23lenka
16. jún 2018
277 

Yves Rocher Hydra végétal

Na začiatok by som sa chcela poďakovať za užasnú možnosť, testovať túto skvelú kozmetiku. Spomedzi 10 žien som bola vybratá na testovanie, ktoré samozrejme potešilo veľmi. Takúto možnosť nemám stále, tak som si to "vychutnala".

Yves rocher nie je žiadna novinka na trhu, pozná ich snáď každá žena. Ich kozmetika je založená na prírodnej báze, čo v dnešnej dobe málokde nájdem. Dokonca táto novinka ma obsah prírodných zložiek viac ako 90% a obsahuje výťažky z kosmatcovníka. Vyhýbam sa osobne takej kozmetike, kde je plno chémie. Za dva týždne som mala možnosť vyskúšať novinku od tejto spoločnosti , ktorá sa volá HYDRA VEGETAL. Tento rad je vlastne zameraný pre ženy s normálnou alebo zmiešanou pleťou, čiže je to taký malý "pomocník" ako udržať pleť hydratovanú.

Osobne som si výrobky z tohto radu veľmi obľúbila. Na testovanie som dostala HYDRATAČNÝ GÉL, ČISTIACI GÉL, HYDRATAČNÉ ODLIČOVACIE MLIEKO, HYDRATAČNÉ TONIKUM a GELOVÝ PEELING. Moja recenzia bude veľmi pozitívna, keďže sa mi pleť po testovaní zlepšila.  Ale viac pod každým produktom zvlášť.

HYDRATAČNÝ GÉL NA DEN A NOC HYDRA VEGETAL

Začnem hydratačným gélom, ktorý je aj na deň a aj na noc. Je gélovej konzistencie samozrejme, bledšia farba a veľmi jemnučká vôňa, ktorá je aj veľmi prijemná. Po nanesení je pleť trošku na dotyk lepkavá, ale do nejakých pár minút sa pekne vstrebe. Skúsila som ho aj s mojim make up-om a veľmi dobre sa znášali, takže ako podklad je výborný. Gélik sa staral o moju tvár aj počas noci. Tento produkt udržuje pleť hydratovanú až 48 hodín.

ČISTIACI GÉL HYDRA VEGETAL

Čistiaci gél som používala 2x denne ráno aj večer. Ráno, vždy ako som si umyla tvár, tak som ho naniesla, aby som si odmastnila pleť po noci. Gél netreba nanášať vo veľkej vrstve, má príjemnú vôňu a čo ma teší, že vôbec neštípe v očiach a nemám ich červené. Po použité zostáva pleť úplne odmastnená, takže sa nemusím báť akné. Ešte čo sa mi veľmi páči, že produkt ma eko tubu, tým vlastne chránim aj naše životné prostredie obsahuje o 25% menej plastu.

HYDRATAČNÉ ODLIČOVACIE MLIEKO HYDRA VEGETAL

Idem na môj obľúbený produkt, ktorého sa už nevzdám je to hydratačné odličovacie mlieko. Za mňa je určite super, pretože:

1. neštípe v očiach
2. nemám konečne vysušenú tvár po odlíčení
3. nerobia sa mi červené fľaky

Pre mňa nájsť takéto mlieko bol zázrak, odlíči fakt super, a aj pleť zostáva po použití akoby pružnejšia. Nemám zatiaľ nejaké extra vrásky, ale aj tie mini sa pekne vypnú.

HYDRATAČNÉ TONIKUM HYDRA VEGETAL

Hydratačné tonikum, alebo teda ja ho volám život budič, som používala taktiež 2x denne. Ráno po umytí som si kozmetickým tampónom prešla tvár. Vlastne po použití som mala stále pocit zvlhčenej pleti, čo aj potrebujem, keďže je vonku stále tak sucho aj moja pleť si pýta vodu. Tvár zostávala veľmi jemná po aplikovaní a krásne voňavá. Vôbec mi tá vôňa neprekážala,  pretože je taká prírodná. Večer som ho používala po odlíčení, umytí, aby som dosiahla maximálnu čistotu pleti a pripravila ju na ďalší krok.

GÉLOVÝ PEELING HYDRA VEGETAL

Môj posledný produkt, ktorý som skúsila je peeling. Použila som ho 5 x počas testovania, čiže najmenej zo všetkých produktov. Nanáša sa na umytú tvár teda 2x týždenne a zbavuje pleť nečistoty a odumretých buniek. Zatiaľ mu nemôžem nič vytknúť aj keď použitie bolo kratšie ale po aplikovaní zostáva pleť veľmi jemná a zbavená mastnoty. Ten pocit čistoty má veľmi tešil a samozrejme som bola rada. Určite budem pokračovať v jeho užívaní.

Takže, testovanie sa týmto pre mňa končí s výrobkami som veľmi spokojná. Samozrejme som vedela, že Yves rocher ma nesklame. Som rada tomuto testovaniu novinky a moje zhrnutie je, že určite budem používať aj naďalej radHYDRA VEGETAL, pretože leto sa nám ešte len začína a ja nechcem pleť vysušenú od slniečka. Ak ste stále nenašli to pravé, tak skúste toto neoľutuje ani jedna veková skupinka.

#test_yvesrocher5 #recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli