annairamm
5. máj 2019
139 

#test_dm21

Kozmetika značky Balea, 

sa už predtým, než som mala možnosť otestovať balíček, stala mojou vyhľadávanou, avšak priznám sa, nie všetky produkty som otestované mala, takže testovací balíček ma veľmi potešil. Možnosť vyskúšať a otestovat nové produkty bolo pre mňa veľkou výzvou a potešením. Image title

Šampón Balea

Ako prvé som siahla po šampóne. Príjemná vôňa z kokosového orecha, s prírodným betaínom získaným z cukrovej trstiny ma veľmi oslovila, pustila som sa teda do testovania nakoľko mám dlhé vlasy, starostlivosť o ne je o to náročnejšia. 

Možno jedna drobnosť, ktorú by som tomuto šampónu vytkla je, že menej peni, preto ma človek nutkanie nanášať väčšie množstvo, zvlášť pri dlhých vlasoch to ani inak nejde. 

Veľmi som však bola zvedavá na výsledok. Image title

Balzam na vlasy Balea

Pre mňa neoddeliteľnou súčasťou umývania vlasov po samotnom šampóne je samozrejme aj dobrý balzam na vlasy, ktorý v balíčku nechýbal, čo ma samozrejme veľmi potešilo, pretože bez toho by boli moje vlasy "stratené". 

Balea hydratačný balzam pre suché vlasy z kokosového orecha, s prírodným betainom, získaným z cukrovej trstiny. Vhodný pre suché a poškodené vlasy, čiže pre tie moje ako stvorený. 

Po zmyti vlasov od šampónu som teda naniesla balzam, chvíľku počkala, opäť zmyla a čakala netrpezlivo na výsledok. 

Mavam dosť nepodajne vlasy, veľmi jemné, čize bez dobrého balzamu mam vždy problém s rozcesavanim. 

Nečakala som však, že tento balzam tak prekvapí, žiadny problém s rozcesavanim, ja používam zásadne drahé balzamy ale po tejto skúsenosti prechádzam k značke Balea, veľká spokojnosť, vlasy celkovo po zmyti ľahko rozcesatelne, voňavé. 

Image title

Sprchový gél Balea

Tak táto vôňa ma hneď po otvorení úplne dostala, milujem jemne osviežujúce vône, sprchový gél so soľou z mŕtveho mora, ktorý je navyše vhodný pre každý typ pokožky. 

Veľmi som bola zvedavá ci bude moja pokožka po použití gélu taka ako opisujú v popise na zadej strane, bola som milo prekvapená, hneď po prvom otestovani tohoto produktu bola moja pokožka skutočne jemná a vláčna, pocit čistoty a príjemná vôňa, ktoru gél na mojej pokožke zanechal je neopísateľný. 

Tento gél sa stal odvtedy mojim obľúbeným, už mám doma ďalšie dva 😊 Image title

Spevnujuce telové mlieko Balea 

Ako inak ošetriť svoju pokožku po kúpeli než telový mliekom. Telové mlieko Balea pokožku hydratuje, spevňuje, dodáva pocit sviežosti, krásne pokožku vyhladí, máte pocit mäkkosti. 

Odkedy mam toto mlieko, je mojou dennou súčasťou, a som zaň naozaj vďačná, krásne pokožku vyhladí, napne a prevonia. Pekne do nej vstrebe takže nemusíte dlho čakať, čo je pre mňa veľkou výhodou. Je to ďalší z produktov, ktoremu ostanem verna. 

Image title

Balzam na pery 

Balzamy používam neustále, je to taka moja veľká závislosť, pery krásne premasti, pocit suchých pier zmizne na dlhú dobu, nevysusa, hydratuje. Nosím ho bežné so sebou, či v kabelke alebo doma aby bol blízko dosahu keď je potreba. Image title

Balea hydratačný koncentrát s vitamín E

Tieto kapsule som si v DM drogérii všimla už dávnejšie, no nikdy som nepatrala po tom na čo slúžia, popravde asi by som si ich asi ani nekúpila. 

Keď mi prišiel obsah balíčka z výhry a objavila som ich tam, s radosťou som sa pustila do testovania. Neverila som, že tak mala kapsula bude stačiť na pokrytie celej pleti, moc som od toho veru neočakávala. Po prvom nanesení ma ako inak opäť ohutila tá príjemná vôňa, pleť krásne premastena, pocit jemnosti bol neopísateľný, pleť krásne jemná, voňavá, žiadny premasteny pocit práve naopak. Pocit zdravej pleti. 

Myslím, že väčšina dievčat so suchou pokožkou, čo je aj môj prípad, tieto kapsule veľmi ocení. Image title

Vankúšiky pod oči 👀 

Popravde podobne produkty vôbec nepoužívam, nemám s tým žiadne skúsenosti, keď mi prišli vankúšiky pod oči s papayou, a olejom z kokosového orecha a kyselinou hyaluronovou, po nanesení som mala skutočne chladivý pocit, bol to príjemný pocit hlavne keď po celom dni ste unavená a večer si doprajete chvíľku pre seba. No popravde, tieto produkty nevyhladavam. 

Image title

Začni písať komentár...

Odošli