8dominika4
19. okt 2018
148 

Mrkvové, hráškové alebo šošovicové? To je otázka?!

Ahojte,

veľmi som sa potešila správe, ktorá mi oznámila, že patrím medzi 10 mamičiek, ktoré boli vybraté na testovanie Bio chrumiek Sunárek. 

Značku Sunárek poznám veľmi dobre (teda aspoň podľa mňa :D), keďže pijeme instantný nápoj tejto značky. Mám 9 mesačného Šimonka, s ktorým papáme aj kašičky Sunárek. Dievčatá Eliška 4r. a Sabinka 3r. milujú jablkové prstienky. Som so Sunárkom spokojná, a preto som sa aj zapojila do testovania chrumiek. 🙂 Balík so "zbožím" došiel kuriérom pekne nastajlovaný 🙂 Chcem sa poďakovať za darček, ktorý sme využili ale o tom potom. Kvôli chorobe sme si museli testovanie presunúť na neskôr :(. Ale našťastie sme všetko stihli. Všetky chrumky sú vyrobené z BIO kukuričnej krupice a BIO sušenej zeleninky (mrkva, hrášok, šošovica). Sú bez lepku, bez prídavku cukrov a soli, bez farbív. Tvarom a veľkosťou padnú do detskej rúčky ako uliate. Poďme na recenzie.

BIO mrkvové kolieska

Tieto sme testovali ako prvé, keďže stredná dcéra má najväčšie slovo a miluje mrkvu vo všetkej podobe. Prekvapili ma. Napriek tomu, že tam nie je pridaný cukor sú tak sladké. Deťom chutili veľmi, však balík bol do 10 minút fuč (stihla som si až jednu uchmatnúť). 

BIO hráškové struky

Balík číslo 2. na chuť najstaršej dcéry. Keď som otvorila balík ovanula ma krásna hrášková voňa. Dievčatá sa ponúkli, ochutnali a zachutilo im. Som rada že aj v podobe chrumiek sa im dostáva do tela vitamín B1.

BIO šošovicové prstienky

Tak a nakoniec sme sa dostali k prstienkom. Dievkám sa veľmi zapáčil tvar kukuričných chrumiek. Hneď sa vyzdobili a zahrýzli si 🙂 Ale len to. Úprimne im tieto chrumky veľmi nezachutili. Dali si, ale nie veľa. Ja som si dala tiež, no popravde mi vadila výrazna chuť šošovice. Takže tieto ešte stále máme a nechávame ich najmladšiemu testerovi.

Všetky sú vhodné na desiaty. Určite si ich zaobstarajte a zachrúmajte si! Ďakujeme za možnosť skúsiť ich.

Ešte pridávam recept, v ktorom som využila darček - mrkvu.

Na náš najobľúbenejší mrkvový krém potrebujeme - zemiaky, mrkvu, vodu, smotanu na varenie, koreniny. Zemiaky s mrkvou očistíme, nakrájame na mensšie kúsky, zalejeme s vodou a povaríme. Keď sú suroviny už uvarené, rozmixujeme ich ponorným mixérom. Pridáme trošku smotany na varenie a koreniny. Privedieme do varu a odstavíme. Verzia korenia pre deti je že ju ochutím len domácou vegetou. Verzia korenín pre dospelákou kt. je na foto je soľ, vegeta, zázvor, majorán a na vrch rozmixovaná šľahačková smotana. 

V mene mojej rodiny tieto chrumky odporúčame, určite si v nich nájdete tie svoje naj 😍

#test_sunarek 

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli