11 / 24
    adri266
    autor

    Toto su dcerine ranajky den po operacii.

    30. mar 2023
    adri266
    autor

    Utorok: Ráno o 5,30 vstávam, idem za ňou. Veľa v noci vracala. Raňajky na moje pocudovanie dostala normálne. Má zjesť iba striedku pomaly. O 7. ešte vracia, potom už iba napína. Skúšame dychanie loptičky, ide to. Trochu pije, dám radšej čaj. Obed má kolienka a stehno. Zje trochu mojej zem kaše. Az o dva dni neskor mi jedna sestra povedala, ze som sa mala na tie dni odhlasit, ze deti aj tak po operacii nic nezjedia a ja si platim zbytocne stravu. Nevedela som to, co uz.

    Dostala transfúziu, čudujem sa že má A, nie 0, ako sme do odjakziva vedeli. Este dostala infuziu magnézium a vápnik. Takze mala cvičiť s fyzio až poobede. Má strach, ked pride. Ale je to OK. Najprv hybe palce na nohách, potom kolená, potom nohu doboka. Sadne si, krúti sa jej hlava, a rýchlo s pomocou fyzio do druhej postele. Konečne dole na našej izbe, ale má bolesti a znova ju napína. Ale zas sme o krok ďalej

    Noc bola náročná. O pol 3 sa budí v bolesti. Sestra jej odmieta dať lieky že až o 20 min. Stona. Mne puká srdce. Potom už poriadne nespí ani ona ani ja.

    30. mar 2023