19 / 33
    Miesto dlhého sušenia na vzduchu krajku vysuším v elektrickej rúre na 100 stupňoch 7 minút. MIešam v miske vidličkou - zarábam si cca 25gr prášku a 25 ml teplej vody, vystačí to na jednu tortu cca 28 cm v pohode

    Adi ja suším na 120°C cca 6 minut 🙂

    27. mar 2014

    a na čo to žienky používate?

    3. apr 2014

    @nelly912 je to jedla krajka a davam ju na spodok torty, mrk do mojho labumu s tortami, najdes tam hned hore🙂

    3. apr 2014

    @aduskatt jasné, kukla som to hneď v albume a našla som to 🙂

    3. apr 2014

    to je sikovne, ako vyrabas krajku?

    6. apr 2014

    @gregina zarobim si hmotu na krajku, nanesiem do silikonovej formy, dam do rury vysusit a hotovooo🙂

    6. apr 2014

    akú zmes na hmotu používate? dík

    27. apr 2014
    27. apr 2014

    ja som mala doma tú prvú a problém mám vždy ak chcem neskôr použiť krajku, keď mám len jednu formu.. potom sa mi lepí a neodlepí, nerala s nimi robím ale sú prekrásne, máme strašne vlhko doma a neviem ako by som ich inak udržala v stave, aby sa mi dali aj po nocovaní na stole dať na tortu vporiadku bez nalepenia na podložku či ruky alebo dokonca usušenia keď to preženiem v rúre

    27. apr 2014

    @terinka2013 krajku treba dat do platovej nadoby na papier na pecenie a uzavriet, vydrzi aj mesiac🙂))) ak presusis, nak naparit🙂

    27. apr 2014

    @terinka2013 ja mam tiez jednu formu a postupne si peciem🙂))

    27. apr 2014

    ďakujem krásne za rady

    27. apr 2014

    @terinka2013 za malicko🙂

    27. apr 2014