121 / 214
    hokkaido burger
    Komentár bol odstránený
    adkat13
    autor

    ...
    na 2 porcie:
    200g hokkaido tekvice
    1 vajce
    cca. 50g ovsenej múky / otrúb / strúhanky (časť môžeme nahradiť drvenými ľanovými semienkami)
    olivový olej
    bylinky
    soľ + korenie

    tekvicu uvaríme/upečieme domäkka. roztlačíme vidličkou a zmiešame s vajíčkom a múkou / vločkami. dochutíme bylinkami, soľou a korením. na papier na pečenie urobíme dve placky, ktoré pokvapkáme olejom a pečieme pri 200C cca. 20 – 25 minút dozlata. v polovici pečenia môžeme placky otočiť.
    podávame v domácich hamburgerových žemliach (alebo v celozrnných kaiserkách) s hummusom a zeleným šalátom.

    3. mar 2017

    Vyskúšam☺️

    3. mar 2017

    tak toto vyskúšam vyzera to užastne🙂

    23. aug 2017