1 / 1

    Tak neviem ci sa to rata😃..ale Ja pouzivam tento bio repkovy olej z dm do prikrmov.."recept" na foto je vareny batat, domaci kralik a salatova uhorka, do kazdej porcie pridam pred papanim 1 lyzicku oleja🙂. Inak som ho pouzila aj na salat, ktory som si pre seba pripravila a raz aj na mozzarellu s paradajkami, lebo sa mi minul olivovy😃. Chystam sa ho pouzit spolu s olivovym a ricinovym olejom ako masku na vlasy, takze ho vyuzijem aj mimo kuchyne😉

    23. sep 2016

    Plnená paprika 🙂

    23. sep 2016

    plnené zemiaky , s kečupom Bio už dlho sme nemalí tuto fajnotku

    23. sep 2016

    Ja si vsetko presypam do tychto doz, original obaly uz nemam,ale teda cicer aj pseno z DMky a recept v skratke:
    Mrazenu zeleninu uvarit zvlast, zvlast uvarit pseno a zmiesat dokopy.

    Mrazenu zeleninu lubim urobit na masle a pseno: oliv.olej+cibula+cesnak orestovat,pridat pseno ktore premyjem horucou vodou a nakoniec studenou, hodim tam natural bujon zeleninovy a varim.

    Ked to vsetko dokopy zmiesam a nahodou nemam cesnak,ze to robim len na cibuly, tak posypem granulovanym cesnakom.

    Jaj a cicer som si robila samozrejme tiez zvlast. Este zvyknem posypat syrom

    23. sep 2016

    Skvelá súťaž toto je,
    snáď mi varenie šťastie prinesie.
    Nie som extra kuchár,
    veru nie,
    ale moje jedlo rodina miluje.
    Prispejem teda fotkou svojou,
    receptom sa podelím,
    tým čo rada varím.
    Výrobky Bio používam,
    či pečiem, varím alebo
    nové recepty vymýšľam.
    Vždy skúsim niečo nové,
    niečo sa osvedčí, iné nie.
    Rada veru experimentujem,
    a potom len pošmakujem.
    Do súťaže sa teda zapájam,
    fotku svoju pridávam,
    lebo varenie ja milujem,
    a jedlo proste zbožňujem.

    Najčastejšie z Bio výrovkov máme doma špaldovú múku, bio ovsené vločky, bio javorový sirup a teraz som nedávno kúpila aj bio quinou, ale ešte som ju neskúsila.
    Čo sa týkaa receptov...múku používam do pečenia aj varenia, napr. zdravý domáci chlebík, bio ovsené vločky používam denne, väčšinou na zahustenie, malej do príkrmov, omáčok, ovocnej výživy a tak. Bio javorový sirup používam na osladenie, dezertov, nápojov, smoothie, do bileho jogurtu apod. Rada skúšam nové recepty, aj keď sa nepovažujem za výborného kuchára, ale snažím sa variť zdravo a chutne. Na foto malá ukážka mojich jedál s použitím BIO výrobkov. ☺☺☺

    23. sep 2016

    @mslt momemtálne bio výrovky u nás doma...

    23. sep 2016
    Komentár bol odstránený

    Ahoj neviem ci mi komentar uznas, ale skusim☺Ja pouzivam kokosovy cukor do limonad, sirupov. Na foto je konkretne nektarinkova limonada. Recept: nakrajane nektarinky, kokosovy cukor, mata, citron, citronova stava a kocky ladu, mineralka.

    23. sep 2016

    Spaldova muka a kokosove muffiny z neho su super.. cesto makkucke a jemne 🙂

    23. sep 2016
    Komentár bol odstránený

    Zapájam sa aj svoju maličkosťou do tejto súťaže. Môj recept síce nie je kulinárska špecialita, ale je rýchly, chutný a zdravý. Najčastejšie z Bio výrobkov kupujem bio špaldovú múku, bio olej a bio quinou. Robila som ako keby quinoové rizoto. Opražím si cibuľku na oleji, pridám kuracie mäso. Keď je mäso hotové zmiešam s uvarenou quinoou a uvarenou čerstvou alebo mrazenou zeleninou. Dochutím bylinkami a podľa potreby pridám olej. Recept je jednoduchý, ale možno niekoho inšpirujem a vyskúša. Dobrú chuť!

    PS: na foto chýba olej, musím už dokúpiť. ☺☺☺

    23. sep 2016

    Makovo visnova torta bez cukru a muky🙂odporucam je skvela;) 🍰
    Ingrediencie:300g mleteho maku;4vajcia.100g masla 120gmedu 100ml ovseneho napoja natural DM,250g slahacky,visnovy kopmtot(moze byt aj iny),visnovy dzem(moze byt iny),luzicka kyp.prasku.postup:
    Vajicka si oddelime z bielok vyslahame sneh. Mak v miske zmiesame s kyp.praskom,medom,zltkami,rizpustenym maslom a ovsenym napojom.nakonec do zmesy zamiesame zlahka sneh a dame piect na 170°C priplizne 40 minut.korpus nechame vyhladnut(mozeme ho prerezat na dve casti ja to nerobim) natrieme dzemom poukladame ovocie a navrh si vyslahsme slahacku ktoru ozdobime kakaom pripadne nastruhanov cokoladov.dobru chut 🍽🍰

    24. sep 2016

    ..u nás doma ich používame s veľkou obľubou 👌🏼

    24. sep 2016

    ..tu je dôkaz ☺️
    na mramorovú bábovku potrebujeme:
    300g hladkej špaldovej múky
    1/2 balíčku prášku do pečiva
    200g trstinového cukru
    1 vanilkový cukor (alebo 1 lyžička vanilkového extraktu)
    6 vajíčok
    1 a 1/2 dcl vody
    1 a 1/2 dcl oleja
    cca 3 PL kakaa a 1 PL trstinového cukru (môžeme vypustiť) na tmavé cesto

    Najskôr oddelíme žĺtka od bielok . Z bielok vymiešame sneh odložíme nabok. V druhej miske vymiešame žĺtka s cukrom, vanilkovým cukrom, postupne pridáme olej, vodu a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Zľahka vmiešame tuhý sneh z bielok. Oddelíme cca 1/3 cesta, do ktorého vmiešame kakao s 1 Pl cukru. Do formy najskôr vlejeme polovicu svetlej časti cesta, následne cikcakovito kakaovú a znova zostávajúcu časť svetlého cesta. Cesto vlejeme do vymastenej a hrubou múkou vysypanej formy a pečieme pri 180 C cca 45 min.

    24. sep 2016

    Ja zboznujem kuskus, na hocaky sposob a pre vsetkych cicer. Do polievky, privarok....no najlepsie uvareny a mierne osoleny chrumat pri telke, inokedy ho este opeciem. Zboznuju to aj moje deticky a vnucatka a to je hlavne.

    24. sep 2016
    acernas
    autor

    Vyherkynami súťaže o varení s BIO produktmi su:
    @moncicak28
    @lulita
    @myrepose
    @marian86
    @zuzi1409
    Kočky srdečne blahoželám a poprosim vas poslať mi vasu adresu do IP aby sme mohli odoslať výhry 😉😊👏🏻👏🏻👏🏻

    26. sep 2016

    @acernas ďakujem 🙂

    26. sep 2016

    @acernas odpadnem,strasneee.dakujeem

    26. sep 2016

    ..ďakujem krásne Silvi, mám radosť, že sa mi knižnica rozrastie o ďalšiu receptovú knižku ☺️📔🍴

    26. sep 2016

    @acernas jeeej...velmi som.chcela tuto knihu , velka vdakaaa

    26. sep 2016

    @acernas dakujem :*

    26. sep 2016