aknaj108
6. jan 2011

Andrejka s naším Paťkom

Moja Andrejko,vždy budeme s tebou a vieme že aj ty s nami.Rovnako ako bolo už nebude,ale rovnako ťa vždy milovať budeme posielam ti za nás všetkých ktorým tak nesmierne chýbaš pusky :****************

6. jan 2011

Naozaj je velmi mila. Janka, ja verim v nebo, aj ked sa nam niekedy zda, za Boh je nespravodlivy. Verim, ze je Andrejka v nebi a odtial vam bude nadalej pomahat.

6. jan 2011

@aknaj108 Janka si velmi statocna a silna zena, obdivujem ta, naozaj... klobuk dole... Andrejka citi ako ju lubite a ako vam chyba, ona sa na vas s laskou zhora pozera a bude vas ochranovat, anjelik... drz sa

6. jan 2011

@simika26 dakujem necitim sa statočná,ale bola som dnes za nou na cintoríne rozpravala sa s andrejkou a plakala a plakala hladkala hrob akoby som hladkala ju,a pýtala sa boha prečo.dakujem za pekne slova verim,že to tak je Simi

6. jan 2011

@renette Reni,aj ja verim v nebo a verím že sa od tial na nás pozerá a je pri nás vtedy sme len rýchlo utekali pozrieť na lietajuci balon Andrejka volala maminke tak som zobrala fotak a neznašala ked ju niekto fotí ale akosi som musela som jej hovorila,že Paťko nemá s nou foto a vidíš.

6. jan 2011

@aknaj108 vsetko je este take neuveritelne a cerstve, a boli to a nechapete tomu co sa stalo, ako a preco.... to vsetko potrebuje cas, aby ste sa s tym neucili zit, plac kolko sa ti chce, ulavi sa ti... casom sa na to vsetko budes pozerat z ineho uhla, len boh vie preco to tak je a preco si ju k sebe vzal... drzim ti palce, aby si to cele zvladla, mas dve krasne deti, manzela, rodinu, musis bojovat.. myslim na teba..

6. jan 2011

@simika26 dakujem moc dakujem

6. jan 2011

@aknaj108 Jani ver, ze vsetko co sa okolo nas deje sa nedeje len tak bez priciny, vsetko ma svoj zmysel... Aj ked nepochopime aky mas zmysel vziat zivot mlademu cloveku, ale naozaj casom sa mozes na to pozerat inak... Aj jej foto s tvojim syncekom malo nejaky zmysel, zmysel pamiatky na nu... znie to neuveritelne, ale je to tak.... casom to bude lepsie, teraz vsetko boli... este raz - drzim palce! a Andrejke posielam modlitbicku..

6. jan 2011

@aknaj108 A nemas zaco dakovat, su to len pismenka, aj ked do nich vkladam celu dusu, lebo mi je luto vasej rodiny a je mi luto jedneho mladeho zivota.. Keby som mohla nejako akokolvek pomoct ver mi, ze by som to urobila... Takto cez pismenka mozem len pohladkat tvoju dusu, ak aspon trosku pomaha, som strasne rada..

6. jan 2011

@simika26 pomohla aj ja som rada že si taký dobrý a láskavý človek ajj ked sa nepoznáme.

6. jan 2011

@aknaj108 🙂 dakujem, si naozaj velmi mila a vyzarujte z teba dobrosrdecnost a laskavost..

6. jan 2011

citim s vami tu hroznu bolest a bezmocnost..ja som stratila mamu v 20tich,v roku 2005-manzela,syna,stryka a starku..je to nespravodlive..ale bude vas strazit z nebicka..

8. jan 2011

@momca Bože to je strašné jemi to lúto čo sa ti stalo je to nespravodlivé.Neviem či by som to ustála stratiť tolko milovaných a naraz a prežiť vlastné dieťa musí byť najvačšou bolesťou a trápením sveta.

18. jan 2011

vravi sa,ze boh si berie tych co ma rad,tak mi musime zit pre tych,ktori nam zostali a ktori nas potrebuju aj ked spomienky su tazke na tych,ktori nas tu nechali..uz je to za mnou vsetko mam dve slniecka a zijem len pre ne..

19. jan 2011

wow... krasne dieta tak odist :(((((
uprimnu sustrast.....DRZ SA !!!!!!

1. júl 2012

@monika15 umrela Andrejka moja sestra čo drží v rukách môjho syna.

1. júl 2012

@aknaj108
wow sestra.... prepac.... :(
uz teraz citam to cele... :(
na obycajny slepak :((((
ako je to mozne na take nieco :(((((((((((((((((((((((((((
DRZ SA !!!

1. júl 2012