1 / 1

    Samozrejme že gro drahších je lepších. Ale lepšie v celkovom efekte sú o 20 percent a cenový rozdiel je 6-70 percent. Takže pomer výkon cena to vyhra nie je.

    6. feb 2019
    alohim
    autor

    @sasa1983 ďakujem za názor...skúsila som už rôzne, za mňa lacnejšie, ale jasné musí mi sadnúť kefka a dobre sa s ňou pracovať. Maskara je u mňa spotrebný produkt, takže investícia sa vždy až tak neoplatí.

    6. feb 2019

    Ja neviem :D do akej sumy sa pohybujú tir lacnejšie varianty?

    6. feb 2019
    alohim
    autor

    @kikus985 myslela som drogérkové 🙂 tak do 10EUR

    6. feb 2019

    Doslova lepsie, kvalitnejsie, krajsie oddelia riasy tie drahsie (Lancome Hypnose Drama, Chanel Le Volume) ale pomer kvalita/cema urcite drpgerkove, nie su zle, vedia aj pekny objem urobit. Presne ako pise @sasa1983 , ten rozdiel v cene drahsich je taky velky ze kvalita o ktoru su lepsie nie je tpmu umerna. Ale ked na to niekto ma, alebo sa maluje pomenej, radsej investovat dojednej kvalitnej ako viac lacnych..

    6. feb 2019

    Bohužiaľ, lacnejšie sa mi neosvedčili. Ani tieto konkrétne od Catrice Glam and Doll. Keď aj robia pekné riasy, opadávajú, alebo sa rozmazávajú, alebo zle odličujú. Poprípade veľmi kratučko sú použiteľné - myslím tým pekné riasy robia len prvých pár týždňov ak nie dní.

    6. feb 2019
    alohim
    autor

    @lorela fakt? sa čudujem, ale jasné, s kozmetikou je to individuálne...naopak mne Glam&Dolky vždy vydržali dlho a to som ich používala dávno, dávno pred ambasádorovaním, teda nie som zaujatá. Taktiež sa mi nerozmazávajú ani neopadávajú. Ale mimochodom, raz sa mi stalo s veľmi vychvaľovanou maskarou inej značky že mi tiež absolútne nesadla, teda je to skôr o osobnej skúsenosti.

    6. feb 2019

    @alohim lacné sú tak do 15 eur

    6. feb 2019