adel1410
8. apr 2018
171 

Zázrak menom Yves Rocher

Prišla stuhou, previazaná škatuľka a v nej bola... Nie, Bambuľka nie, ale výrobky od značky Yves Rocher. 

Produky od tejto značky mi boli známe. Používala som od nich hlavne sprchovacie gély a šampóny. Pleťovej kozmetiky som sa bála, keďže moja pleť je suchá, občas s výražkami. No povedala som si, že to risknem a kúpim si aj krém na hydratáciu. Ochotná pani predavačka mi povedala, že krémy naskaldnia až na druhý deň, lebo čakajú na dodávateľa. Trošku sklamaná som opúšťala predajňu. Na druhý deň, akoby na znamenie mi blikla na Modrom koníku správa, že som bola vybraná na testovanie jarného detoxu Elixir Jeunesse. Veľmi ma to potešilo. Tešila som sa kedy dorazí balík. A on naozaj prišiel. 
Boli v ňom ukrýte tri produkty:

1. Denná starostlivosť s ochranným faktorom 30
2. Čistiaci gél
3. Nočný krém.
Netrpezlivo som ich začala otvárať a voňať. A to bolo prvé prekvapenie. Vône neboli vôbec výrazné, ani vtieravé. Práve naopak voňali jemne, sviežo. 
Prišiel večer a ja som začala testovať.  Ako prvý prišiel na rad čistiaci gél s výťažkom APHLOIA, ktorý má schopnosť regenerácie. Čistiaci gél tiež obsahuje malé čiastočky, ktoré pôsobia ako peeling a vďaka tomu moju pleť vyčistili úplne. Po osušení bola pleť hladká, zbavená nečistôt. 


Tesne pred spaním som aplikovala nočný krém. Prekvapila ma jeho konzistencia. Nebol riedky ani hustý. Stačilo malé množstvo. Krém sa dobre rozotieral. Ostala som prekvapená, keď krém vsiakol do pokožky a moja pleť neostala mastná, ale taká vláčna. Aj po prebudení pleť bola pekne vyživená a rozžiarená.

Ráno som začínala s dennou starostlivosťou s ochranným faktorom 30. A teda musím Vám povedať, že tento produkt je absolútna špička♥♥♥!!! Mám suchú T-zónu na tvári a tento fluid dokáže zázraky. Celý deň mám pleť krásne napnutú. Dokonca aj po nanesení make-upu je pleť stále vyživovaná a hydratovaná čo vidím hlavne v okolí nosa. Pred tým sa mi robili v jeho okolí také "šupinky" a teraz nič. A keď si to to všimol aj manžel, tak to už je čo povedať.

Takto každý deň dookola prebiehalo moje testovanie s Yves Rocher a moja pleť bola každý deň čoraz žiarivejšia a zdravšia. Každému z vás môžem túto značku len odporučiť. Nie je drahá ako produkty z lekární a naozaj vidno výsledky už po prvom použití. 
A aby som nezabudla. Veľmi dôležité je aj to, že obaly sú ekologické čo si ja veľmi cenním, keďže mám rada prírodu.
Takže ak premýšľate ako pomôcť sebe a svojej pleti, ušetriť peňaženku a aj životné prostredie, značka Yves Rocher je tou správnou voľbou.
#test_yvesrocher4

#recenzia

Adel, ďakujeme za recenziu, sme radi, že naši zelení pomocníci Vás presvedčili o svojich schopnostiach 🙂 Barbora, Yves Rocher

9. apr 2018

Začni písať komentár...

Odošli