33 / 52
    Gaštanové pyré
    Komentár bol odstránený

    Zamrazené gaštanové pyré asi 10 minut pred strúhaním vyberiem z mrazničky. Vyšľahám šľahačku, podľa mňa najlepšia 33%. šľahačku dám na spodok dezertného pohára alebo misky a na šľahačku dám hrubú vrstvu nastrúhaných gaštanov. - Skúšala som rôzne druhy gaštanového pyré, podľa mňa najchutnejšie je v hnedom obale s maďarským nápisom ( nechcem robit reklamu, preto produkt opisujem)emoticon

    22. máj 2014

    Tiež ho takto robievam so šľahačkou, je to skvelá chuť.

    22. máj 2014

    @aduskatt milujem gaštanové pyré... 😀

    1. jún 2014

    @elvie1909 aj ja😀DDD

    1. jún 2014

    Odporucam este priliat poldeci grotky. Vyborné👌

    16. jún 2014

    Griotky 😊

    16. jún 2014

    @mamink moze byt, ak nevadi niekomu alkohol v dezertoch🙂))ano, viem, ze aj v pyre je rum, ale konkretne v tomto druhu ho je tam ozaj malicko🙂

    16. jún 2014

    @aduskatt inak obdivujem tvoje torty, neskutocne krasne 👍

    16. jún 2014

    @mamink jee, velmi pekne Ti dakujem🙂)) Mna to velmi bavi

    16. jún 2014