamená, že keď už máme strie, že tá časť tela má byť zanedbaná, naopak, stále ju treba hydratovať, aj keď je nepekná. Toto odporúča aj môj plastický chirurg. Tento krémik je obohatený výťažkami nechtíka lekárskeho a harmančeka. Upokojuje podráždenú pokožku, a teda aj zjazvenú /strie/. Krém neobsahuje palmový olej, sytetika a parabény.

Image title

MINIME DETSKÝ KRÉM VÝŽIVNÝ

Ako posledný produkt, ktorý sme testovali spolu s deťmi, je tento výživový krém. Ako inak, je tiež 100 % prírodný a neobsahuje syntetika, palmový olej a ani parabény. Mám tri deti a veľmi si obľúbili kŕemik a pravidelne, ako príde večer a hneď po umytí, si ho pýtajú a natierajú sa medzi sebou. Leto dosť vysušuje ich pokožku a najviac s tým mala problém moja dcéra. Má veľmi suchú kožu a musela sa olejovať aj párkrát počas dňa. S týmto detským krémom jej stačilo vždy len večer a vydržala pekne hydratovaná do ďalšieho dňa. Preto nám ho stačilo používať 1x denne večer. Tento krém má aj veľmi zaujímavú vôňu, mne sa osobne páči/dcéra (8r) vraví, že smrdí 😀 A aj sa krásne rozotiera, hneď sa vsiakne a neostáva pokožka lepkavá ako po iných krémoch. Na dotyk je hneď cítiť jemnosť kože a hydratáciu. Moje deti si ho veľmi obľúbili a aj ja 😀

Image title

Image title

Na záver testovania nemám produktom moc čo vytknúť. Možno ten hydrolát by som brala nie v spreji, ale vo fľaštičke s dávkovačom, keďže pri aplikácii som sa vždy mierne zľakla streku. Ale, samozrejme, čo sa nepáči mne, sa nemusí iným. Two cosmetics ma naozaj "dostala" svojou handmade výrobou, samozrejme, aj tým,že produkty sú 100 % prírodné. Som rada za túto možnosť testovania naozaj KVALITY, ktorá sa dnes len tak nevidí. Dúfam, že táto recenzia pomohla a nájdete si svoj produkt alebo produkty, ktoré budú práve pre vás prospešné ako boli pre nás.

#test_twocosmetics #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli