1 / 1

    tak o tychto priveskoch a podobnych samarinkach velmi pochybujem, ze je prava kozusina. Pri cene tychto somarin, myslim, ze o tom nemoze byt ani rec. A je to len a iba umelina.
    To iste kozuch. Pravy sa za par supiek kupit neda.
    A ze niekto si ten kozuch kupi, este neznamena, ze tira zvierata. Lebo kludne moze mat len umely. Ale nie vzdy je na prvy rychly pohlad vidno.
    A keby aj mal pravy, no tak co, je to jeho vec.

    10. nov 2017

    @elanor moja mala sestra si za pár EUR kúpila v ZOO taký prívesok na kľúče, akože zvieratko, a bola to prava zajačia kožušinka..tiež to nechápem lebo som si myslela ze je to drahé ale asi nie az tak...
    Druha vec je ze ked si uvarim na obed zajaca, tiež som zlá?? 🙂 uz ked musel zomrieť tak nech sa teda zužitkuje cely, co majú tu kozusinu vyhodiť? Uz načo to použijú je vec tých výrobcov

    10. nov 2017

    @lllenuli no to je tiez dobra poznamka. Od pradavna clovek zabijal zvierata na jedlo a ja osatenie.
    Ono asi sa mame ist past von na travu.

    10. nov 2017

    Ja nejsom vegeterian ani nenosim lanove handry. Ale napr proti tomuto som. Vacsina zvierat co sa chovaju na kozusiny su chovane speci nato...pride mi otrasne zabijat uvierata kvoli pekny kozuchom...ked uz tak humanne. Kuknite si youtube..detto masokombinaty, sliepky je to otrasne..a urcite sa to da inak, len to stoji uz nieco.

    @elanor hej ale vtedy nemali obchody..neda sa porovnat vtedy a teraz. Vtedy to bola nutnost, teraz skor uz neviem co od dobroty..

    10. nov 2017

    @sandrasstini to ano, to mas pravdu.
    ale tak je to o ponuke a dopyte. Ked nebude dopyt, nebude ani ponuka.
    Tak ako aj ty hovoris, napr tie sliepky. Ked konecne ludia prestanu kupovat tie hnusy z klientovych chovov, a radsej si priplatia za domace, ci z vybehu. Az potom sa da hovorit o zmene. Zakazy a prikazy nic nezmoze, lebo podnikavci vzdy najdu sposob ako to oaslit. Ale ked im to nikto nekupi, hold budu musiet sa zamyslet nad sebou.

    10. nov 2017