alencica
2. sep 2018
212 

Týždeň plný DM produktov

Ahojte,

veľmi ma potešila správa, ktorú som dostala, že som bola vybraná do testovania DM. Za to ďakujem Modrému koníku a DM-ku. 

Väčšinu prázdnin sme strávili v Indii, vrátili sme sa domov v polke augusta, takže sme si ostatok prázdnin chceli užiť čo najviac. Síce nám počasie prialo len polku prvého (testovacieho) týždňa, aj tak sme prázdniny strávili skvele. 

  • SUN DANCE detský sprchový gél a šampón po opalovaní

Tento sprcháč a šampón 2 v 1 som v obchodoch DM nejak nepostrehla. V tomto balíčku ho považujem za najlepší výrobok a určite ho budeme kupovať aj naďalej, aj keď je vlastne po opaľovaní, my ho budeme využívať celoročne. Mojim chlapcom sa strašne páčil, super penil na vláskoch, robili si na vlasoch kadejaké účesy a potom sa aj s ním napenili od vlasov až po palce na nohách. Má veselý obal so zvieratkami, ktorý veľmi zaujal.

  • Babylove osuška s kapucňou

Krásny uteráčik, nielen pre bábätká. Keďže mám doma dvoch krpcov, tak jeden uterák bol málo a museli sa on podeliť. A to boli riadne hádky. Je úžasne mäkký a vyšívaný delfín na kapuci zaujal  

  • Balea gél na holenie "Peach Love"
    Balea gély na holenie používam pravidelne a tento s broskyňovou vôňou som vyskúšala prvýkrát určite ho odporúčam, aj keď ja som viac na cukríkové vône. Po stlačení vyjde vonka gel a pri nanašaní na telo sa mení na penu. Inak cena je úplne skvelá.

  • Balea suchý šampón na vlasy "Tropical Coconut"
    Toto je daľší výrobok, ktorý kupujem pravidelne. Vyskúšala som už aj iné značky, ale kvalitou sa vyrovnajú tomuto Balea, akurát Balea má omnoho lepšiu cenu. Po nastriekaní mi na vlasoch ostal biely povlak, ktorý po prečesaní zmizol.  Ja si vlasy umývam každé 3 dni, po nastriekaní som ich nemusela umývať ďalšie 2 dni (ja ich nosím v cope). Vôňa je super, krásne letná, ale aj v zime určite pripomenie leto. Odporúčam!
  • SUN DANCE 15 , krém v spreji na opaľovanie
    Tento krém v spreji  som mala možnosť otestovať v Indii, síce faktor je nižší, ale ja som ho používala každodenne. Na pláž sme chodili sporadicky, tam bol samozrejme potrebný vyšší faktor, ale na bežné prechádzky po ulici určite ochránil a ľahko sa aplikoval. Čo sa týka použitia na Slovensku, tak určite je vhodný k vode. Baby, a tá vôňa je neodolateľná.
  • Balea deodorant 24 h "Paradies bluten"
    Ja už roky používam gelový deodorant, lebo len na ten jediný sa dokážem spoľahnúť. Tento deodorant krásne vonia, avšak je vhodnejší skôr na chladnejšie počasie, keď sa človek až tak nepotí alebo aspoň pre ženy, ktoré sa menej potia. Ja som sa už poobede musela ísť osprchovať, nakoľko som sa "cítila".
  • Balea telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky
    Ktorá žena by sa nerada krémovala? Ja to zbožňujem, keď si na čistú pokožku môžem naniesť krém, ktorý potom krásne vonia celú noc.  Toto telové mlieko pokožku príjemne premastilo a nádherne voňalo až do ďalšieho dňa.

  • Balea osviežujúci sprej na tvár a telo s vôňou melónu
    Sprej som vyskúšala najprv na tvár, príjemne osviežil, avšak mi tvár po použití ostala viditeľne mastná, preto som ho používala potom už len na dekolt. V horúčavách krásne osvieži, bolo by určite dobré, aby bol obohatený o vitamíny. 
  • Balea balzam na nohy Feel Well
    Náš Aryan je zavislak na krémoch. Keď sa kremujem, a on sa musí 🤣 testujeme tento balzam na nohy. Najprv vyzeral byť veľmi riedky a malo mastný, ale po vsiaknuti zanechal mastný efekt na nohách a pocit premastenia. Inak ja mám strašne suché nohy, kremujem si ich pravidelne po každom umytí a na pedikerku navštevujem raz mesačne.
  • Balea krém na ruky Perfect Pink
    Keď som si tento krém vytlačila na ruky, veľa som od neho neočakávala, nakoľko sa mi zdal veľmi ľahký, avšak ma príjemne prekvapil. Na rukách zanechal jemný film, sviežo vonia po ružovom pomele a ruky určite dostatočne premastí. Ja ho používam viackrát denne a ruky mám krásne jemné.

  • Balea Men sprchovací gél Surfers Paradise 3 v 1
    Keďže je môj manžel na lodi, tento sprcháč 3 v 1 som dala na testovanie nášmu dedkovi (môjmu ocovi). On má inak problém rozoznať, čo je šampón, sprcháč atď, tak mu mama vždy naliepa na flaštičky označenia. Tento sprcháč celú vec zjednodušil a chlapom aj tak stačí len jedna flaštička na celé telo. 
  • Babylove plienky na plávanie 
    Moji chlapci sú už odplienkovaní na deň, takže sme tieto plienočky nevyužili, ale otestované ich máme z predchádzajúcich rokov. Kupovali sme len Babylove značku plienok na plávanie, keďže nám cenou a kvalitou vyhovovali. 

A ani  krabica nevyšla nazmar a použili sme ju ako domček pre morčatá

Ešte raz veľké ĎAKUJEM

#test_dm17 

 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli